Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem tetszik az "álomszép" menyasszonyi ruha?
Hogy legyen mit kérdezned !
Visítok az ilyen "enyhe" hülye kérdéseken, de nyugi volt már brutálisabb kérdés is !
Így tudják eladni legjobban a ruhákat a pénzes sznoboknak.
A mai divatot pedig azért találták ki,hogy a vőlegényeket féltékennyé tegyék:sokat mutat a menyasszony melléből,esetleg még a hátul is derékig kivágott ruha.A sok férfinek van min legeltetni a szemét.A merészebbje pedig még azzal a gondolattal is eljátszik,hogy mi lenne,ha tánc közben lejjeb húzná a ruhát,hogy még többet lásson az igéretes domborulatokból-( Egy férfitől hallottam ezt a bölcsességet.)
Ha szakértőszemmel megnézi ezeket az álomszép ruhákat,rájön,hogy mindet egy kaptafára (szabásmintára )készítették,csak a díszítésük különböző,így minden menyasszony valójában egyforma ruhában van.
Ha én menyasszony lennék ( és pénzem is lenne elegendő ),akkor nem a tucatdivatot követném,hanem olyan ruhát csináltatnék (vagy vennék),amelyik különleges.nem követném a divatot,hanem csinálnám.
áááh, ezt én imádom. ami meg tényleg jó, az eladja önmagát, nem kell hangzatos szavakkal reklámozni.
én anno lakásokkal foglalkoztam. imádtam a hirdetéseket: felújíott, gyönyörű, panorámás lakás = 10 éve egyszer benézett az ablakon 1 festő, olyan ízléstelen mint atom, és ha kézenállva kinézel az ablakon, talán látod a Lánchidat.... ennyit a marketingről :)
Érzelmileg kötődik hozzá, tehát számára álomszép.
Számodra meg más az álomszép. És ahhoz te is kötődni fogsz érzelmileg. :-)
Á, ezek az oldalak úgy nevetségesek, ahogy vannak. A ruházati részen alig lehet kifogni valamit, ráadásul a legtöbben a turkálóban bevásárolnak és azt adják tovább. Nem is lenne baj vele, ha nem több ezerért próbálná elsózni a turis szarjait, és még úgy is tesz mintha nem turis lenne. Ja nyilván csupa angol márkából a legkülönbözőbb angol méreteket hordja. Vagy ha a sajátja, akkor tíz éves, kinyúlt nevetséges szarokat rak fel.
Meg a kedvencem a megkímélt. heh. például ez: [link]
és ha megnézed látszik, hogy a pereme szakadt. De nagyon megkímélt.
Meg a bóvlira kiírják, hogy eredeti és hasonlók. Az is jó, mikor hívogatónak kirak egy jó képet, rákattintasz, és ott meglátod, hogy a terméke egy selejt, a nyitókép másról készült.
Ebayhez hasonlítani sem lehet. Mióta láttam annak a kínálatát, teljesen elkeseredek, mikor benézek a magyar oldalakra, hogy van valamire mondjuk 100találat, ebből kb. 4 értékelhető, a többi meg hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!