Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nekem miért nem tetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem tetszik az "álomszép" menyasszonyi ruha?

Figyelt kérdés
leginkább mosolyjellel írnám ki a kérdést, mert senkit nem szeretnék megbántani; de nézegetem az aukciós, licitálós oldalakon a menyasszonyi ruhákat. "Gyönyörű" ,"álomszép" jelzőkkel ellátott ruhákból alig látok tényleg szépet. Persze mindenkinek meg van a saját ízlése, stílusa; illetve mindenkinek a saját ruhája a legszebb, de nekem egy kicsit furcsa ez...:)
2010. jan. 24. 17:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%

Hogy legyen mit kérdezned !

Visítok az ilyen "enyhe" hülye kérdéseken, de nyugi volt már brutálisabb kérdés is !

2010. jan. 24. 18:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
hat igazad van,en is jartam igy,hogy kerestem valamit,es ki van irva hogy alom szep,stb..es rohogtem olyan szep volt:D
2010. jan. 24. 18:08
 13/21 anonim ***** válasza:

Így tudják eladni legjobban a ruhákat a pénzes sznoboknak.

A mai divatot pedig azért találták ki,hogy a vőlegényeket féltékennyé tegyék:sokat mutat a menyasszony melléből,esetleg még a hátul is derékig kivágott ruha.A sok férfinek van min legeltetni a szemét.A merészebbje pedig még azzal a gondolattal is eljátszik,hogy mi lenne,ha tánc közben lejjeb húzná a ruhát,hogy még többet lásson az igéretes domborulatokból-( Egy férfitől hallottam ezt a bölcsességet.)

Ha szakértőszemmel megnézi ezeket az álomszép ruhákat,rájön,hogy mindet egy kaptafára (szabásmintára )készítették,csak a díszítésük különböző,így minden menyasszony valójában egyforma ruhában van.

Ha én menyasszony lennék ( és pénzem is lenne elegendő ),akkor nem a tucatdivatot követném,hanem olyan ruhát csináltatnék (vagy vennék),amelyik különleges.nem követném a divatot,hanem csinálnám.

2010. jan. 24. 18:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Kérdésedre,hogy nem macerás a ruhát megvarrni.Ha valaki tud varrni,és van elképzelése az anyag és a fazon tekintetében,akkor szebb és olcsóbb ruhát tud varrni,mintha készen veszi.Varrónőként elég sok menyasszonyi ruhát varrat,és a munkadíjjal is olcsóbb volt,nemcsak a vásárolt,de a bérelt ruháknál is.Felénk egy bérelt ruha 120-150 ezerbe kerül,ebből a pénzből pedig a kiegészítőket is meglehet venni,nem csak a ruhát.
2010. jan. 24. 18:14
 15/21 anonim válasza:
Nekem pl. ez tetszik nagyon: [link] Szerinted ez milyen? :)
2010. jan. 24. 18:27
 16/21 anonim ***** válasza:
18.12 vagyok újra.Éppen erről beszéltem.Ez is hasonlít a ma divatosnak mondott ruhákra,de a vállpánt és az alja miatt kicsit eltér tőle.Nekem tetszik.
2010. jan. 24. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

áááh, ezt én imádom. ami meg tényleg jó, az eladja önmagát, nem kell hangzatos szavakkal reklámozni.

én anno lakásokkal foglalkoztam. imádtam a hirdetéseket: felújíott, gyönyörű, panorámás lakás = 10 éve egyszer benézett az ablakon 1 festő, olyan ízléstelen mint atom, és ha kézenállva kinézel az ablakon, talán látod a Lánchidat.... ennyit a marketingről :)

2010. jan. 24. 23:12
 18/21 anonim ***** válasza:
95%
Annyi hozzáfűzni valóm van még csak a témához, hogy "jó bornak nem kell cégér". Szóval ebből kiolvasható, mi a véleményem a hangzatos reklámokról. :-D
2010. jan. 24. 23:34
 19/21 anonim ***** válasza:

Érzelmileg kötődik hozzá, tehát számára álomszép.

Számodra meg más az álomszép. És ahhoz te is kötődni fogsz érzelmileg. :-)

2010. jan. 25. 00:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Á, ezek az oldalak úgy nevetségesek, ahogy vannak. A ruházati részen alig lehet kifogni valamit, ráadásul a legtöbben a turkálóban bevásárolnak és azt adják tovább. Nem is lenne baj vele, ha nem több ezerért próbálná elsózni a turis szarjait, és még úgy is tesz mintha nem turis lenne. Ja nyilván csupa angol márkából a legkülönbözőbb angol méreteket hordja. Vagy ha a sajátja, akkor tíz éves, kinyúlt nevetséges szarokat rak fel.

Meg a kedvencem a megkímélt. heh. például ez: [link]

és ha megnézed látszik, hogy a pereme szakadt. De nagyon megkímélt.

Meg a bóvlira kiírják, hogy eredeti és hasonlók. Az is jó, mikor hívogatónak kirak egy jó képet, rákattintasz, és ott meglátod, hogy a terméke egy selejt, a nyitókép másról készült.

Ebayhez hasonlítani sem lehet. Mióta láttam annak a kínálatát, teljesen elkeseredek, mikor benézek a magyar oldalakra, hogy van valamire mondjuk 100találat, ebből kb. 4 értékelhető, a többi meg hát...

2010. jan. 27. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!