Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az én anyukám nem bírja a párom anyját?
áprilisban lesz az esküvönk de anyám kijelentette, hogy vagy öt hívjuk meg, vagy az anyósomat. Mert semmi kedve egy levegöt szívni vele. Még nem találkoztak de amiket hallott róla épp elég. Az a baj, hogy ezt énis csak aláírni tudom, merthát az intelligenciaszintje enyhén szólva alacsony, én pl. mindig félek, hogy valami olyan megjegyzést tesz amin elsírom magam. De viszont a párom meg azt akarja, hogy ott legyen, különben úgy megsértödik, hogy még 1-2 alkalommal sem mehet fel hozzá. Így is kb be kell jelentkeznie ha "haza" akar menni. Most mit tegyek? Mert a mostohaanyját viszont szeretném elhívni meg a családját is mert öket szeretem és anyu is. ki lehet kerülni a sértödést?
22/L
Nézd, anyukádnak meg kellene értenie, hogy ez rólad szól, nem az anyósról. Te vagy a lánya és miattad kell elmennie. Viszont az is igaz, hogy a vőlegényed szeretné, ha az édesanyja ott lenne, érthető módon. Akármilyen is, az anyukája. Szóval szerintem, ha nem fenyeget az a veszély, hogy a te anyukádat nyilvánosan megalázza, vagy rosszat tesz az anyósod, akkor pusztán azért mert erkölcstelennek vagy akárminek tartja anyukád azt a nőt, el kell mennie az esküvőre. hiszen nyilvánosan akkor nem lesz konfliktus.
Egyébként pedig jó alkalom lenne, hogy szórakozzon kicsit az anyósodon. Én tuti elmennék :) Nincs jobb buli mint látni hogy valaki lejáratja magát :)
Beszéld meg vele valahogy. Mondd meg neki, hogy vagy eljön, vagy otthon marad. Te szeretnéd, hogy elmenjen, bírja ki azt a kevés időt, próbálja meg kikerülni anyóst, vagy ha mégis vele kell beszélgetnie, miattad tegye meg!
Nem nagy ár, utána nem is kell többet foglalkoznia vele, de ne legyen ilyen gyerekes. (bocsánat, nem akarom bántani anyud, mert megértem, de ennyit meg lehet tenni)
Én se bírom párom apját, nem is beszélgetünk, nem is foglalkozunk egymással, ha itt vagyok, akkor az alap udvariasság megvan, de semmi több. Hajrá, remélem dűlőre juttok valahogy. :)
Meghívnék mindenkit, anyukád nem mondhatja meg, kiket hívjatok meg, pláne ha az örömanyáról van szó!
Ha anyukád annyival intelligensebb, ki kell bírja azt a fél napot és ki is fogja.
Aki akar, eljön, aki nem, az nem jön. Aztán élete végéig bánhatja, hogy egy idegen nő miatt nem ment el a saját lánya esküvőjére. Ezt mondd el neki előre. A többi az ő dolga (a döntés).
Ez a te és a párod napja és nem anyukádról és nem párod anyukájáról szól. Aki veletek akar örülni, az ott lesz. A többi inkább tényleg maradjon otthon. Ezt is mondd el előre anyukádnak.
NE haragudj, de anyukád elég bunkó, ha valakiröl ugy mind véleményt, hogy még nem is talákozott vele, és emiatt nem akarja, hogy ott legyen az esküvötökön. Ez alapvetö intelligencia kérdése, ilyen esetben (a saját lánya esküvöjén), félre kellene tenni az elöitéleteit egy ismeretlen emberrel sezmben, aki ugyanannyira részese ennek az eseménynek, mint ö.
Szerintem anyukádat kellene helyreraknod, esetleg illemtanórát adni neki, vagy ha ragaszkodik az feltételéhez, akkor öt nem hivni meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!