Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - mennyire igaz ez manapság? Tapasztalatok?
Szerintem mindig is ostobasag volt. Olyansmi,mint a nem esik az alma messze a fajatol.
Nyilvan szamit a csaladbol hozott kulturalis hatter, de pl. ha a lany mar ezer eve nem el a szuleivel, esetleg nem is el Magyarorszagon,akkor total ki tud cserelodni. Pozitiv,negativ iranyban egyarant.
Azért van benne valami igazság.A lányt ugye,az anyja neveli,jól vagy rosszul.És a nevelés sokat számít minden embernél.Vannak ugyan külső hatások is,barátok stb.De egy anya,ha lelkiismeretes,akkor azokat a barátságokat nem engedi,akik rossz hatással lehetnek a lányára.Még akkor is következetes,ha a tini tiltakozik ellene.Egy kiegyensúlyozott családban felnövő lány nagyobb valószínűséggel lesz jó feleség és anya,mintha rosszak voltak az otthoni körülményei.
Természetesen vannak kivételek.
Én is teljesen más vagyok mint anyukám, felfogásilag.. inkább apukámra hasonlítok ezen a téren.
Azonban szerintem a családmintát az anyukájuktól lesik el a lányok legtöbbször. Sokban függ attól milyen volt a gyermekkora valakinek, menyire foglalkozott vele az anyukája.
De persze ez nem kizárólagosan így működik, hisz ha valakinek annyira rossz volt a családmintája, akkor az automatikusan elutasíthatja ezt. És szinte mindent mshogy fog csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!