Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nézd meg az anyját, vedd el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - mennyire igaz ez manapság? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
És inkább belsőre értem, mint külsőre, de bármiféle válasz jöhet!
2009. aug. 23. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem mindig is ostobasag volt. Olyansmi,mint a nem esik az alma messze a fajatol.

Nyilvan szamit a csaladbol hozott kulturalis hatter, de pl. ha a lany mar ezer eve nem el a szuleivel, esetleg nem is el Magyarorszagon,akkor total ki tud cserelodni. Pozitiv,negativ iranyban egyarant.

2009. aug. 23. 20:08
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Hát nemtudom,de én belsőleg is teljesen más vagyok mint anyukám,és az értékrendünk is más az élettel kapcsolatban.Teljesen másként is gondolkodunk.Szóval szerintem ez egy baromság.
2009. aug. 23. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Azért van benne valami igazság.A lányt ugye,az anyja neveli,jól vagy rosszul.És a nevelés sokat számít minden embernél.Vannak ugyan külső hatások is,barátok stb.De egy anya,ha lelkiismeretes,akkor azokat a barátságokat nem engedi,akik rossz hatással lehetnek a lányára.Még akkor is következetes,ha a tini tiltakozik ellene.Egy kiegyensúlyozott családban felnövő lány nagyobb valószínűséggel lesz jó feleség és anya,mintha rosszak voltak az otthoni körülményei.

Természetesen vannak kivételek.

2009. aug. 23. 20:13
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Ja,és anyukám az mániákus kacat gyűjtő,én meg lefrusztrálódok a kacatoktól.Szóval semmiben nem hasonlítunk.
2009. aug. 23. 20:14
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Engem az apám nevelt.Akkor nálam a "nézd meg az apját..."elv működik?Mert,hogy valaki előttem írta,hogy van benne valami hisz az anya neveli a lányát...
2009. aug. 23. 20:56
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Részben lehet benne igazság. Az "almás/fás" közmondás sem vált véletlenül közmondássá!!! Én úgy mondanám, hogy nézd meg a famíliáját! Ez (sajnos tapasztalat) sok mindent elárul, akkor is ha nem akarjuk elhinni elsőre!
2009. aug. 23. 21:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is teljesen más vagyok mint anyukám, felfogásilag.. inkább apukámra hasonlítok ezen a téren.

Azonban szerintem a családmintát az anyukájuktól lesik el a lányok legtöbbször. Sokban függ attól milyen volt a gyermekkora valakinek, menyire foglalkozott vele az anyukája.

De persze ez nem kizárólagosan így működik, hisz ha valakinek annyira rossz volt a családmintája, akkor az automatikusan elutasíthatja ezt. És szinte mindent mshogy fog csinálni.

2009. aug. 23. 21:35
 8/13 anonim ***** válasza:
anyukámmal mi hasonlítunk. az általam jonak tartott tulajdonságait, vagy inkább képességeit probáltam átvenni, a szerintem rosszak meg csak ugy jottek, ha akartam, ha nem...ugyhogy néha már várom, hogy a férjem a fejemhez vágja, h olyan vagyok, mint az anyám...még nem tortént meg...
2009. aug. 23. 22:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez nálunk igaz lett volna, akkor a férjem fejvesztve menekül még az első randi után. :D
2009. aug. 23. 23:13
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
A menyasszonyom gyönyörű, az anyja sem néz ki rosszul pedig már 43! Mindketten nagypofájúak és hisztisek:) Szerintem igaz! 27/F
2009. aug. 24. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!