Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Videós. Kell, vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Videós. Kell, vagy sem?

Figyelt kérdés
Komoly dilemmám van, és a körülöttem lévő feleségek, lányok, asszonyok sem tudnak kielégítő, megnyugtató választ adni, ez pedig az esküvői videós kérdése. Akiknek volt, megérte? Akiknél nem volt később megbánta, hogy nem volt? Kisebb költségvetésű lagzit szeretnénk, és igyekszünk mindenben a minőséget keresni, de közben spórolni is (komoly vállalkozás, de eddig úgy néz ki nem lehetetlen). Szerencsére találtunk egy szuper fotóst, REÁLIS áron, de a videóssal bajban vagyok. Akiket felhívtam horror árakat mondtak, azt hittem lefordulok a székről. Minden véleményt nagyon szívesen fogadok, mert már teljesen bizonytalan vagyok.
2014. okt. 8. 15:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Mi nem fogadtunk videóst. A férjem egyik középiskolai évfolyamtársát kértük fel a fotózásra és el is vállalta. Profi fotós, mégis 30ezerért + étel/ital elvállalta az egész eseményt.

Reggel 7-re jött hozzánk (lányos ház) és kezdett fotózni.

Du. 6-kor volt az esküvőnk, így én reggel 8-ra mentem fodrászhoz, majd sminkeshez. A legjobb barátnőm aznap nálam aludt (szüleimnél aludtunk) és anyukám kopogott be hozzánk elsőnek, hogy jöhet-e a fotós fotózni. Készült pár pillanatkép, amint mi még feküdtünk az ágyban és ébredeztünk.

A férjemhez is átment (gyalog 5 perc séta a szülői ház, autóval 2 perc se.), ott is fotózott a srácokkal.

A fodrászhoz is eljött velem és a sminkeshez is.

Aznap délelőtt készültek a menyasszonyi fotózások. Nekem két ruhám volt. A fotózásra anyukám ruháját vettem fel (nálunk ez családi hagyomány, nővérem is ebben volt. Szerencse, hogy alig kellett igazítani), a szertartásra már a sajátomba mentem.

10-fél 12-ig fotóztunk, majd megebédeltünk és kezdődött a kikérő, stb.

Kb. 3 órán át tartott, mivel nálunk sok az idősebb rokon. Tehát még oda is elballagtunk fotózni (nem tudnak már lábra állni, szeretetotthonban laknak ketten, stb).

Negyed 6-ra megérkezett az autó, majd jött a többi vendég is a templomhoz.

6-kor (szerencsére időben) elkezdődött a polgári szertartás (nálunk templomi nem volt) és utána még csoportfényképezés volt.

A buli hajnali fél 6-ig tartott, a fotóssal mentünk ki utoljára.

Közel 4-5ezer kép készült és fantasztikusak lettek.

3 géppel dolgozott és folyamatosan mentette le a képeket. :)

2014. okt. 8. 15:48
 12/20 anonim ***** válasza:
81%

A barátnőm esküvője kb. 6 éve volt.

Szeretett volna videót is, de nem fért bele a keretbe.

Először megpróbáltam összeállni pár meghívottal, hogy dobjuk össze a pénzt a videóra (kb. 50 ezer lett volna akkor), de mivel nemigen ismertem senkit a társaságból, nem sikerült. Úgyhogy készíttettem egy videót csak a szertartásról, az 10 ezerből kijött.

Szóval vagy

1. csak a szertartásról / lagzi bizonyos részeiről kérjetek profi videóst.

2. kérjetek meg valakit (tudom, ez necces)

3. ha érdeklődnek a barátaitok, mire lenne szükségetek, esetleg említsétek meg, hogy erre dobják össze többen a pénzt - és kérj meg valakit, aki megszervezi nektek.

2014. okt. 8. 16:04
 13/20 anonim ***** válasza:
56%

Nekünk csak a szertartáson lesz videós, de az is csak azért, mert van a családban olyan, aki ezzel foglalkozik és ezt kapjuk nászajándékba tőle.

Ha nem lenne, akkor családi home-made videó lenne, mint ahogy a szalagavatóról, születésnapról, családi nyaralásról is készül.

Szüleimnél készült "profi" videó. Az első költözés során poros lett a szalag, így mire mi lettünk volna akkorák, hogy valamit élvezzünk is már belőle, rég ki lett dobva.

2014. okt. 8. 16:28
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk nem lesz :) Amúgy se szeretném visszanézni, hogy eszek, vagy mit bénázok. Másrészt rohadt drága is. sokkal többe kerül mint amennyit ér, szerintem...
2014. okt. 8. 17:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon megoszlanak a vélemények..

Serintem nem kell

Nekünk nem is volt..

Azóta sem hiányzik..

2014. okt. 8. 17:25
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk nem volt, csak profi fotós. Gyönyörű képeink lettek, az esküvő óta nagyon sokszor megnéztük, nagyon jó döntés volt :) Szintén kisebb költségvetésű esküvő volt, így videósra nem futotta... Ezt most már kicsit bánom, mert minden rokon a béna gépeikkel fotózott (ezzel nem kis kellemetlenséget okozva a fotósunknak, hiszen állandóan belevakuztak), de videót egyik sem csinált így nincs. Kicsit hiányzik, hogy a szertartást nem tudom visszanézni, mert sok vicces pillanat volt, amire az izgulástól szinte alig emlékszem, szóval ha visszapörgethetnénk az időt, akkor csak a szertartásra felkérnék egy videóst (vagy legalább valamelyik rokonnak a lelkére kötném, hogy a felesleges vakuzgatás helyett videózzon...)!
2014. okt. 8. 18:17
 17/20 anonim ***** válasza:
80%

Nekünk volt profi videosunk steady cam-mel ès profi fotós is. Gyönyörüek lettek a képek, a kisfilmünk pedig eszméletlenül csodàlatos. A steady cam-nek, szuper vàgàsoknak köszönhetöen van egy több mint 10 perces igaz film minöségü kis összefoglalónk az egèsz esküvöröl. Nyilvàn senki, meg mi sem a több mint 12 óràs nyers anyagot akarjuk meg fogjuk nézegetni, hanem a több hónapos profi vàgàst követö végterméket.

A kisfilmen kívül mèg kèszítenek nekünk majd egy közel 1 óràs verziót is, ahol föleg a szertartàsok lesznek szépen megvàgva.

Nekünk ugyanolyan fontos volt a fotós és videós, így nem tudtunk volna dönteni a kettö között. Mellesleg a videós sokkal olcsóbb volt, mint a fotós. Két kameràval, steady cam-mel, kb 13-14 óràs forgatàssal, több hónapnyi vàgàssal kértek 100 ezer ft körül.

2014. okt. 8. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:
81%

Anyukamek a 80-as evek vegen hazasodtak, valamint a legtobb baratjuk is , akik ma mar csalados emberek. Volt, hogy szoba hoztuk az eskuvot , majd elojottek a videok. Hat eletemben nem rohogtem olyan jokat, hatodtam meg es csodalkoztam el par ismeroson :D. Ok is nagy erdeklodessel neztek, hiaba, hogy mar lattak talan 40-szer is.

En mint a gyerekuk orultem, hogy megtudtam nezni, foleg azert is mert, olyan emberek is szerepeltek a videoban, akik amugy mar sajnos reg meghaltak , nekem meg nem volt szerencsem ismerni oket. Vagy a nagypapamrol akirol van 2 kep, mert nem szeretett fotozkodni, es orom volt latni, hogy milyen felszabadult volt a lanya eskuvojen, hogyan is tudott O bulizni :D. Ilyen szempontbol a video tobbet adott, mint egy -egy kep szertartasrol vagy a lagzirol.

Ha a gyerekeket nezed, azok majd biztos megakarjak majd nezni.

Amugy sem kell a kajalasokat felvenni, ma meg mar olyan videokat keszitenek, ami mintha filmbol lenne kivagva. Nagyon igenyesek, jol megszerkeztettek.

En a helyedben ha megtehetem, csinaltatnek.

2014. okt. 8. 19:27
 19/20 anonim ***** válasza:
87%

Én is ebben a dilemmában voltam. Nekem anyós, anyám, közelebbi rokonok mondták, hogy kell-kell. Leginkábbb mamám miatt döntöttem a videó mellett, ő nagyon szerette volna, hogy legyen.

NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK, hogy meggyőztek. Ha a buli részét nem is, de a szertartást és a mozgalmasabb részeket már 20x minimum megnéztem, pedig csak 2 éve volt a lagzi.

Szerintem megéri, amilyen filmeket-videókat a rokonság összehozott (hozzáteszem, nem a 40-50 éves kategória, hanem a 20 éves unokaöcsém), az botrányos lett. Ha telik rá, én mindenképpen kérném.

Mi 3 garnitúra DVD-t kaptunk, 3 lemezest, mindegyik festett. Utolsó héten kértük fel a videót (pont e miatt a dilemma miatt, de október vége lévén, többen is elvállalták volna). 60.000ft-ot fizettünk 16,00-2,00ig, plusz a vacsit. Baranya megyei kisvárosban.

2014. okt. 8. 20:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Én a esküvői cinematográfust ajánlom nektek nem a "videóst". ;) Én eddig bármilyen menyasszonyt hallottam és film (FILM! nem videó...) készült az esküvőjéről utólag azt mondta ez volt az egyetlen igazi befektetés. Arra 1 év múlva senki nem emlékszik hogy elsózták-e a töltöttkáposztát de a filmet 20 év után is megtudod nézni. Én személy szerint biztos hogy hívok az esküvőmre, a fotós mellé. ;)
2014. okt. 9. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!