Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Videós. Kell, vagy sem?
Én még soha nem láttam egyetlen (hivatalos) esküvői videót sem. Baráti körben sem videóztak, vagy ha videózott bárki is, az valami amatőr rokon volt. Mint a családi eseményeken, de azokat a videókat meg utálom visszanézni. :)
Viszont a fotókat nagyon szeretem. Amikor előveszünk 1-1 képet, akár esküvő, akár más családi esemény, mindenki elkezd sztorizgatni, ami eszébe jut a képről, hogy itt mi történt, ő hogyan élte meg, és jókat nevetünk. :)
Szóval nálunk csak fotós lesz.
Nálunk nem volt videós, és így visszagondolva sem hiányzik.
Rengeteg szuper képet készített a fotós,és a rokonok videóit is megkaptuk, nekem bőven elég.
Nálunk nem volt videós.
El nem tudom képzelni, hogy valaki egynél többször megnézné a videót, akkor meg semmi értelme.
Gyönyörű képeink vannak, (a fotós még az IGEN-el kimondását is lekapta) és a nyitótáncunkat pedig rokonok felvették videóra. Ennyi nekünk elég.
Egyszerűbb ha a rokonságotok köriben kerestek valakit aki ért a videózáshoz. Majd kölcsönzőből béreltek egy digitális kamerát, azzal még egy amatőr is tökéletes képeket tud készíteni. Hát ha még olyan kezébe adjátok aki ért is valamit hozzá.
Probléma megoldva, olcsó, és lesz videó az esküvőről. Ha még esetlegesen nem is profi minőségben. De legalább lesz min nevetni mikor alkalom adtán vissza nézitek.
Első vagyok.
A lányomnak majd megmutatom a képeket és mesélek neki az esküvőről, az én családom is így tett, szerintem sokkal izgibb közös program így, mint leülni a TV elé. :)
Nekünk volt, 50 ezret kért, és a szertartásoktól kezdődőn éjjel 3-ig forgatott. Vágást nem kértünk, mert akkoriban rengeteget foglalkoztam kisvideók editálásval, magam akartam megcsinálni.
A kész anyagot 1x néztük meg, a nászutunkon, aztán itthon ment a polcra, azóta elő sem vettem. Lehet, hogy majd valamelyik házassági évfordulónkra meglepem magunkat vele, de amúgy nagyon nem hiányzik, hogy azt nézegessük. (a fényképeket se szoktuk, kitéve sincs egy sem a lakásban).
HA újra csinálhatnánk, akkor is így csinálnánk, csak hívnám a készülődésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!