Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted kell videós az esküvőn és a lagzin? Nem tudom eldönteni, hogy hívjunk-e vagy sem.
Ha nem kerülne sokba, én hívnék.
Pár év múlva milyen jó lesz végignézni, Józsi bácsi mikor került az asztal alá, Bözsi néni mezítláb táncolt, ki mennyit evett a tortából.
Az ifjú pár amúgy sem tud mindenre figyelni, jó lesz visszanézni, emlékezni.
A "bárki" felveszi, annak a párja, családja lesz a középpont. Egy fizetett videós pedig a lényegre figyel.
Milyen kérdés ez? Persze, hogy kell!! El se tudnám képzelni, hogy ne legyen videó.
Dehogynem fogjátok megnézni, jó, nem olyan sűrűn, de évente egyszer biztos. Amit egy haver felvesz az nem olyan
Hát nálunk nem lesz.
Az itt olvasottak alapján picit bánom, de azért döntöttünk így, mert a profi videósok nagyon sok pénzt elkérnek, legalábbis akik nekünk tetszenének, a fotós is elég sokba kerül majd, szóval egyrészt a pénz miatt, másrészt feleslegesnek tartjuk.
A fotós ott lesz reggeltől hajnalig, minden apró mozzanatot meg fog örökíteni, a videót feleslegesnek találjuk, úgyse nézegetnénk soha, max 1x az esküvő után, de azért meg sztem nem éri meg.
Telefonnal is teljesen jól fel lehet venni dolgokat, és nem úgy akarok emlékezni a pillanatokra, hogy közben vett a kamera. Unokatesóméknak van videójuk, 1x elkértük, de annyira gáz, és fölösleges... nézni, ahogy a sok ember táncikál (gázosan), zavartan nevetgél, amikor közelít a kamera, egyszóval gáz!
Én nem is szeretem viszontlátni magam, gyanítom, ha látnám, azt mondanám óóóótejóóóég... de égő.
én is így voltam, teljesen feleslegesnek tartottam, de anyós, nagymama, anyám rábeszéltek. És milyen jó, hogy lett! Azóta sokszor végignéztem már, csak az a rossz benne, aki csinálta... külön jeleztük, hogy nem kérünk csöpögős (meg semmilyen) verset az elejére, csak bevágta... ráadásul olyan, mint egy sírvers... vágási hibák vannak benne, lemaradt dolgokról... olyan a feje az összes képen, mint aki citromot szopogat...
de a lényeg a lényeg: ha nem hatalmas érvágás az ára, kérjetek. meg fogod bánni, ha nem lesz!
2-es vagyok. Nekünk a 65 ezerért, mint írtam a napot ott töltötte. Ezért kaptunk egy rövid kb 9-10 perces összefoglalót ( http://www.youtube.com/watch?v=9WbIG7wHZAU&feature=youtu.be), 4 dvd-t kb 3,5 óra vágott anyaggal (1-1 szülőknek, 1 nekünk, 1 odaadós), ezt hd minőségben is, illetve a vágatlan anyagot.
Nem tudom, esetleg ismeretségi körödben volt-e aki mostanában esküdött, mert mi pl úgy csináltuk, hogy az előtte évben volt 5-6 olyan ember akinek volt, mindenkinek más fotós, videós, zenekar, kértünk véleményeket, elérhetőségeket és aki a legjobban tetszett és közel állt az ízlésünkhöz azt választottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!