Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem tudjuk eldönteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudjuk eldönteni, hogy meg kéne hívni, vagy sem?

Figyelt kérdés
Mi van olyankor ha valakit nem tudunk eldönteni, hogy meghívjuk vagy se? Szívesen meghívnánk, csak nem tudjuk az illető tolakodásnak venn-e a dolgot, esetleg tehernek. Meg attól is félünk, hogy megsértődne, ha nem hívnánk meg. Ilyenkor hogy dönt az ember? :)
2013. jan. 31. 18:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor az ember meghívja, és ha szeretne jön, ha nem nem :)

Szerintem egy meghívás nem tolakodás semmi esetre sem.

2013. jan. 31. 18:11
 2/10 A kérdező kommentje:

Személyesen nem nagyon ismerjük egymást. Akkor inkább elmondom kiről van szó :D

Szóval a bátyám anyósáékról van szó. itt szokás, hogy a szülők is hívnak a lagziba közelieket. Nem tudjuk eldönteni, "illene-e" vagy sem. Szívesen hívjuk, szerintünk a családhoz tartoznak, meg ideje lenne összeismerkedjen, együtt legyen a tágabb család... A szüleink és a bátyám anyósáék nem összejáróak, de jóban vannak és voltak már esetek, hogy számíthattak egymásra.

2013. jan. 31. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen meghívnám, nálunk sértődés lenne abból, ha ilyen közeli rokont nem hívnék meg.

A szüleidnek ők is a nászok.

2013. jan. 31. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem hívjátok meg őket. ezt nem veszik tolakodásnak, hiszen jó a viszony. nagyon jól fog esni nekik, h rájuk is gondoltatok :)
2013. jan. 31. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi meghívtuk anno a tesóm anyósát.
2013. jan. 31. 18:23
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Hát, mi nem hívtunk meg ilyeneket. Őszintén én úgy érzem, hogy nekem semmi közöm az ő párja szüleihez. Ennyi erővel a végtelenségig lehet tágítani a "rokonok" körét.
2013. jan. 31. 18:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Nekem lehet nincs annyi közöm, de a szüleim részéről, azért úgy érzem mégis van.

Az ők esküvőjükre meg majd meghívják az én párom szüleit és akkor az hogy fog kinézni, hogy nekünk (vagy anyuméknak) most eszükbe sem jutott?

köszi a válaszokat

2013. jan. 31. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
Hát nem tudom, ha akarod hívd meg őket, vagy mennek vagy nem, de én biztos nem hívnék meg olyanokat, akikhez semmi közöm, de mi van, ha egyszer a jövőben mások meghívják majd az én akárkimet és akkor milyen kellemetlen lesz... Jézus..
2013. jan. 31. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha belefér a keretbe hívjátok meg őket, azon senki nem sértődik meg, ha meghívják, max ha nem akarnak menni mondanak valami kifogást, ti majd sajnálkoztok egy kicsit és mindenki boldog :).
2013. febr. 1. 09:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2013. febr. 1. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!