Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudjuk eldönteni, hogy meg kéne hívni, vagy sem?
Ilyenkor az ember meghívja, és ha szeretne jön, ha nem nem :)
Szerintem egy meghívás nem tolakodás semmi esetre sem.
Személyesen nem nagyon ismerjük egymást. Akkor inkább elmondom kiről van szó :D
Szóval a bátyám anyósáékról van szó. itt szokás, hogy a szülők is hívnak a lagziba közelieket. Nem tudjuk eldönteni, "illene-e" vagy sem. Szívesen hívjuk, szerintünk a családhoz tartoznak, meg ideje lenne összeismerkedjen, együtt legyen a tágabb család... A szüleink és a bátyám anyósáék nem összejáróak, de jóban vannak és voltak már esetek, hogy számíthattak egymásra.
Én mindenképpen meghívnám, nálunk sértődés lenne abból, ha ilyen közeli rokont nem hívnék meg.
A szüleidnek ők is a nászok.
Nekem lehet nincs annyi közöm, de a szüleim részéről, azért úgy érzem mégis van.
Az ők esküvőjükre meg majd meghívják az én párom szüleit és akkor az hogy fog kinézni, hogy nekünk (vagy anyuméknak) most eszükbe sem jutott?
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!