Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mik ezek az idióta esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek az idióta esküvői szokások?

Figyelt kérdés

A menyasszony (aki alapból is csipkelődő és sz*rkavaró természet) kitalálta, hogy forradalmasítja a lagzit, és ötvözi a lánybúcsúval. Csak kicsit kifordítva.

Mivel javarészt fiatal a vendégsereg (20 és 30 éve köztiek, leszámítva a szülőket), romantikus, ciki és zavarba ejtő feladatokat ad nekik. Neki persze nem kell ezeket csinálni, mert ő a menyasszony, ő majd csak röhög a vendégein, mint egy végzős a gólyaavatón.

Mivel majdnem mindenkinek van párja, ezeket a játékokat nem a párjukkal, hanem random, akiket ő összepárosít kell játszani.

A gond csak az, hogy a lánynak nem tetszik, hogy a párom velem jár. A páromnak régen a csaj legjobb barátnője tetszett, még előttem, de nem jártak. Na, ott lesz ő is.

Rám meg a vőlegény jó barátja volt enyhén rámkattanva egy időben, ezt is tudja a menyasszony. (a vak is látta)

A feladatok olyasmik leszek, hogy egymást kell etetni egy kanállal egy tálból, úgy enni valamit, hogy egyik az egyik végét, másik a másik végét, és a végén puszit adni egymásnak szájra, úgy kipukkasztani egy lufit, hogy a csajnak a srác ölében kell ugrálni, persze egymással szembefordulva...

Ezeket a páromtól tudom, neki fecsegte el a menyasszony.

Mondtam neki, hogy nekem ez nem tetszik. Ha pároknak kéne, poén, ha fiúknak kéne egymással, még nagyobb poén, de hogy direkt összepárosítani olyan embereket, akik közt régen majdnem volt valami, a jelenlegi párjuk szeme láttára már nem éppen poén.

A párom szerint túlreagálom, ezek csak játékok.

Tényleg én vagyok prűd?

2014. okt. 8. 14:04
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
11%

Ajjj, megint te! anyukám neked nagyon szúrja a szemedet ez az ex!

Itt vannak az előző kérdéseid!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__6..

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

A ruhakérdést megoldottad már?

2014. okt. 10. 14:28
 42/50 anonim ***** válasza:
77%
Te 73-as nem unod még, hogy minden kérdést próbálsz összekötni?
2014. okt. 10. 14:46
 43/50 anonim ***** válasza:
6%
nem :)
2014. okt. 10. 14:56
 44/50 anonim ***** válasza:
2014. okt. 10. 15:01
 45/50 anonim ***** válasza:
96%

Azért ennek a bolond menyasszonynak a képére kíváncsi lennék, amikor a vendégek egyöntetűen azt mondják, hogy kösz nem, a menyasszony meg nem tervezett mást.

Egy esküvő az esküvő legyen, ne gólyaavató, vagy cirkusz.

Egyébként csak megjegyzésként, a férfi-férfi dolog a játékoknál SEM poén, mondom ezt melegként, ha már itt tartunk.

Voltam már pár esküvőn, de ez tulajdonképpen nem is esküvő, amit szervezni akar. Résztvenni ezekben a marhaságokban nem kötelező. Ha a menyasszony hisztizik, akkor majd nézhet, hogy a vendégsereg fogja magát, és hazamegy. Az emberek vendégekként mennek oda, és nem önjelölt bohócokként. Ha a menyasszony agyalágyult hülyét akar csinálni magából, tegye, szíve joga. De más embert ilyen baromságra nem kötelezhet. Ha engem noszogatnának ott, én tuti összeszedném a cuccomat, és szépen elmennék. Ha kérdőre vonnak, csak annyit mondanék, hogy esküvőre jöttem, és nem óvodás cirkuszba. Ennyit erről.

2014. okt. 10. 15:48
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az őszinte véleményem az, hogy az ilyen embernek, mint a kedves menyasszony, nem való se esküvő, se házasság. Minek? Ebből nekem csak az jön le, hogy kegyetlenül éretlen, gyerekes, és ostoba, hogy egy esküvőre is úgy tekint mint egy egyetemi gólyaavatóra, vagy valami gimnáziumos beavatós bulira. Ez egyáltalán nem méltó egy esküvőhöz. Ha a vicces feladatoknál járunk, azt PONT, hogy a menyasszony és a vőlegény szokták csinálni, és abból is csak max 1-2-t. De hogy a vendégeket még erre akarná rávenni, az már erős túlzás.Én nem csodálkoznék, ha a vendégsereg az első 10-15 perc után megunná az egészet, és menne haza.

Azért én is baromi dühös lennék, ha mondjuk elmennék a párommal egy esküvőre, majd ott kiderülne, hogy a menyasszony s. ggfejsége miatt nekem más párjával kell pusziszkodnom, meg idétlenkednem. ha ez történne, odamennénk a menyasszonyhoz, megköszönnénk a meghívást, majd mondanánk, hogy köszönjük, de ebben mi nem kívánunk részt venni, további jó szórakozást.

Egyébként meg szerintem max 3-4 olyan ember lehet, aki el is vállalja ezeket a hülyeségeket. Nem hiszem, hogy a vendégek benne lesznek ebben. De kíváncsi vagyok a fejleményekre, majd mondd el!!

2014. okt. 10. 16:03
 47/50 anonim ***** válasza:
94%
Na végül milyen lett az esküvő?:D
2014. okt. 11. 21:02
 48/50 anonim ***** válasza:
77%
Engem is érdekelne,hogy hogyan sikerült.
2014. okt. 11. 22:53
 49/50 anonim ***** válasza:
81%
Noh, túl vagyunk rajta.... MESÉLJ! :D
2014. okt. 12. 11:27
 50/50 anonim ***** válasza:
75%
Na?
2022. febr. 8. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!