Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mik ezek az idióta esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek az idióta esküvői szokások?

Figyelt kérdés

A menyasszony (aki alapból is csipkelődő és sz*rkavaró természet) kitalálta, hogy forradalmasítja a lagzit, és ötvözi a lánybúcsúval. Csak kicsit kifordítva.

Mivel javarészt fiatal a vendégsereg (20 és 30 éve köztiek, leszámítva a szülőket), romantikus, ciki és zavarba ejtő feladatokat ad nekik. Neki persze nem kell ezeket csinálni, mert ő a menyasszony, ő majd csak röhög a vendégein, mint egy végzős a gólyaavatón.

Mivel majdnem mindenkinek van párja, ezeket a játékokat nem a párjukkal, hanem random, akiket ő összepárosít kell játszani.

A gond csak az, hogy a lánynak nem tetszik, hogy a párom velem jár. A páromnak régen a csaj legjobb barátnője tetszett, még előttem, de nem jártak. Na, ott lesz ő is.

Rám meg a vőlegény jó barátja volt enyhén rámkattanva egy időben, ezt is tudja a menyasszony. (a vak is látta)

A feladatok olyasmik leszek, hogy egymást kell etetni egy kanállal egy tálból, úgy enni valamit, hogy egyik az egyik végét, másik a másik végét, és a végén puszit adni egymásnak szájra, úgy kipukkasztani egy lufit, hogy a csajnak a srác ölében kell ugrálni, persze egymással szembefordulva...

Ezeket a páromtól tudom, neki fecsegte el a menyasszony.

Mondtam neki, hogy nekem ez nem tetszik. Ha pároknak kéne, poén, ha fiúknak kéne egymással, még nagyobb poén, de hogy direkt összepárosítani olyan embereket, akik közt régen majdnem volt valami, a jelenlegi párjuk szeme láttára már nem éppen poén.

A párom szerint túlreagálom, ezek csak játékok.

Tényleg én vagyok prűd?

2014. okt. 8. 14:04
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
94%
A párod zenél, tehát ő nem tud részt venni a feladatokban, te pedig megmondod, hogy köszi nincs kedvem játszani. Ennyi.
2014. okt. 8. 15:04
 22/50 anonim ***** válasza:
97%
Én hangosan határozottan annyit mondanék, hogy én ebben nem veszek részt, mikor kiosztják a feladatot. Ha noszogatnak, akkor egy "ugye nem gondolod, hogy ebben részt veszek? Ez egy gólyatábor?" Hidd el, nem fognak piszkálni, mert ciki lenne a videón.
2014. okt. 8. 15:05
 23/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem majd az ifjú párt éri meglepetés, ha senki sem akarja csinálni a hülye játékaikat.

Én biztos nem szeretnék ott vendégként bohóckodni. És kényszeríteni úgysem tudnak.

Játszanak ők, ha annyira szeretik az ilyeneket.

2014. okt. 8. 15:07
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Hú, hát én biztos, hogy nem szállnék bele ebbe a szánalmas, gyerekes játékba. Szerintem közöld a vendégekkel, akiket ismersz, hogy a drága menyasszony mit tervez.

Egyébként majd utólag írd már meg, hogy mi volt, kíváncsi vagyok. :D

2014. okt. 8. 15:11
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el az eddigi hozzászólásokat, de: Igazad van, ha mindenki a párjával, vagy azonos neművel lenne, még elmegy, de "random" párocskákat összeállítani úgy, hogy ismeri a közös hátterüket... ha legalább nem előre összeállítaná, hanem ki kéne húzni egy kalapból, még mindig jobb lenne. De mondjuk szerintem ez úgy hülyeség, ahogy van. Én biztos nem mennék bele...
2014. okt. 8. 15:17
 26/50 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a menyasszony infantilis és ostoba.

Én viszont nagyon várom az élménybeszámolódat. :D

2014. okt. 8. 15:23
 27/50 anonim ***** válasza:
86%

Meglepődnétek mennyien részt fognak venni ebben. Pont 2 hónapja voltam egy rokon esküvőjén (ilyen sose látott rokon), és ott ugyan ilyen marhaságokat csináltak. Mondjuk ott a menyasszony is csinálta és a vőfély vezényelte le az egészet. Gondolhatjátok, először azt hittem ez valami vicc, de nem... Ez a lufi pukkasztós ott abban a verzióban volt, hogy a nők pucsítva dörgölőztek a pasikhoz... És ott nem csak fiatalok voltak.

Most amúgy kicsit megnyugodtam, ott azt hittem én vagyok hülye, hogy szerintem szánalmas, mert egy csomóan röhögtek rajta.

2014. okt. 8. 15:43
 28/50 anonim ***** válasza:
2014. okt. 8. 15:50
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám ott a lagzi kellős közepén hangosan a kedves pár/vendégek előtt, hogy csakis akkor vagyok hajlandó belemenni efféle játékba, ha előtte a kedves menyasszony ugrabugrál egy sort az apósa ölében, jó szorosan átölelve az öreget, a kedves férj pedig tegyen egy banánt a slicce elé, majd kérje meg anyóspajtást, hogy letérdelve, szépen, lassan hámozza meg, majd óvatos mozdulatokkal fogyassza el a banánt, de a kezét evés közben nem használhatja.

Na, ezek után megnézném a menyasszony fejét...

2014. okt. 8. 18:49
 30/50 anonim ***** válasza:
70%

Most azért lettem lepontozva, mert elmondtam a személyes tapasztalatomat találgatás helyett?

Aahaaa, értem....

2014. okt. 8. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!