Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mik ezek az idióta esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek az idióta esküvői szokások?

Figyelt kérdés

A menyasszony (aki alapból is csipkelődő és sz*rkavaró természet) kitalálta, hogy forradalmasítja a lagzit, és ötvözi a lánybúcsúval. Csak kicsit kifordítva.

Mivel javarészt fiatal a vendégsereg (20 és 30 éve köztiek, leszámítva a szülőket), romantikus, ciki és zavarba ejtő feladatokat ad nekik. Neki persze nem kell ezeket csinálni, mert ő a menyasszony, ő majd csak röhög a vendégein, mint egy végzős a gólyaavatón.

Mivel majdnem mindenkinek van párja, ezeket a játékokat nem a párjukkal, hanem random, akiket ő összepárosít kell játszani.

A gond csak az, hogy a lánynak nem tetszik, hogy a párom velem jár. A páromnak régen a csaj legjobb barátnője tetszett, még előttem, de nem jártak. Na, ott lesz ő is.

Rám meg a vőlegény jó barátja volt enyhén rámkattanva egy időben, ezt is tudja a menyasszony. (a vak is látta)

A feladatok olyasmik leszek, hogy egymást kell etetni egy kanállal egy tálból, úgy enni valamit, hogy egyik az egyik végét, másik a másik végét, és a végén puszit adni egymásnak szájra, úgy kipukkasztani egy lufit, hogy a csajnak a srác ölében kell ugrálni, persze egymással szembefordulva...

Ezeket a páromtól tudom, neki fecsegte el a menyasszony.

Mondtam neki, hogy nekem ez nem tetszik. Ha pároknak kéne, poén, ha fiúknak kéne egymással, még nagyobb poén, de hogy direkt összepárosítani olyan embereket, akik közt régen majdnem volt valami, a jelenlegi párjuk szeme láttára már nem éppen poén.

A párom szerint túlreagálom, ezek csak játékok.

Tényleg én vagyok prűd?

2014. okt. 8. 14:04
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan, mint a gólyatáborok hülyeségei. Egyre durvábbak a poénok, megalázóak és gusztustalanok, trágárok, és senki nem meri szóvá tenni. Aztán már tragédia is lehet belőle.
2014. okt. 8. 19:51
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy értem, hogy tragédia lesz az esküvőn, csak nem baj, ha valaki ki meri nyitni a száját.
2014. okt. 8. 19:52
 33/50 anonim ***** válasza:
22%
Az előző kérdésben még nem volt szó játékokról,csak bunkó menyasszonyról.nem unod még,kérdező?
2014. okt. 8. 19:59
 34/50 anonim ***** válasza:
88%
Uramisten. Milyen kár, hogy nem vagyok ott. Amikor erre kerülne a sor, oly módon kiosztanám a menyasszonyt, leállna az egész esküvő, még a házasság is kérdőjeles lenne. Mennyire lenne kedvem megmondani a magamét az ilyennek. Ez egyáltalán nem túlreagálás, aki ilyet talál ki, azzal valami nem stimmel. Ez a házasság jó, ha 5 évet kibír ilyen nő mellett.
2014. okt. 8. 20:40
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem játszanék ilyeneket senki esküvőjén sehol. De attól még, hogy ott ilyenek lesznek nyugodtan menj el és majd szólsz, hogy ti nem játszotok. Határozottan. Viszont előtte beszéld meg ezt a pároddal, mert ha te kijelented hogy ti csak nézitek, ő meg mindenki előtt el kezd unszolni hoy ne legyél már ilyen, az vérciki.

L24

2014. okt. 8. 21:01
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy prűd. A menyasszony ostoba, a játékai meg közönségesek.
2014. okt. 8. 21:06
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

Egyet kérek tőled, vasárnap az első dolgod legyen hogy megírod itt mi volt a lagzin. 😄😜

Kiváncsi vagyok hányan ejtik pofára a menyasszonyt élete nagy napján. 😝

Első oldalról voltam a nemtudomhányadik válaszoló.

2014. okt. 8. 21:41
 38/50 anonim ***** válasza:
84%
a tanú lesz a zenész is? Atyaég.
2014. okt. 9. 07:05
 39/50 anonim ***** válasza:
7%

Saját - és természetesen párja - esküvőjét követő lagzit úgy és olyan "játékokkal" szinesíti, amilyennel csak akarja.

Azokat a személyeket hívja meg lagzijára, akiket csak akar.

.

Csak azok mennek el, akik a játékszabályokat elfogadják.

Ha elmész, játssz a szabályok szerint, ha nem akarsz úgy játszani, ne menj el!

Én a meghívást indoklással visszautasítanám.

2014. okt. 10. 13:27
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

"Saját - és természetesen párja - esküvőjét követő lagzit úgy és olyan "játékokkal" szinesíti, amilyennel csak akarja.

Azokat a személyeket hívja meg lagzijára, akiket csak akar.

.

Csak azok mennek el, akik a játékszabályokat elfogadják.

Ha elmész, játssz a szabályok szerint, ha nem akarsz úgy játszani, ne menj el!"

Oszt azokkal, akik nem tudták meg véletlen előre a forgatókönyvet, azokkal mi lesz, more?

2014. okt. 10. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!