Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mik ezek az idióta esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik ezek az idióta esküvői szokások?

Figyelt kérdés

A menyasszony (aki alapból is csipkelődő és sz*rkavaró természet) kitalálta, hogy forradalmasítja a lagzit, és ötvözi a lánybúcsúval. Csak kicsit kifordítva.

Mivel javarészt fiatal a vendégsereg (20 és 30 éve köztiek, leszámítva a szülőket), romantikus, ciki és zavarba ejtő feladatokat ad nekik. Neki persze nem kell ezeket csinálni, mert ő a menyasszony, ő majd csak röhög a vendégein, mint egy végzős a gólyaavatón.

Mivel majdnem mindenkinek van párja, ezeket a játékokat nem a párjukkal, hanem random, akiket ő összepárosít kell játszani.

A gond csak az, hogy a lánynak nem tetszik, hogy a párom velem jár. A páromnak régen a csaj legjobb barátnője tetszett, még előttem, de nem jártak. Na, ott lesz ő is.

Rám meg a vőlegény jó barátja volt enyhén rámkattanva egy időben, ezt is tudja a menyasszony. (a vak is látta)

A feladatok olyasmik leszek, hogy egymást kell etetni egy kanállal egy tálból, úgy enni valamit, hogy egyik az egyik végét, másik a másik végét, és a végén puszit adni egymásnak szájra, úgy kipukkasztani egy lufit, hogy a csajnak a srác ölében kell ugrálni, persze egymással szembefordulva...

Ezeket a páromtól tudom, neki fecsegte el a menyasszony.

Mondtam neki, hogy nekem ez nem tetszik. Ha pároknak kéne, poén, ha fiúknak kéne egymással, még nagyobb poén, de hogy direkt összepárosítani olyan embereket, akik közt régen majdnem volt valami, a jelenlegi párjuk szeme láttára már nem éppen poén.

A párom szerint túlreagálom, ezek csak játékok.

Tényleg én vagyok prűd?

2014. okt. 8. 14:04
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
100%

hát én senkinek az esküvőjén nem csinálnék ilyen feladatokat! Az az ő napja, csináljon ő hülyét magából, ha akar, de én biztosan nem vennék részt az effajta játékokban!

Engem ne ugráltasson se a menyasszony, se a vőlegény!

2014. okt. 8. 14:10
 2/50 A kérdező kommentje:

És ami még nem tetszett:

A menyasszony a páromat kérte fel dekorálni (meg engem), ő lesz a vőlegény tanúja, a vőfély "jobbkeze", a zenész...tehát 5 percig nem lehet mellettem

2014. okt. 8. 14:11
 3/50 anonim ***** válasza:
97%
"Jatszani" egy eskuvon? En nem mennek el.
2014. okt. 8. 14:12
 4/50 A kérdező kommentje:
Holnap után lesz, és erről a diliről csak én meg a párom tudunk, tehát szegény vendégeket majd ott éri a sokk :/
2014. okt. 8. 14:13
 5/50 anonim ***** válasza:
96%
Ezek NEM szokások, csak egy valaki hülyesége. Én nem mennék bele, ez nem esküvöre való.
2014. okt. 8. 14:14
 6/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodalkoznek, ha vendegek kisetalnanak. Szulok/par meg fizetni is fog egy ilyen hule eskuvoert?
2014. okt. 8. 14:14
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg marhaság, úgy ahogy van. Ha opcionális program lenne és mindenki a saját párjával játszhatna, akkor még szórakoztató is lenne. Így oltári nagy marhaság.
2014. okt. 8. 14:16
 8/50 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele hogy vendégnek megyek esküvőre nem bohócnak. Biztos nem vennék részt ilyen műsorban.

Ha a menyasszony h.lyét akar csinálni magából hogy ilyen gólyaavató feeling-et csempész egy lakodalomba az az ő agybaja, de nem kötelező részt venni benne. Én a páromnak se engedném hogy aszisztáljon ehhez az őrülethez.

2014. okt. 8. 14:18
 9/50 anonim ***** válasza:
88%
Ezt a kérdést mar vagy ötször feltetted, csak máshogy megfogalmazva az elmúlt hetekben. Ne menjetek el. Ennyi
2014. okt. 8. 14:23
 10/50 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ez az egész agyrém még ráadásul "meglepetés" lesz, az egyszerűen nem etikus a vendégekkel szemben. Ilyen típusú lagziba csak akkor mennék el, ha nem kötelező a "játék"...
2014. okt. 8. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!