Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit "szabad" költeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit "szabad" költeni esküvői fotósra?

Figyelt kérdés

Találtam egy fotóst, gyönyörű képei vannak, országszerte vannak munkái, elismert a szakmában. Egyszerűen beleszerettem a fotóiba. Az egyetlen probléma, hogy 260 ezer forint lenne (egész napra). Ki tudnánk fizetni gond nélkül, de ugye ennél jóval olcsóbban is lehet minőségi munkát kapni. Kicsit talán lelkiismeret furdalásom lenne, ha ennyi pénzt költenénk erre. Tanácstalán vagyok.

Mennyi az az összeg, ami még belefér?

2014. szept. 29. 17:05
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2014. okt. 2. 18:51
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

17-es, ha te az vagy, akinek a rajongója vagyok: imádom a képeidet!

De az biztos, hogy nem fogom tudni sosem meggyőzni a páromat arról, hogy mi a különbség a 160 és a 260 ezer forintos fotós között. :) Ő nem érzékeli azokat a finomságokat...

- Egyik ismerősét ajánlotta először 80-ért, de mondtam, hogy no way, nagyon amatőr, a kép nem elég éles, tele van pakolva fölösleges effekttel, de semennyit se javít...

- Aztán lett volna egy másik ismerős, de az olyan hisztis volt, hogy annak nem a képei miatt mondtam, hogy no way, hanem a viselkedése miatt, amúgy ő is amatőr, de ízlésesen használja az effekteket...

- Végül találtunk ügyes fotóst, akinek van blogja és referenciája, szépen is dolgozik, nem kell a fél országon sem átutaznia, meg hát azért a költségvetésünknek is van határa, de annyit bőven megér, amennyit rá tudunk szánni. :)

Mindenesetre a 260 ezres fotóst (ha te vagy akkor téged), akinek a képeiért rajongok, mindenkinek ajánlom, akinek nem akadály az a +100e vagy az ország egyik legjobb fotósát szeretné esetleg. :)

2014. okt. 2. 20:25
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy én vagyok-e mindenesetre ha én vagyok akkor köszönöm, ha pedig nem akkor a kolléga nevében. Sok zseniális kolléga van itthon akinek lehet rajongani a képeiért szóval valószínűtlen, hogy pont én lennék. :)
2014. okt. 2. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!