Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le írnátok nekem a véleményeteket? Nem tudom hová tenni ezt a reakciót.
Jövő hónap elején lesz az esküvőnk és úton van a kisbabánk is már a párommal. Amúgy is nagyon sokat idegeskedem a pici egészségével kapcsolatban, és az esküvő miatt mert sajnos anyós elég domináns típus, abban is döntene ami nem tartozik már rá...
A lényeg ami kicsit nyomaszt most, hogy a párom exe is most ment férjhez a hónapban onnan tudta meg hogy látott képeket a facebook-on róla, és olyan furcsán reagálta le az egészet... nem is tudom mint aki tökre féltékeny a pasasra aki elvette a volt szerelmét (pl. ehhez a pasashoz ment hozzá? hogy néz már ki, még öltözködni sem tud? meg is érdemlik egymást). De a nő már nagyon rég dobta őt, és a közös gyereket is elvetette mert becsúszott nekik párommal.
Lehetséges hogy még mindig érezhet valamit iránta, vagy ez csak valami hirtelen féltékenység?
Lehet csak a hormonok miatt képzelem ezt be, de valahogy rossz érzés az egész. :(
1-nek. Megkérdeztem, de tudod vannak olyan pasik akik nem arról híresek hogy lelkizésbe kezdenek vagy akár 1-2 szóból le ne zárják a témát. De azért a bunkó stílusodra nem szolgáltam rá, kicsit visszavehetnél, ha meg nem tudsz valamit mert nem írtam le akkor kérdezz...
2.-nak köszi a választ, lehetséges hogy tényleg ezt érzi és ezért bosszantotta fel a dolog:/
Szerintem az az érdekes, hogy egyáltalán megnézte az esküvői képeket.
Az e flegmázás meg elég gyanús, mert ha annyira nem érdekli már a nő, akkor fapofával megnéz 1-2 képet, és kész. De feltűnően próbálta lehurrogni.
Szerintem bántja a férfiúi büszkeségét, hogy őt egy ilyen "hogy néz már ki" pasasért cserélte le.
Köszönöm az eddigi válaszokat!:) Nem fogom ezzel piszkálni egy darabig azt hiszem, ha megint ilyet veszek észre megkérdezem még egyszer miért idegesíti annyira. Talán másodjára elmondja majd, bár kétlem. Egyenlőre megnyugtattak a válaszaitok:)
Köszönöm Mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!