Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek mi a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a helyes sorrend? (Ültetés)

Figyelt kérdés

Az van, hogy a szüleim pár éve nagyon viharosan elváltak. Én pedig nagyon ráparáztam erre az ültetés dologra. Tartottunk egy eljegyzési ünnepséget, ahol két klikkre bomlott a társaság, mi pedig (párom családja meg én tesómmal) ingáztunk közöttük. Viselkedni tudnak, de azért pofákat vágni is, és kínos csöndeket produkálni. Nem akarok feszültséget...

Hogy legyen?

- anya, párja, apa, párja

- anya, apa, párjaik

- tanúk és párjaik mellettünk, de attól még el kell a szülőket is rendezni, meg attól tartok, hogy akkor azon csámcsogna a rokonság, hogy miért nem a szülők ülnek mellettünk...

Az étteremben U alakú asztal lesz. Szerintetek mi a legjobb megoldás? Indokoljátok is meg, légyszi! Volt valaki hasonló helyzetben? Mi lett a megoldás?

2014. szept. 25. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem a főasztalnál csak a szüleitek üljenek veletek, az a szülők helye. A párjaik pedig valahol máshol. Én voltam már ilyen esküvőn és senki nem szólt érte semmit. Tehát a menyasszony apja-anyja ott ült a menyasszony mellett, a menyasszony anyukájának a párja pedig az egyik asztalnál. (ott több külön asztal volt). Én biztosan így csinálnám.
2014. szept. 29. 20:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is U alakú asztal volt és a főasztalhoz 6-an fértek oda.

Én szüleim elváltak, anyum egyedül jött, apum 1-2 évente változó aktuális élettársát nem hívtam meg. Kb 4x láttam eddig, nem is egy szimpi nő, én megmondtam, hogy ő nem része az életemnek és nem szeretném ha ott lenne, apum rögtön megértette, nem is volt ebből baj.

Férjem szülei együtt vannak de ki nem állhatja az apját, ezért mellettünk a tanúk ültek a párjukkal.

A kutyát nem érdekelte, hogy ki ül ott! Úgy csináljátok, ahogy nektek jó, a szülőkkel pedig beszéljétek meg előre, ne ott lepődjenek meg az ültetésen!

2014. szept. 29. 21:11
 13/15 anonim ***** válasza:
én a két tanút a párjaival ültetném 1-1 oldalra utána az egyik oldalra a fiú szüleit, a másik oldalra a lány anyját a párjával, utána néhány rokont, és utána az apát a párjával. A fiú oldalán ülnének a barátok. a lányos apa után ültetném az apa rokonait. Vagy a tesódat ültesd a szülők közé néhány rokonnal, vagy baráttal. így elég távol lennének egymástól.
2014. okt. 27. 15:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Már biztos, hogy U alakú lesz az asztal?

Mert nálunk úgy lesz - mivel az én szüleim váltak, és hogy ebből ne legyen feszültség - hogy inkább 5-6 fős asztalokat alakítunk ki, kivéve a miénket, mert ott csak mi ketten fogunk ülni. Így körülbelül így fog kinézni egy asztal: anyu, anyu párja, anyu apukája, anyu párjának a lánya, anyu testvére, anyu testvérének a lánya. Mindezt egy kör alakú asztalnál.

A másik pedig így: apu, apu párja, apu anyukája, öcsém, az én tanúm, és a tanúm felesége.

Szerintem ha van még időd és lehetőséged, gondold át hogy tényleg U alakú legyen-e a terítés...

2014. nov. 15. 21:03
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajna nem lehet abban a teremben más asztat megoldani, csak az U-t
2015. febr. 10. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!