Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a helyes sorrend? (Ültetés)
Az van, hogy a szüleim pár éve nagyon viharosan elváltak. Én pedig nagyon ráparáztam erre az ültetés dologra. Tartottunk egy eljegyzési ünnepséget, ahol két klikkre bomlott a társaság, mi pedig (párom családja meg én tesómmal) ingáztunk közöttük. Viselkedni tudnak, de azért pofákat vágni is, és kínos csöndeket produkálni. Nem akarok feszültséget...
Hogy legyen?
- anya, párja, apa, párja
- anya, apa, párjaik
- tanúk és párjaik mellettünk, de attól még el kell a szülőket is rendezni, meg attól tartok, hogy akkor azon csámcsogna a rokonság, hogy miért nem a szülők ülnek mellettünk...
Az étteremben U alakú asztal lesz. Szerintetek mi a legjobb megoldás? Indokoljátok is meg, légyszi! Volt valaki hasonló helyzetben? Mi lett a megoldás?
Nálunk is U alakú asztal volt és a főasztalhoz 6-an fértek oda.
Én szüleim elváltak, anyum egyedül jött, apum 1-2 évente változó aktuális élettársát nem hívtam meg. Kb 4x láttam eddig, nem is egy szimpi nő, én megmondtam, hogy ő nem része az életemnek és nem szeretném ha ott lenne, apum rögtön megértette, nem is volt ebből baj.
Férjem szülei együtt vannak de ki nem állhatja az apját, ezért mellettünk a tanúk ültek a párjukkal.
A kutyát nem érdekelte, hogy ki ül ott! Úgy csináljátok, ahogy nektek jó, a szülőkkel pedig beszéljétek meg előre, ne ott lepődjenek meg az ültetésen!
Már biztos, hogy U alakú lesz az asztal?
Mert nálunk úgy lesz - mivel az én szüleim váltak, és hogy ebből ne legyen feszültség - hogy inkább 5-6 fős asztalokat alakítunk ki, kivéve a miénket, mert ott csak mi ketten fogunk ülni. Így körülbelül így fog kinézni egy asztal: anyu, anyu párja, anyu apukája, anyu párjának a lánya, anyu testvére, anyu testvérének a lánya. Mindezt egy kör alakú asztalnál.
A másik pedig így: apu, apu párja, apu anyukája, öcsém, az én tanúm, és a tanúm felesége.
Szerintem ha van még időd és lehetőséged, gondold át hogy tényleg U alakú legyen-e a terítés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!