Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fair, amit a vőlegényem kér? (Inkább
kijelentette. )
Figyelt kérdés
Januárban lesz az esküvőnk. A napokban szeretnénk elpostázni a meghívókat és a vőlegényem több meghívottamat is kihúzta a listáról. Először csak két barátnőmet, "mert ők nem esküvőre valóak." Aztán az egyik unokatestvéremet, "mert egy roma fickó a férje és olyan ember ne üljön egy asztalnál az ő családjával". Ez milyen dolog? Neki is vannak olyan emberek a listáján, akiket nem kedvelek, de eszembe se jutna őket kihúzni!
Eddig sosem viselkedett így. Most viszont egyre több dologba köt bele és, ha ellenkezni merek képes órákig hozzám se szólni.
Ott tartunk, hogy már semmi kedvem leülni vele és tervezgetni, mert úgy is vita a vége.
Na helyes. Nem vagyok egy azonnal szakítós fajta az első problémánál, de szerintem az ilyen fokú irányítás már durva. Majd írd le, hogy mi volt :)
2014. szept. 19. 20:27
32/41 anonim válasza:
ha már most el akar szigetelni barátoktol családtól mi lesz késöbb? mégis milyen jogon sértegeti ő a te családodat aki az első stresz helyzetre hisztivel, bunkosággal reagál azzal nem szabad hoszú távra tervezni
2014. szept. 19. 20:31
33/41 anonim válasza:
Lehet ,hogy elbizonytalanodott és ìgy akarja kicsikarni, hogy végül te mond le az esküvõt....ìgy nem õ lesz a hibàs...
2014. szept. 19. 21:05
34/41 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy semmire se vágyik jobban, minthogy a felesége legyek. Mikor mondtam neki, hogy eszembe jutott a lemondás teljesen kiakadt. Szerinte nem ilyen durva a helyzet, és nem akart megbántani. Végülis unokatestvérem családja és a barátnőim is felkerültek a listára.
Valahogy még sem vagyok boldog. Ettől még nem lettek kiradírozva, azok amiket mondott.. ki tudja mi lesz a következő.
2014. szept. 19. 22:47
35/41 anonim válasza:
Hát ez tipikusan annak a jele szokott lenni, amikor a párod már biztosnak érez téged és azt hiszi, hogy azt csinál veled, amit akar. Ilyenkor jön ki az igazi énje az embereknek. Lehet, mégse kéne vele összeházasodni, ha minden dologban így viselkedik, mert nem lesz szép életetek, tele lesz veszekedéssel, meg lemondással a részedről. De ez csak általánosítás most, nem tudom, a férjed milyen, de általában így szokott ez történni és érdemes odafigyelni a jelekre.
2014. szept. 19. 22:54
36/41 anonim válasza:
Szerintem meg ugy tunik, hogy rendesen eszbekapott. Azert beszelgess at vele egy jegyesoktatos kerdessort, amiben a hazassag utani egymassal torteno viselkedes is szoba kerul.
2014. szept. 19. 23:18
37/41 anonim válasza:
jaj jaj kislány nagyon tipikus hiszitis pasast hozol ösze magadnak akitől már nehéz szabadulni nász után gondold át....
2014. szept. 20. 00:06
38/41 anonim válasza:
Nekem fura ez a hozzáállás...
Nálunk mind a ketten megírtunk a listánkat, összeadtuk, hogy hány fő. Túlléptük a tervezet keretet és mindenki a SAJÁT listáját bújta, hogy ki az, akitől "megválnánk".
Eszem ágában nem állt a vőlegényem családját/barátait szanálni, neki sem az enyémeket.
2014. szept. 20. 08:44
39/41 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy sajnos még mindig benned van a tüske, segítsen ezt feldolgozni. Amikor engem megbánt a párom, majd kibékülünk, és mégis szorongat belül valami, olyankor én is szoktam neki szólni, mint tényt közlöm és segítséget kérek tőle. Nálunk ez működőképes. Ilyenkor mindig átbeszéljük újra, hogy mi történt, ki miben sérült - tárgyilagosan, a tényeket, - és hogy a jövőben miről és hogyan ismerhető fel a hasonló helyzet, és mit fogunk tenni ennek elkerüléséért, megelőzéséért, mindketten.
2014. szept. 20. 10:11
40/41 anonim válasza:
Én nem mennék hozzá ezek után...
Mi lesz később, a házból sem léphetsz majd ki az engedélye nélkül?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!