Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek fair, amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fair, amit a vőlegényem kér? (Inkább kijelentette. )

Figyelt kérdés

Januárban lesz az esküvőnk. A napokban szeretnénk elpostázni a meghívókat és a vőlegényem több meghívottamat is kihúzta a listáról. Először csak két barátnőmet, "mert ők nem esküvőre valóak." Aztán az egyik unokatestvéremet, "mert egy roma fickó a férje és olyan ember ne üljön egy asztalnál az ő családjával". Ez milyen dolog? Neki is vannak olyan emberek a listáján, akiket nem kedvelek, de eszembe se jutna őket kihúzni!

Eddig sosem viselkedett így. Most viszont egyre több dologba köt bele és, ha ellenkezni merek képes órákig hozzám se szólni.

Ott tartunk, hogy már semmi kedvem leülni vele és tervezgetni, mert úgy is vita a vége.

2014. szept. 19. 14:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rögtön az ugrott be, hogy később majd megtiltja, hogy a barátnőiddel barátkozz, mert "nem Neked valók", majd kerekperec kijelenti, hogy szakítsd meg a kapcsolatot az unokatesóddal a férje miatt.

Aztán bezár majd a lakásba, ha a szoknyád boka fölé ér?

2014. szept. 19. 14:49
 22/41 anonim ***** válasza:
77%

"Az elmúlt pár napban minden beszégetésünk rossz hangulatú. Nem olyanok vagyunk, mint egy izgatott jegyespár.. inkább, mint két idegen, akik egy időpontra tették a partijukat és nem tudnak megegyezni."

azért ez elég súlyos kijelentés. Én a helyedben a következőt tenném: ha kihúzott 4 embert a te baráti körödből, én is kihúznék 4-et az övéből. Számodra három kimenetel elfogadható. az, ha meggondolja magát, és meghívjátok az összes barátodat, vagy ha ő is belemegy abba, hogy 4 ismerősét nem hívjátok meg. Esetleg konszenzusra juthattok, hogy mindketten lehúztok ugyanannyi ismerőst egymás listájáról. ha így alakul a dolog, akkor van a veszekedések ellenére is remény arra, hogy a házasságotok idején értelmesen, egyenrangú felekként kezelitek a problémákat.

Ha nem juttok a fenti megoldásra, akkor egyikőtöknek mindig engednie kell (gyanítom neked) persze ez eleinte nem lesz olyan nehéz, de pl 6-8 év után már ezt elég nehéz lesz elviselni. aztán vagy ezt felvállalod életed végéig, vagy elválsz. Csak aztán jön a fekete leves, 30plusszosan, gyerek(kek)kel már nem lesz olyan az élet. Az exférjed meg hajtja majd a kis huszonéves fruskákat. Ez is jót tesz majd az önértékelésednek.

most kell a sarkadra állnod. Ha nem kezel egyenrangú partnerként, akkor mit vársz a házasságotoktól? látom, hogy ez zavar (különben nem írtál volna ide). De jobb letiztázni a dolgokat. ha csak januárban lesz az esküvő, még simán le lehet fújni. én beijjeszteném ezzel. Aztán akkor úgy is színt kell vallania.

2014. szept. 19. 14:51
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A lelki erőszak címszót olvasd el... De lehet, hogy a többiben is találsz ismerős dolgot.

2014. szept. 19. 15:06
 24/41 anonim ***** válasza:
52%

" Én a helyedben a következőt tenném: ha kihúzott 4 embert a te baráti körödből, én is kihúznék 4-et az övéből. Számodra három kimenetel elfogadható. az, ha meggondolja magát, és meghívjátok az összes barátodat, vagy ha ő is belemegy abba, hogy 4 ismerősét nem hívjátok meg."

Ez egy elég gyerekes módja a konfliktus kezelésének. Ez sima bosszúállás (ha nekem nem jöhetnek a barátaim, akkor neked se, neked is legyen rossz, nyeeenyenyenyeenye!!)

2014. szept. 19. 15:08
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hallottam még olyanról, hogy 4 hónappal előre elpostázzák a meghívókat :o Inkább max 2hónappal talán?

Szerintem várjatok még a postázásig.

Az meg hogy nem hívhatsz meg akit akarsz a saját esküvődre, nagyon durva :o ilyet sem hallottam még!

Biztos, hogy ő a szíved választottja?!

2014. szept. 19. 15:33
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Még a kérdező legyen türelmes??Na ne.Ez egy zsarnok pasi.Izzitja már most magát,jó cseléd leszel a háznál szavad nem lesz semmibe.Mert ő majd mindig megmondja a tutit.nehogy már ő mondja meg számodra ki a kedves,és fontos.Jobban jársz lapátra teszed.
2014. szept. 19. 15:47
 27/41 anonim ***** válasza:
Hát én tuti fognám, és kihúznám az ő listájának a felét is. Vagy tuti, meghívnám a barátokat, ne ő döntse el. Vagy lefújnám az esküvőt. És nem emiatt, hanem a viselkedése miatt.
2014. szept. 19. 16:03
 28/41 anonim ***** válasza:

Szerintem fújd le az egészet, és gondolkodj el, szeretnél-e még valamit tőle - én legalábbis nagyon komolyan leülnék vele beszélgetni, hogy ha nem fejezi ezt be, akkor elmegyek.

Nem fog változni, és azon fogod magad kapni, hogy egy szavanincs szolga leszel, akinek ugrania kell, bármit mond a férje.

2014. szept. 19. 16:07
 29/41 A kérdező kommentje:

Azért küldjük már most el a meghívókat, mert több száz km-re lakó rokonaink is vannak. Meg azért is, mert téli esküvő lesz, pont az ünnepek után és szeretnénk, ha mindenki előre át tudná gondolni, hogy el tudnak e jönni.

Este viszont egyértelműen közölni fogom vele, hogy vagy ott lehet mindenki, akivel én meg szeretném osztani életem legszebb napját, vagy nem 2015.Január 17-e lesz életem legszebb napja!

2014. szept. 19. 16:12
 30/41 anonim ***** válasza:
Helyes, majd mesélj, mit mondott! Szerintem többen is kíváncsiak vagyunk! Sok sikert, légy erős!
2014. szept. 19. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!