Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek fair, amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fair, amit a vőlegényem kér? (Inkább kijelentette. )

Figyelt kérdés

Januárban lesz az esküvőnk. A napokban szeretnénk elpostázni a meghívókat és a vőlegényem több meghívottamat is kihúzta a listáról. Először csak két barátnőmet, "mert ők nem esküvőre valóak." Aztán az egyik unokatestvéremet, "mert egy roma fickó a férje és olyan ember ne üljön egy asztalnál az ő családjával". Ez milyen dolog? Neki is vannak olyan emberek a listáján, akiket nem kedvelek, de eszembe se jutna őket kihúzni!

Eddig sosem viselkedett így. Most viszont egyre több dologba köt bele és, ha ellenkezni merek képes órákig hozzám se szólni.

Ott tartunk, hogy már semmi kedvem leülni vele és tervezgetni, mert úgy is vita a vége.

2014. szept. 19. 14:09
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Én átgondolnám ezt a házasságot.

Kezdi nyeregben érezni magát, ennél csak rosszabb lesz.

2014. szept. 19. 14:23
 12/41 anonim ***** válasza:
97%

"Ezek mind csak mondva csinált okok, egyiknek sincs értelme." - Egyetértek. Az, hogy kivel kufircol a barátnőd, az a barátnőd döntése. A másik barátnőd meg az ex húga, naés?

Nekem konkrétan az egyik exem az egyik legjobb barátom, és ott lesz az esküvőmön. Ha a párom ellenezné, na addig tartana a kapcsolatunk is.

2014. szept. 19. 14:30
 13/41 A kérdező kommentje:
Az elmúlt pár napban minden beszégetésünk rossz hangulatú. Nem olyanok vagyunk, mint egy izgatott jegyespár.. inkább, mint két idegen, akik egy időpontra tették a partijukat és nem tudnak megegyezni.
2014. szept. 19. 14:30
 14/41 anonim ***** válasza:
83%

szerintem mondd meg neki, hogy te csak egy nevet szeretnel lehuzni a listarol, es az te vagy...

a baty exet nem elhivni, azt meg valahol megertem, a tobbit nem. de azt se ugy hogy kihuzom, hanem ugy hogy szolok neked hogy figy, ot ha lehet ne, a batyam megiscsak fontos annyira nekem hogy ne tegyem tonkre neki ezt a napot, stb, szoval valami ilyen normalis stilusban.

2014. szept. 19. 14:32
 15/41 anonim ***** válasza:
96%
Aki lepontozott, az exfóbiás? :) A páromnak is van olyan exe, aki a barátja... :) A párom pedig teljes mértékben elfogadja, hogy az exem az egyik legjobb barátom. :) Hálistennek. Volt olyan exem, aki nem bírta elfogadni ezt a barátságot, de azzal az exemmel, más gondjaink is voltak.
2014. szept. 19. 14:36
 16/41 A kérdező kommentje:
#14. A barátnőm bátyja az én exem. De már közel 5 éve semmilyen kapcsolatban vagyunk, így ez az ok se ésszerű.
2014. szept. 19. 14:36
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el aki szeret az nem így viselkedik. Ha valakit nagyon ellenezne azt is a megfelelő módon és hangnemben közölné. Ha ezt ebben a formában szó nélkül hagyod akkor jön, hogy még egy lány az ágyba vagy ő elválik. Túl sokat hisz magáról ne színlelj neki többet hogy mennyire jó pasi mert látod csúnyán elbizta magát a fiúcska
2014. szept. 19. 14:37
 18/41 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy nem exfóbiás, csak szimplán unatkozik és a lepontozásban látja a megoldást.

Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek zöld pacsit adtam.

2014. szept. 19. 14:40
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jegeljétek egy ideig a szervezést. Január nem holnap lesz.. Hátha tényleg csak sok neki ez a hirtelen felhajtás, és ürügyeket keres, ahol levezetheti a feszültséget. Abba viszont én semmiképp nem mennék bele, hogy megszabja - ilyen okokkal - hogy kit hívhatok meg az esküvőmre. Azokat a barátokat, akiket miatta ki kell hagynod, örökre elveszíted. Mégis hogy magyarázod meg nekik, hogy miért nem fértek a vendéglistára? Mert az, hogy a férjed nem bírja őket, egyrészt még nem ok, másrészt te meg engedtél neki.. Nem az exeidet akarod körbeültetni az asztalokhoz. Egyébként volt már olyan barátom, aki minden épkézláb ok nélkül egyszerűen nem akarta elviselni a barátaimat. Mert az egyik túl kövér, túl vékony, túl hangos.. hát szép is lenne, ha neki kellene megfelelniük! Egyszerűen csak el akart szakítani tőlük. Érdekes módon korábbi és későbbi barátaim viszont nem találtak kivetnivalót bennük. Ha átmeneti a baj, akkor talán elmúlik. Keresd az okát. A meghívottjaidról ne mondj le semmiképp szerintem. Küldj nekik meghívót. Én vagy velük tartanám meg az esküvőt, vagy sehogy. Ha a párod hozzáállása pedig nem változik, akkor én nem sok jót jósolok ennek a házasságnak:(
2014. szept. 19. 14:41
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudja hogy könnyű megkapni a barátnődet egy éjszakára?

Tudod, kezdi magát biztonságban érezni, és ő lesz a főnök. Gondolkodj ezen az esküvőn, mert nem lesz jobb később sem, ha már most ilyen. Meg kellene közösen tárgyalni kit látok szívesen a esküvőn. Egy házasságban nincs főnök, és nem lehet eljátszani hogy órákig nem szól hozzád, ott közösen kell dönteni, és egyenlő felek vagytok.

2014. szept. 19. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!