Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hét múlva esküvő, de nem szeretnék tanú lenni. Mit tegyek?
A legjobb barátnőmről van szó. 1 hét múlva lesz az esküvője. Felkért hogy legyek a tanúja. Természetesen igent mondtam, de azóta folyamatosan megtudtam dolgokat az esküvő részleteiről és meggondoltam magam. Mindent úgy csinálnak ahogy ők szeretnék, meg hogy a családnak megfeleljenek, ami természetes, és így kell lennie, de nekem ez rettenetesen az elveim ellen van. Igazából semmi extra, még az én rokonságom is elfogadta, a férjem, anyukám is ellenem van, és úgy érzem én vagyok a rossz. De egyszerűen helytelennek érzem hogy én tanúskodjak nekik, aki, nem fogadja el ezt a dolgot. Szerintem nevetséges amit csinálnak.
Szerintetek nyeljem le az elveimet, azt amit helyesnek gondolok, és vállaljam mégis?
Ja egyébként képzeld el, én is voltam olyan esküvőn, ahol a csajszi 1hónap után esett tererbe és pont 5 hós volt, amikor tartották a templomi esküvőt és a polgárit.Szintén nem volt megkeresztelve,és pocakkal,fehér ruhában,gyönyörűen nézett ki a templomban :) mámint tényleg.Nagyon ízléses,szép ruhája,sminkje,sőt még póthaja is volt. De ő eleve gyönyörű arcú stb. A lényeg, hogy mindenki tudta, hogy csakis a baba miatt van boldogság,de egyébként a házasság már a kimondott IGEN előtt is halálraítélt volt. Ennek ellenére jó kis buli volt, mindenki jól érezte magát az esküvőn,és jól ki is beszélték őket hogy úgyis válás lesz.
Az elvektől függetlenül az esküvőre a meghívottak azért mennek el, mert jól akarják érezni magukat egy barátjuk/barátnőjük "nagy napján". Ezek az elvek pedig nem tehetnek túl a barátságon, és nem kell ítélkezni,el kell vállalni az esküvői tanu szerepét,tudod..illemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!