Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hét múlva esküvő, de nem szeretnék tanú lenni. Mit tegyek?
A legjobb barátnőmről van szó. 1 hét múlva lesz az esküvője. Felkért hogy legyek a tanúja. Természetesen igent mondtam, de azóta folyamatosan megtudtam dolgokat az esküvő részleteiről és meggondoltam magam. Mindent úgy csinálnak ahogy ők szeretnék, meg hogy a családnak megfeleljenek, ami természetes, és így kell lennie, de nekem ez rettenetesen az elveim ellen van. Igazából semmi extra, még az én rokonságom is elfogadta, a férjem, anyukám is ellenem van, és úgy érzem én vagyok a rossz. De egyszerűen helytelennek érzem hogy én tanúskodjak nekik, aki, nem fogadja el ezt a dolgot. Szerintem nevetséges amit csinálnak.
Szerintetek nyeljem le az elveimet, azt amit helyesnek gondolok, és vállaljam mégis?
szerintem inkább most szólj, mint később.
mert már így is nagyon gáz lemondani, de még később még gázabb.
és szerintem kerüld utána ezt a lányt, mert én az ő helyében
elég ideges lennék rád, hogy esküvő előtt egy héttel még ilyenekkel jössz, mikor nyilván rengeteg a dolog meg az intéznivaló. elképzelhető, hogy meg is szakítanám veled a kapcsolatot, főleg, ha tudnám, hogy ilyen ítélkezően gondolkodsz a "legjobb" barátnőddel kapcsolatban.
meg biztos van valami nálad a háttérben, hogy ekkora feneket kerítesz ennek a dolognak. ennek érdemes lenne utánagondolnod. mitől lettél mindenki erkölcscsősze?
másik pedig az, hogy nem tetszik, hogy mindent úgy csinálnak, ahogy ők meg a családjuk szeretné. de azt elvárnád, hogy úgy csinálják, ahogy TE szeretnéd. valahogy itt is kicsit billeg a dolog.
azt mondjuk nem értem, hogy házasodhatnak templomban, ha nincsenek megkeresztelve. ez nyilván nem katolikus templom.
ha a protestánsoknak meg mindegy, akkor nem kell, hogy téged érdekeljen.
Hat te hulye vagy...mar bocs.
Most komolyan elete legszebb napjan azon fogsz problemazni, hogy varandos es egy csaladi hazban tartja meg a lagzit, es majd ott atoltozik? Mintha vmi begyoposodott nagyi lennel. Teged jobban foglalkoztat, hogy mit fognak szolni az emberek, mint magat a mennyasszonyt.
Ha meg azt akarod, hogy legyen baratnod, akkor embereld meg magad es birj ki egy fel napot.
Az baj leányzó, hogy neked éppencsak elveid nincsenek. Erkölcscsőszködsz, de az még nem elvteliség.
Figyelj csak:
"Felkért hogy legyek a tanúja."
MIKOR? Egy évvel ezelőtt? Két hete? Fél éve? Még a terhessége előtt?
"Természetesen igent mondtam"
Ha annyira erkölcscsősz vagy, akkor MIÉRT természetes az a számodra, hogy azonnal igent mondasz valamire, ahelyett, hogy alaposan átgondolnád azt, amire válaszolonod kell?
"...de azóta folyamatosan megtudtam dolgokat az esküvő részleteiről és meggondoltam magam."
Ehhez jogod van. Csak tudod, a barátnődnek pedig ahhoz van joga, hogy ha SZÁMÍT rád, mert MEGÍGÉRTED, akkor tudnia kell azt is, hogy lemondod, és nem árt azzal sem tisztában lennie, hogy miért. Ha pedig olyan pocsék helyzetbe hozod, hogy egy héttel az esküvő előtt találod ki, hogy mégsem bírja a gyomrod a terhes menyasszonyt, mert az "elveddel ellenkezik", akkor biztosíts a lány számára egy másik tanút.
Tudod, nálad képmutatóbb és hazugabb embert ritkán láttam. Tényleg igaz, amit előttem már leírtak: minek egy embernek az ellenség, ha ilyen a barátja?
Cak ismételni tudom amit már írtak...Minek ellenség annak, akinek ilyen barátja van...
Amúgy a 15-nek nagy valószínűséggel igaza van!
A legjobb barátnődről van szó?
Milyen jogon itélkezel felette?
Uhh, egy újabb idiòta robotgyàrtmàny aki " nem vallàsos" de tudja mit " illik".
Anyukàm, mond màr el mit illik? Melyik szabàlyt vallod amit egyszer egy ugyanilyen okostojàs talàlt ki és aki utàn nyàlcsorgatva ,mellveregetve ennyire loholsz " elvek" cìmszò alatt?
Te màr feleség vagy és bàtran lehetsz fap.na vagy mi?
Pont ilyen kell a vezetõknek, agymosott erkölcsvezérek nulla öntudattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!