Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 1 hét múlva esküvő, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hét múlva esküvő, de nem szeretnék tanú lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmről van szó. 1 hét múlva lesz az esküvője. Felkért hogy legyek a tanúja. Természetesen igent mondtam, de azóta folyamatosan megtudtam dolgokat az esküvő részleteiről és meggondoltam magam. Mindent úgy csinálnak ahogy ők szeretnék, meg hogy a családnak megfeleljenek, ami természetes, és így kell lennie, de nekem ez rettenetesen az elveim ellen van. Igazából semmi extra, még az én rokonságom is elfogadta, a férjem, anyukám is ellenem van, és úgy érzem én vagyok a rossz. De egyszerűen helytelennek érzem hogy én tanúskodjak nekik, aki, nem fogadja el ezt a dolgot. Szerintem nevetséges amit csinálnak.

Szerintetek nyeljem le az elveimet, azt amit helyesnek gondolok, és vállaljam mégis?

2014. szept. 13. 14:57
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Pont amire számítottam. :) Nem tudom ki emlékszik az előző kérdésemre, ugyanis már feltettem ugyanezt, csak kicsit máshogy megfogalmazva. Minden szó igaz abból amit leírtam, kivéve az esküvő dátumát, nem akartam hogy felismerjen bárki is. Ez a kérdés fikció, engem kértem fel tanúnak, de meg sem fordult a gondolat hogy ne vállaljam el. :) Csam mivel az előző kérdésemben mindenki, egytől egyig velem értett egyet, kíváncsi voltam hogy ha ilyen formában teszem fel a kérdést mik lesznek a válaszok. Pont az amit vártam. Köszönöm emberek, megint nem csalódtam az emberiségben. Ha persze máshogy van a kérdés megfogalmazva, mindenki felhördült azon hogy úristen milyen emberek, hogy csak a gyerek miatt házasodnak.

Ha viszont igaz lenne a kérdés, akkor szégyelhetnétek magatokat. Biztos létezik olyan ember akit leírtam, de azért olyan jelzőket írni rá, kicsit durva. Egyébként igen, boldog házasságban élek, ez a lány volt a tanúm, egy éve, és boldogan vállaltam hogy az övé legyek. :) De azt javaslom kicsit mindenki nézzen magába, és olvassa vissza sorait.

2014. szept. 13. 23:45
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, melyik volt az előző kérdés, azt nem láttam. Ebben a formában viszon továbbra is tartom a véleményem, kedves kérdező. Ez pozitívum, hogy csak kitaláció volt, és egy hülyével kevesebbet hord a hátán a föld, de hidd el, rengeteg ember van, akire rá lehetne húzni ezt a kérdést. És továbbra is baromnak tartom őket. Nem hinném, hogy lenne miért magamba néznem. Elmondtam a véleményem egy témával kapcsolatban, és nyíltan vállalom ezt továbbra is.
2014. szept. 14. 00:35
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nagyon nem mindegy, hogy milyen szöveggel teszed fel a kérdést, és kinek a szemszögéből. Ha te ezen csodálkozol, akkor te nézzél magadba.
2014. szept. 14. 01:10
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi volt az előző kérdésad. De neked baj van ott "fent"az tuti. Kitalálsz egy fiktív kérdést, és aztán csodálkozol a véleményeken. Az emberek többsége erre a kérdésre a megfelelő választ adta.

Lesz még további találos kérdésed is? Vagy annyira még nem unatkozól, hogy fiktív kérdésekkel szórakozz?

2014. szept. 14. 06:19
 25/31 anonim ***** válasza:
87%
A tesóm úgy ment férjhez, hogy nem dolgozik, de összeköltözött a férjével az esküvő után. Még évekig suliba fognak járni és az esküvőből befolyt pénzből élnek. Nekem is ellenkezik az elveimmel ez az egész, de a tesójaként és a barátjaként előtte elmondhattam, hogy én másként látom ezeket a dolgokat, de miután eldöntötték, hogy így szeretnék intézni az életüket, már csak az a "dolgom", hogy velük örüljek, ha boldogok és segítsek, ha tudok. Az esküvőjükön tanú voltam. Nem ítélkezni voltam ott. A saját életem másként intézem, az övéket nem az én véleményem szerint kell intézniük.
2014. szept. 14. 12:53
 26/31 anonim ***** válasza:
86%
Figyelj az más dolog, hogy sokan úgy gondolják (én is), hogy nem jó dolog azért házasodni, mert jön a gyerek, és képmutatás templomi esküvőt tartani, ha valaki nem vallásos. DE. Ez a kérdés nem erről szólt. Ez a kérdés a te tanúskodásodról szólt. Elmondhatod a barátnődnek, hogy te nem így csinálnád, hogy szerinted nem szép dolog eljátszani a hívő embert, ha ő nem hívő, de úgy tenni mintha minden oké lenne, majd az esküvő előtt egy héttel lemondani a tanúskodást teljesen más. 5 hónapos terhes a barátnőd. Gondolom nem ma jelentette be, hogy hé kedvenc barinőm, babát várok ám, így lett volna időd bőven átgondolni, hogy szeretnél-e tanú lenni vagy sem. Azt se meséld be senkinek, hogy most tudtad meg, hogy lesz templomi esküvő is, meg hogy hol lesz a lagzi, meg milyen ruhája lesz, mert az én legjobb barátnőim minden ilyen részletet tudtak. Ahogy tudtam a véleményüket is mindenről, mi tetszik nekik, mi nem. De te ugyanolyan képmutató vagy mint a barátnőd lesz a templomban imát morzsolva.
2014. szept. 14. 16:29
 27/31 anonim ***** válasza:
73%

Én ebből nem csinálnék ekkora ügyet. Vannak dolgok, mikor valóban nem vállalnám a tanúzást, pl. ha tudom, hogy egyik csalja a másikat, vagy tudom, hogy tisztán érdekházasság és csak pénz miatt házasodnak, de az ilyen ritka.

A terhességről azt gondolom, hogy a gyereknek meg kell adni az esélyt, hogy családban nőjön fel. Barátom mondta nekem, hogy ha véletlenül becsúszna a nálunk a baba, akkor elvenne. Nem csak a gyerek miatt, az csak "felgyorsítja". Én az ilyet nem ítélem el, mert legalább a hapsi elveszi a nőt és nem lép le, de nyilván "normálisabb", ha előbb házasság, utána gyerek.

2014. szept. 14. 19:46
 28/31 anonim ***** válasza:
58%

kár hogy megmondtad hogy kamukérdés

Én pl nem vállaltam volna a barátnőmén ha templomi is van mert ateistának vallja magát de a "műsor " miatt csinálta volna

nekem ez nem férne bele

2014. szept. 14. 22:51
 29/31 anonim válasza:
100%
Nevetséges.
2014. szept. 15. 21:43
 30/31 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, hogy mit tegyél? Ásd el magad jó mélyre :D jobb lesz mindenkinek,ha nem veszel részt az esküvőn!
2014. szept. 16. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!