Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hét múlva esküvő, de nem szeretnék tanú lenni. Mit tegyek?
A legjobb barátnőmről van szó. 1 hét múlva lesz az esküvője. Felkért hogy legyek a tanúja. Természetesen igent mondtam, de azóta folyamatosan megtudtam dolgokat az esküvő részleteiről és meggondoltam magam. Mindent úgy csinálnak ahogy ők szeretnék, meg hogy a családnak megfeleljenek, ami természetes, és így kell lennie, de nekem ez rettenetesen az elveim ellen van. Igazából semmi extra, még az én rokonságom is elfogadta, a férjem, anyukám is ellenem van, és úgy érzem én vagyok a rossz. De egyszerűen helytelennek érzem hogy én tanúskodjak nekik, aki, nem fogadja el ezt a dolgot. Szerintem nevetséges amit csinálnak.
Szerintetek nyeljem le az elveimet, azt amit helyesnek gondolok, és vállaljam mégis?
Köszönöm a válaszokat. Pont amire számítottam. :) Nem tudom ki emlékszik az előző kérdésemre, ugyanis már feltettem ugyanezt, csak kicsit máshogy megfogalmazva. Minden szó igaz abból amit leírtam, kivéve az esküvő dátumát, nem akartam hogy felismerjen bárki is. Ez a kérdés fikció, engem kértem fel tanúnak, de meg sem fordult a gondolat hogy ne vállaljam el. :) Csam mivel az előző kérdésemben mindenki, egytől egyig velem értett egyet, kíváncsi voltam hogy ha ilyen formában teszem fel a kérdést mik lesznek a válaszok. Pont az amit vártam. Köszönöm emberek, megint nem csalódtam az emberiségben. Ha persze máshogy van a kérdés megfogalmazva, mindenki felhördült azon hogy úristen milyen emberek, hogy csak a gyerek miatt házasodnak.
Ha viszont igaz lenne a kérdés, akkor szégyelhetnétek magatokat. Biztos létezik olyan ember akit leírtam, de azért olyan jelzőket írni rá, kicsit durva. Egyébként igen, boldog házasságban élek, ez a lány volt a tanúm, egy éve, és boldogan vállaltam hogy az övé legyek. :) De azt javaslom kicsit mindenki nézzen magába, és olvassa vissza sorait.
Nem tudom mi volt az előző kérdésad. De neked baj van ott "fent"az tuti. Kitalálsz egy fiktív kérdést, és aztán csodálkozol a véleményeken. Az emberek többsége erre a kérdésre a megfelelő választ adta.
Lesz még további találos kérdésed is? Vagy annyira még nem unatkozól, hogy fiktív kérdésekkel szórakozz?
Én ebből nem csinálnék ekkora ügyet. Vannak dolgok, mikor valóban nem vállalnám a tanúzást, pl. ha tudom, hogy egyik csalja a másikat, vagy tudom, hogy tisztán érdekházasság és csak pénz miatt házasodnak, de az ilyen ritka.
A terhességről azt gondolom, hogy a gyereknek meg kell adni az esélyt, hogy családban nőjön fel. Barátom mondta nekem, hogy ha véletlenül becsúszna a nálunk a baba, akkor elvenne. Nem csak a gyerek miatt, az csak "felgyorsítja". Én az ilyet nem ítélem el, mert legalább a hapsi elveszi a nőt és nem lép le, de nyilván "normálisabb", ha előbb házasság, utána gyerek.
kár hogy megmondtad hogy kamukérdés
Én pl nem vállaltam volna a barátnőmén ha templomi is van mert ateistának vallja magát de a "műsor " miatt csinálta volna
nekem ez nem férne bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!