Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tetszik nektek ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszik nektek ez a ruha?

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 12. 14:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%
Azt nem mondhatom rá, hogy csúnya lenne, szép ez a maga nemében, de nekem annyira nem tetszik, nem az én stílusom. De neked kell, hogy tetsszen.
2014. szept. 12. 16:01
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
Alacsonynak tűnik benne a képen kátható hölgy, de lehet, neked jól állna... :)
2014. szept. 12. 16:09
 13/25 anonim ***** válasza:
42%

Mi ez a lepontozás minden ilyen esküvős kérdés alatt? Ha valaki azt mondja, hogy neki tetszik valami, az mindjárt 0%. Elmagyarázhatná valaki, mert nem értem...

A ruháról, hát szépnek szép, de mondjuk keringőhöz. Esküvőre sokkal szebbet és különlegesebbet is lehet találni.

2014. szept. 12. 16:40
 14/25 anonim ***** válasza:
71%

ha még 3-adjára is felteszik ide ezt a ruhát, akkor sem lesz a többségi vélemény pozitív...

összenyomja a lányt, feleslegesen túl fodros, rövid is neki

plusz kevés a réteg, kitüremkedik az abroncs

2014. szept. 12. 16:44
 15/25 anonim ***** válasza:
60%
jah és 90E-ért használtan irgalmatlanul drága
2014. szept. 12. 17:05
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

Jézusom ezt már rakták fel egyszer ide, akkor sem tetszett a kutyának sem, nem is csoda...

Iszonyatos a kialakítása, minőségről itt nem is beszélhetünk, ráadásul a leányzó - bár alapvetően átlagos testalkatúnak tűnik - egy minimuffinná változik át benne. Alacsony, tömzsi kis törpe lett szegényből, pedig ahogy elnézem, egy normális ruhában szép alakja lenne, alacsonynak se tűnne.

Ez sok csicsás fodor, behúzás, csillogó kő rajta, meg a '80-as évekbeli kesztyű... jajj, igazi rémálom.

2014. szept. 12. 17:48
 17/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem tetszik, nekem olcsó hatást kelt. Emellett úgy tűnik, hogy a menyasszony pici, filigrán alkat, a ruhában mégis husinak tűnik.
2014. szept. 12. 19:54
 18/25 anonim ***** válasza:
56%
nem tetszik
2014. szept. 12. 20:57
 19/25 anonim ***** válasza:
50%
Közönséges és olcsó hatása.
2014. szept. 12. 21:57
 20/25 anonim ***** válasza:
53%

bizony. nem volt jó választás ennek az asszonykának ez a ruha. a karja méretéből ítélve egy csinos, jó alakú csajszi lehet, de más fazonnal tudta volna igazán hangsúlyozni ezt.

maga a ruha sztem nem egy nagy extra, vannak ennél sokkal különlegesebb és igényesebb darabok is.

2014. szept. 13. 05:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!