Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik Nektek ez a ruha?
2014. aug. 17. 17:56
1/28 anonim válasza:
Szép ruha, de nem igazán nyűgöz le. Talán a szabásával van valami, mert latom, hogy gyönyörű, karcsú a modell, mégsincs valami szép alakja és erről valószínűleg a ruha tehet.
2/28 anonim válasza:
Nem, mert ez egy sima estélyi ruhafazon egy hozzá nem illő anyagból varrva, és esküvői ruhának árulva.
3/28 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szeretem a csipkét. Szép A vonalban végződik, nem az a túlzó báli fazon. Szép elegáns a díszítése. És nekem tetszik az is, h pántos, a pántja is szép, szép a dekoltázsa.
4/28 anonim válasza:
Nekem igen. Szép, elegáns, kifinomult, vékonyabb alkatra (max 38-as méreti) tudom elképzeni. Nekem egy öv, vagy valami nagyobb díszítés hiányzik róla. Ezzel a hajjal így nagyon szép.
5/28 A kérdező kommentje:
azért ez nem egy olcsó darab... :)
A szabása engem is zavar kicsit mintha sellő lenne, de mégsem. De valami hasonlót szeretnék, nagyon szépnek és egyszerűnek találom.
2014. aug. 17. 18:06
6/28 A kérdező kommentje:
Nekem kb. 36-38 a méretem, nem tudom vajon jó lenne-e...
2014. aug. 17. 18:09
7/28 anonim válasza:
9/28 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Végre nem egy pánt nélküli ruha, amit sokan felvesznek, és tök hülyén áll rajtuk. Amit te linkeltél az nagyon szép. Én simán felvenném ha esküvőm lenne.
10/28 anonim válasza:
Szép. Már egyébként is unalmas a pántnélküli abroncsos.
10 éve azt majmolja mindenki. Már éppen ideje, hogy kimenjen a divatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!