Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik Nektek ez a ruha?
2014. aug. 17. 17:56
21/28 anonim válasza:
Nekem tetszik. Nyilván annak nem tetszik, aki a hagyományos esküvői ruhákat kedveli, de nekem amúgy sem a puffos, terebélyes szoknyás darabok a kedvenceim, és végre-végre-végre egy esküvői ruha, aminek vastagabb a pántja, de mégsem fantáziátlan trampli bazári vacak.
22/28 anonim válasza:
Én is hasonlót szeretnék majd, talán kicsit sellőbb fazont, ami kevésbé széles lent. De felül a kialakítása és az, hogy csipkés, nagyon tetszik. Viszont más kérdés, hogy neked hogyan állna. Mindenképpen fel kell próbálni.
23/28 anonim válasza:
A modellnek túl széles a válla, neki azért nem áll jól. Nekem sem állna jól :). Az anyaga nagyon tetszik, az is hogy pántos, de a szabása annyira nem. Mindenképp olyat válassz ami NEKED jól áll, ne arra támaszkodj hogy szerintünk szép-e vagy hogy egy adott modellen hogy áll.
24/28 anonim válasza:
nekem átmenetnek tűnik a sellő és a vonal közt, így elég semmilyen, de az anyaga nagyon szép:)
26/28 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik ez a ruha, egyszerűen gyönyörű. Nekem is valami ilyesmi az álomruha, csipkéset és pántosat szeretnék. Azt hiszem nem is állna rosszul, 34-es a méretem. El is mentettem ezt a ruhát :) Igaz, még nem tervezzük az esküvőt, de ez a ruha......
27/28 A kérdező kommentje:
Végül beszerzi a szalon, ahol érdeklődtem, majd felpróbálom ha lesz időm elmenni :D
Köszi a válaszokat
2014. aug. 19. 17:58
28/28 anonim válasza:
Megírnád nekem privátba, hogy melyik szalonban tudod felpróbálni? :) Csak kíváncsiság, nem megyek még férjhez :D
Kerestem neten, de sehol se találtam meg Magyarországon ezt a ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!