Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt olyan személy aki annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan személy aki annak ellenére hogy azt mondta jön, mégsem jelent meg az eskuvon?

Figyelt kérdés

Ha igen hányan tettek ezt a meghivottakbol?

Azért ez nem keves kidobott penz ha nem jönnek el.

2014. szept. 10. 19:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
*ha=hát
2014. szept. 11. 14:27
 22/25 anonim ***** válasza:
81%

Igen, ketten, a férjem két kollégája. Ne is idegesíts vele, én olyan ideges voltam, mert nem szóltak, hanem aki hozta volna őket, ő hívott, hogy nem jöttek, ilyenkor mi van? Azóta egyikükkel sem beszéltem, de tudják, hogy bajban vannak, mert nem mernek a szemem elé kerülni, főleg az egyikük. 4 hónappal előtte tudták, kaptak meghívót, és az egyik azzal az indokkal nem jött el, hogy nem volt pénze menyasszonytáncba pénzt adni. Kösz b+.

4 hónap alatt nem tudott 5000 Ft-ot összerakni, ha annyira akart pénzt adni, de nem vártuk el, volt aki nem is azt adott, hanem ajándékot, hozták volna kocsival, kaja volt, szállást fizettük, és mégis ki.b.szott velünk.

sokkal nagyobb kár volt, hogy feleslegesen fizettük ki a szállásukat és a kajájukat annál, mint hogy nem adott a táncba. Szerintem a legundorítóbb, hogy így nem jön el, mint az, hogy azt mondja nem tud jönni. A férjem unokatestvére a faluban lakik, ahol tartottuk a lagzit, szintén pénzhiány, amit meg is értek, de hogy a szertartásra sem jött el, az kicsit fájó pont volt főleg a férjemnek úgy, hogy az esküvői menetet végignézte a kapujából.

2014. szept. 11. 15:07
 23/25 anonim ***** válasza:
81%

22-es vagyok, egyébként engem sem a 30.000 ft mozgatott a legjobban, hanem az, hogy tök felesleges volt így kifizetni, akkor inkább meghívtam volna mást helyettük. Illetve olyan volt még, hogy az esküvő előtt 2 nappal szóltak, hogy a férjem unokatestvére bár nem jön, de a lánya és a párja (akit nem ismerünk) eljönnének. És hirtelen + két főt kifizettünk, amire ugye nem lett volna szükség, ha tudjuk, hogy az a két paraszt időben szól. Ennyi.

De a srác legalább aranyos volt, ő hozott egy komplett tortát is az esküvőre ismeretlenül :)

2014. szept. 11. 15:13
 24/25 A kérdező kommentje:
Na, igen. Az ilyen esetekre gondoltam.
2014. szept. 11. 17:46
 25/25 anonim ***** válasza:
4-en nem jottek, ugy, hogy elozo nap azt mondtak, hogy jonnek. Ennek 3 eve, azota sem jelentkeztek.
2014. szept. 12. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!