Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan személy aki annak ellenére hogy azt mondta jön, mégsem jelent meg az eskuvon?
Ha igen hányan tettek ezt a meghivottakbol?
Azért ez nem keves kidobott penz ha nem jönnek el.
A nahyok azt mondják az átlag 5 % aki nem megy el ígyvqgy úgy h az utolső utáni pillanatban szól a meghívottak közül
Nálunk 108 meghívott volt, 94 en voltunk végül. Ebből 2 en nem szóltak, ketten pedig előző nap... Tehát reális az az átlag 5 %
Miért gondolod, hogy aki nem ment el, az kifizette volna a 15,000,- Ft-ot. Lehet, hogy csak ötöt adott volna, mert nem tudott volna többet adni egy vacsoráért.
Természetesen illik közölni, ha valaki nem megy el. De nem köteles megindokolni. Ha arra számítasz, hogy a költségeidet kifizetik a vendégek, akkor ne rendezz lakodalmat.
Egy asztalnyi társaság.
Nem lett kidobott pénz, mert az esküvőszervezés apropóján szerzett barátnék megkapták a helyüket. (az esküvőszervezős netes csoport voltunk, és eljártunk egymás esküvőire, és általában mindenhol voltak olyan suttyó meghívottak, akik egyszerűen nem jöttek el, az ő helyeikre maradtunk a lagziba is)
Én nem szoktam azt reklámozni, hogy legyen kéttanús.
Én azt reklámozom, hogy ne kelljen pénzt adni (mert akkor én is inkább kifizetném a tényleges fogyasztásomat), és ha mínuszba is jön ki a pár, ne legyen gond.
55ből 2en nem jöttek el: anyósom (férjem apjának élettársa) lánya és a pasija. Anyósom azt mondta az esküvőn,h a lánya kórházba került, ezért nem jöttek. Majd később kiderült,h ez nem igaz.
De jobban kiakadtam barátnőmön és férjén. Az esküvő előtt 2 nappal telefonált barátnőm,h nem tudnak jönni. Nekik szállás is foglalva volt, úgyhogy azt gyorsan lemondtuk,h azt a pénzt ne bukjuk. Majd másnap felhívott,h mégis jönnek. Addigra persze a szállásukat már lefoglalták mások. Nagyon jó volt 1 nappal esküvő előtt szállást vadászni :D
Szerintem minden esküvőn akadnak "nehéz esetek", erre számítani kell.
2. vagyok, hozzánk nem jöttek el 7-en.
Nem arról van szó, h fizessék az emberek a vacsorájukat, hanem arról, h ez konkrétan 70eFt-unkba került, h 7-en lemondták. És még annyi sincs bennük, h felhívjanak vagy szóljanak, egyszerűen nem jönnek el (4-en megüzenték a családdal, de szintén aznap tudtuk meg, de érthető volt, nem haragudtunk rájuk.)
De a másik 3 ember, akire kidobtunk 30eFt-ot az ablakon és azóta sem hívtak fel minket, h bocs (ennek 3 éve), ha ezt a pénzt rohadtul sajnálom, jól jött volna a nászúton vagy bárhol máshol.
Jöjjön el, érezze jól magát, nem kell pénz tőle, de ne az legyen, h az ablakon kidobunk több tízezer forintot, csak mert úgy tartotta kedve, h bal lábbal kelt fel aznap és nem jön el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!