Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Írna olyan személy, akinek...

Írna olyan személy, akinek (vagy közvetlen ismerősének) negatív teszt ellenére babája volt? Kíváncsi vagyok van e ilyen.

Figyelt kérdés

Mellem szurkál, oldalt fáj, mensim kimaradt már egy hete, és az orvoshoz jövő hét hétfőre tudtam bejelentkezni. (Egyéb tünetek is vannak, de az lehet az időjárástól is)

Köszi!

2010. jún. 7. 17:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Volt itt egy igen rossz indulattal okító hölgyemény az ilyen kérdéseket már bocs, de fikázta! Na annak írom, hogy pozi lett a tesztem nye-nye-nye
2010. jún. 12. 03:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek az lett az első teszt. De akkor még nagyon pici volt a baba. Azt hiszem neki a 4 hétnél mutatta ki, előtte vmiért negatív lett több is. Most egy majdnem 2 éves kisfiú lett a negatív tesztből :).

Velem pedig a fordítottja esett meg pozitív lett a teszt és nem volt baba.

Állítólag az esetek kis %-ában a teszt is hibázik, de általában azért jó.

2010. jún. 15. 08:23
 3/3 anonim válasza:
a szomszédasszonynak a harmadik teszt lett pozitív
2010. jún. 15. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!