Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt olyan személy aki annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan személy aki annak ellenére hogy azt mondta jön, mégsem jelent meg az eskuvon?

Figyelt kérdés

Ha igen hányan tettek ezt a meghivottakbol?

Azért ez nem keves kidobott penz ha nem jönnek el.

2014. szept. 10. 19:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki eljött, akit hívtunk, senki nem mondta vissza.
2014. szept. 10. 20:00
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
7-en nem jöttek el és ebből 3-an úgy hívatták meg magukat, ráadásul nem is szóltak, h nem tudnak jönni. A másik 4 szólt, igaz aznap, de ott érthető indokokból nem jöttek.
2014. szept. 10. 20:03
 3/25 A kérdező kommentje:
20:03 igen, ettől tartok en is. Elég pofátlan dolognak tartom hogy nem jönnek el ugy hogy kivan fizetve minden. Természetesen ha komoly indokkal nem tud valaki jönni azt megértem , de egyéb esetben nagyon haragudnek.
2014. szept. 10. 20:09
 4/25 anonim ***** válasza:
88%

Miért? Ha valami mégis közbejött nekik, nem tudtak elmenni.

Ezt is bele kell kalkulálni az esküvőbe.

2014. szept. 10. 20:10
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért az a korrekt , ha szólnak előre ha nem tudnak eleget tenni a meghívásnak , persze tényleg történhet váratlan esemény . Szóval igen , tényleg nem árt felkészülni minden eshetőségre .
2014. szept. 10. 20:32
 6/25 A kérdező kommentje:
20:10: miert? Azért mert bunkó dolognak tartom. Leírtam ha komoly dolog miatt nem jön el akkor azt természetesen megértem . Viszont ha ok nelkul, az felhaboritana. Az előző kommentelonel 7 en nem mentek el, ebből 4 indokkal. A másik 3 meg kitudja miert. Es 3 főre közel 40 ezer Ft ot kell fizetned.
2014. szept. 10. 20:32
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

65 meghívottból 47-en lettünk a végén.

Nem volt kidobott pénz, mert volt, aki korábban lemondta, annyival kevesebbet mondtunk az étteremnek. 2-en voltak, akikek dolgozni kellett, azt nem tudtuk előre.

A részükre rendelt ételt elcsomagoltuk.

2014. szept. 10. 20:34
 8/25 anonim ***** válasza:
38%
3 főre 40 000? Nem akarom mondani, hogy megérdemled, de kikívánkozik.
2014. szept. 10. 20:34
 9/25 anonim ***** válasza:
92%
Ezt is bele kell kalkulálni az esküvői költségvetésbe, hogy lesz, aki nem fog tudni eljönni, és csak az utolsó pillanatban derül ki.
2014. szept. 10. 20:35
 10/25 anonim ***** válasza:
84%

1 olyan ember nem jött el akit én vártam és konkrétan az esküvőn szembesültem vele hogy nem jön. Ő akkor szólt amikor már nem voltunk otthon. (előző este, neten keresztül lökte oda hogy nem jön).

A férjem a volt osztálytársait is meghívta a ceremóniára mert meghívatták magukat.... 1 lány jött. Őt meghívtuk kajálni is, de dolga volt, és az ebédre nem maradt.

A férjem sógora, és az unokahúga nem jött. A kislány betegség miatt, de erről tudtunk, a sógor pedig dolgozott. Nála is tudtuk hogy nem biztos a jelenléte.

Nem volt kidobott pénz egyáltalán. Mi csak egy ebédet tartottunk az esküvő után, ahol a vendég választott magának ételt, italt, és a végén a tényleges fogyasztást fizettük ki.

2014. szept. 10. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!