Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyszöktetés. Nem durva ez egy kicsit?
Már készülünk az esküvőre, lesz menyasszonytánc is.
Arra gondoltam, hogy mikor tánc közben ellopnak akkor kocsival elvinnének valahová. Persze erről a vőlegény nem tudna.
Szerintetek jó ötlet ez?
"Megszökik a menyasszony" egy-két órára...
...azután csapzottan előkerül a vőfély alól.
(Volt már ilyen!)
Régen úgy volt hogy elvitték a menyasszonyt egy közeli kocsmába a vőlegény haverjai, és ha a vőlegény megtalálta őket x időn belül akkor a haverok fizették az ivást, hogyha nem találta meg őket akkor a vőlegénynek kell állni a számlát a kocsmában. Mindegy, nem tudom mi az értelme, én biztos nem lépnék le a saját esküvőmről már csak a vendégek miatt sem.
Te miben látod az értelmét? Mert én nem értem.
Hogyha
Menyasszonyrablást nem a vőlegény cimborái szokták szervezni??
Én nem gondoltam hogy lesz ilyen a lagzinkon, de egyszer csak kitáncoltatott egy barát a teremből. Átszaladtunk a szomszéd kocsmába, többen jöttek utánunk, aztán a férjem, 20 perc múlva már majdhogynem el is felejtettük. Volt, aki észre se vette, hogy nem vagyunk a teremben, csak a videón látták az egészet.
Az utolsó esküvő, amin voltam, az pont ilyen volt. Menyasszony eltűnt 2 órára. Szerinte ez nagyon vicces volt, de a vőlegény már totál ideges volt, nem tudta, hol keresse, vagy most mit kéne csinálni.
Mi lett a vége? Sajnos egy nagyon rosszul sikerült esküvő. Menyasszony beállított 2 óra után. Vőlegény ideges volt, és a fejét fogva ült az asztalnál, a menyasszony meg mint egy kis hülye csitri, hisztizett és sírt, mert a násznép kb 80%-a (ha jól emlékszek 100 fő körül volt a jelenlévők száma) megunta a dolgot, és elköszönés nélkül szépen hazament.
A menyasszony ezzel a dologgal totál hazavágta az esküvőt. Ne feledd, hogy ez a dolog nem csak rólad, hanem a párodról is szól. Nem csak a te nagy napod, hanem a párodé is. Ne csinálj ilyen meggondolatlan, csak számodra poénos dolgokat, mert nem lesz jó vége, és eléggé cikiben maradsz.
Utolsóval egyetértek abban, hogy ilyen dedós feladatok, szívatások nem valóak egy esküvőre. Minek? Miért kell szegény vőlegényt még szívatni? Az ilyen menyasszonyoknak eszükbe se jut, hogy ez neki netán rosszul esik. Persze nem arról beszélek, amikor előre megbeszélik ezeket.
Az ilyen "feladatok" egyetemi vagy középiskolás gólyaavatóra valók, nem esküvőre.
Szerintem egy esküvő sokkal szebb tud lenni, ha komolyan veszik az emberek, és nem tűzdelik tele ilyen beugratós, szívatós feladatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!