Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyszöktetés. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyszöktetés. Nem durva ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Már készülünk az esküvőre, lesz menyasszonytánc is.

Arra gondoltam, hogy mikor tánc közben ellopnak akkor kocsival elvinnének valahová. Persze erről a vőlegény nem tudna.

Szerintetek jó ötlet ez?

2014. szept. 10. 17:08
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
88%
Már megkaptad a választ. Nem, nem jó ötlet. Ez senki másnak nem lesz vicces, csak neked. Még szerencsétlen vőlegénynek se. Hú, de jó buli lesz az esküvőjén jól megszívatni? Hát nem annyira...
2014. szept. 10. 17:24
 12/50 anonim ***** válasza:
57%

Emberek, chill, nem kell senkit letámadni. Feltett egy kérdést és választ vár. Milyen duma az, hogy nem szereti a vőlegényét? Normálisak vagytok? :DDDD

Kérdező, sajnos elronthatja a buli hangulatát, ezért én nem ajánlom. De ezentúl amúgy is te döntöd el.

2014. szept. 10. 17:26
 13/50 anonim ***** válasza:
93%

én értem hogy mire gondolsz. voltam már olyan lagzin ahol elvitték a mennyasszonyt (és ebben az esetben,nem is volt beavatva menyasszony)

Kb: 2 órára elüntek egy discoba.mire vissza értek elmúlott éjfél,és mindennel kapkodni kellett.és a dvd-én megnézhette hogyan mulat a násznép nélküle..

2014. szept. 10. 17:27
 14/50 anonim ***** válasza:
94%
egyébként te örülnél neki,ha a vőlegényed tűnne el szó nélkül a lagzitokról..?
2014. szept. 10. 17:29
 15/50 anonim ***** válasza:
67%
Egy ismerősömet elrabolták a lagzijában beültették egy taxiba és elvitték egy szórakozóhelyre. Ittak egy két kört, addig a vőlegénynek játékos feladatokat kellett végre hajtania, ha nem sikerült mindig innia kellett egyet. Az időközben megkerült menyasszony cipőjéből is ivott, így visszakapta az arát. Ennek kitalálása és lebonyolítása a vőlegény baráti-családi köréből lehet.
2014. szept. 10. 17:30
 16/50 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem se olyan jó ötlet. Volt egy srác, az esküvőjéről a kommandósok vitték el, a násznép azt hitte poénos vőlegényszöktetés, hát nem az volt, bár örültek volna, ha az lett volna csak.
2014. szept. 10. 17:32
 17/50 anonim ***** válasza:
85%
En csak nem ertem. Szoval elmesz valahova, es??? Ott mit csinalsz? Uldogelsz, varsz, ilyesmi? Kozben a lagzin kezd kinossa valni egy ido utan? Es nem is mesz vissza? Vagy ha visszamesz, mit mondasz? Szoval fejtsd ki egy kicsit jobban, mert ez itt tenyleg nem jon at.
2014. szept. 10. 17:38
 18/50 anonim ***** válasza:
67%

Létezik olyan szokás, hogy menyasszonyszöktetés. Nem értem miért akadna ki ezen bárki is, felénk nagyon régóta szokás. Régebben ezzel kötötték össze a menyasszonyi ruhából, asszony ruhába öltözést.

Éjfél után viszik el az asszonyt és kb. egy óra múlva hozzák vissza.

2014. szept. 10. 17:38
 19/50 anonim ***** válasza:
94%

18 as!

ezt a fajta én is ismerem,de olvasd el a kérdésben leírtakat! elmennének valahova kocsival,de ugy hogy a vőlegénye ne tudja hogy hova/meddig

ha csak "elrabolnák" 20 percre és addig a vőlegénynek kéne teljesítenie poénos dolgokat,és aztán jönne vissza akkor az még beleférne,-DE Így nem fog jól elsülni

2014. szept. 10. 17:42
 20/50 anonim ***** válasza:
93%

Nem jó ötlet. Hiába mondod, hogy nem értünk semmit, akkor sem jó ötlet. Mi abban a "buli", hogy téged elvisznek pár órára, és párod azt sem tudja, hol keressen? És a násznép addig mit csinál?

Voltam már sajnos ilyen esküvőn, ahol hasonló volt, és tudod mi volt? Násznép csendben beszélgetett, a pár meg beállított kb 1, másfél óra után. Majd az emberek kb 80%a ment is oda elköszönni. A maradék még maradt kb 40 percet, és ment. Ez volt az a hűdenagy "buli".

Én sem szívesen ácsorogtam ott magamba másfél órát, és szerintem senki sem. Ennyi erővel a fogorvosnál is ülhetne valaki, mert kb ugyanannyira volt izgalmas.

Én személy szerint nem tartom jó ötletnek. Ha izgalmas is, az csak neked az. Se a párodnak nem lesz az, de főleg nem a násznépnek. Szerintem nem kéne ilyennel tönkretenni az esküvőt.

2014. szept. 10. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!