Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyszöktetés. Nem durva ez egy kicsit?
Már készülünk az esküvőre, lesz menyasszonytánc is.
Arra gondoltam, hogy mikor tánc közben ellopnak akkor kocsival elvinnének valahová. Persze erről a vőlegény nem tudna.
Szerintetek jó ötlet ez?
Nem jó ötlet szerintem. Oké, a férjed utánad megy, de mit csinál addig az ott maradt násznép? Malmozik?
Egy olyan lagziban voltam idáig, ahol volt szöktetés. Na ott kb. 1-1,5 órára eltűnt a menyasszony, utána a vőlegény is, meg persze a bulihangulat is. Az ottmaradottak csak vártak, csendben beszélgettek, kijártak, és várták vissza a párt, hogy akkor most elköszönnének.
szerintem sem jó ötlet..
mert akkor azzal fog elmenni az idő,hogy: te/ti máshol vagytok,amíg a násznép "egyedül marad"
és biztos bánni fogod hogy lemaradsz a saját lagzidról..
Igen nagy marhaság!
Szerinted akik elvinnének, nem élnének vissza a helyzettel?!
Szerintem te nem is szereted a vőlegényed!
40 éves vagyok, még nem láttam olyant, hogy el tudták volna vinni a menyasszonyt, igaz mifelénk ilyenkor amerikai-focista alkatú emberkék állnak az ajtóknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!