Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyszöktetés. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyszöktetés. Nem durva ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Már készülünk az esküvőre, lesz menyasszonytánc is.

Arra gondoltam, hogy mikor tánc közben ellopnak akkor kocsival elvinnének valahová. Persze erről a vőlegény nem tudna.

Szerintetek jó ötlet ez?

2014. szept. 10. 17:08
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos ez elsülhet balul is. Apukám például nem is vette észre, vagy nem is érdekelte, hogy anya eltűnt... Tesóm az esküvőjén mondta, hogy őt ne merje senki elrabolni, nem azért gyűjtött, meg tervezte meg az esküvőt, hogy őt onnan elvigyék, és ez tök jogos is szerintem. :D Én sem akarok majd, az esküvőmön, de ha neked és a párodnak ez tetszik akkor hajrá.
2014. szept. 10. 17:13
 2/50 anonim ***** válasza:
93%

Nem jó ötlet szerintem. Oké, a férjed utánad megy, de mit csinál addig az ott maradt násznép? Malmozik?

Egy olyan lagziban voltam idáig, ahol volt szöktetés. Na ott kb. 1-1,5 órára eltűnt a menyasszony, utána a vőlegény is, meg persze a bulihangulat is. Az ottmaradottak csak vártak, csendben beszélgettek, kijártak, és várták vissza a párt, hogy akkor most elköszönnének.

2014. szept. 10. 17:13
 3/50 A kérdező kommentje:
Pont az a lényeg, hogy a párom ne tudjon utánunk jönni.
2014. szept. 10. 17:18
 4/50 anonim ***** válasza:
93%

szerintem sem jó ötlet..

mert akkor azzal fog elmenni az idő,hogy: te/ti máshol vagytok,amíg a násznép "egyedül marad"

és biztos bánni fogod hogy lemaradsz a saját lagzidról..

2014. szept. 10. 17:18
 5/50 anonim ***** válasza:
88%
Es az konkretan mire jo, ha a vőlegény nem tud utánad menni? Ha el akarod hagyni, akkor meg az esküvő elott legyszives.
2014. szept. 10. 17:20
 6/50 A kérdező kommentje:
Látom nem értetek semmit!
2014. szept. 10. 17:20
 7/50 anonim ***** válasza:
94%
En valoban nem, magyarázd el, legyszives
2014. szept. 10. 17:21
 8/50 anonim ***** válasza:
93%
de mi abba a jó neked,hogy a vőlegényed nem tudja hol keressen..??
2014. szept. 10. 17:21
 9/50 anonim válasza:
35%

Igen nagy marhaság!

Szerinted akik elvinnének, nem élnének vissza a helyzettel?!

Szerintem te nem is szereted a vőlegényed!

40 éves vagyok, még nem láttam olyant, hogy el tudták volna vinni a menyasszonyt, igaz mifelénk ilyenkor amerikai-focista alkatú emberkék állnak az ajtóknál...

2014. szept. 10. 17:22
 10/50 anonim ***** válasza:
82%
És ennek mi az értelme? Azon kívül, hogy elrontod az egész estét....
2014. szept. 10. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!