Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Munkatársak meghívása esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatársak meghívása esküvőre?

Figyelt kérdés
Most megyek új munkahelyre, közben 1 év múlvára esküvőt szervezünk. Valószínűleg 1 év alatt nem lesz még olyan nagyon közeli viszonyom a munkatársakkal, mint aki hosszabb ideje dolgozik együtt a kollégákkal. Ilyen esetben is illik meghívni őket? Én inkább bensőséges, kis létszámú esküvőre vágyom (értem ezalatt magát a templomi esküvőt is, nem csak a bulit utána), és inkább feszélyeznek azok az emberek, akiket nem ismerek még annyira. Mit gondoltok? Bunkóság, ha valaki nem hívja meg a munkatársait?
2014. szept. 3. 12:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Kis esküvőt tartottunk, és bár több kollégámmal jóban vagyok, nem hívtam meg senkit. Nem indokoltam meg, de abból nem csináltam titkot, hogy csak pár családtag lesz jelen.
2014. szept. 3. 13:53
 12/23 anonim ***** válasza:
53%

Lagziba/vacsira semmiképp (bár egy év nagyon hosszú idő, akár legjobb barátok is lehettek, ne utasítsd el egyből ezt a lehetőséget sem!!!).

Szerintem esküvőre illik a közvetlen főnököd és pár kedves munkatársat meghívni.

Mi egy helyen dolgozunk, kb 50 ember volt a cégnél, akikkel napi kapcsolatban voltunk, 10-et hívtunk meg, ebből 3-at párostól a vacsira is.

27N

2014. szept. 3. 14:03
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

Férjem részéről 2 munkatárs lett meghívva, de ők régi barátok, a vacsin is ott voltak. A többi 60 ember kicsit sok lett volna. :D Én a főnököt+kolléganőket (7 fő) csak a polgárira hívtam, templomi nem volt. Sokat beszélgettünk az esküvőről, nagyon kíváncsiak voltak ránk, de nem várták el a vacsis meghívót. Gratuláltak, kaptunk egy jópofa képeslapot, és csináltunk egy közös fotót, amit kitettek az irodában. :)

Az a nap rólatok szól, ha nem szeretnétek így kiterjeszteni a meghívottak számát, hát nem, és pont. :) Addig viszont még sok víz lefolyik a Dunán.

2014. szept. 3. 14:20
 14/23 anonim ***** válasza:
53%

Én is pontosan így vagyok :)

Még nem tudom, hogyan fogunk tenni. Nekem 10 közvetlen kollegám van, mindenkivel baráti a viszonyom, bár még csak 1 hónapja dolgozom velük.

Egy irodában dolgozunk, szoktuk egymás születésnapját ünnepelni, kirándulni menni, úgyhogy nem tudnám csak néhányukat meghívni...vagy mindenkit vagy senkit. A kérdés csak az, hogy vajon párral vagy pár nélkül szeretnének jönni, azt hiszem ezt is rájuk fogom bízni...

2014. szept. 3. 15:06
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

Én csak a szertartásra hívtam őket, a vacsorára nem.

Sőt nem is személyesen, csak kiraktam az irodába a falra egy meghívót.

2014. szept. 3. 16:22
 16/23 anonim ***** válasza:
71%
Munkatársakat nálunk sem szokás meghívni, maximum ha nagyobb esküvőről van szó és nagyon régi kollégákról :) Pl. ha 15 éve dolgoztok együtt, jó a kapcsolatotok és egyébként is 100 fős lagzi lesz. De így, 1 év után, felületes ismeretségre szerintem nem kell.
2014. szept. 3. 17:29
 17/23 anonim ***** válasza:
63%

Egy előző válaszadó vagyok, aki szintén hasonló helyzetben van...

Nálunk ilyesmi nem szokás, hogy valakit csak a szertartásra hívsz meg. Én úgy gondolom, hogy vagy meghívok valakit és megvendégelek becsületesen, vagy akkor nem hívom meg. (ha annyira fontos, hogy ott legyen a szertartáson, akkor legyen annyira fontos, hogy megvendégeljem alapon). Amúgy a munkatársaim 100 km-re laknak a helyszíntől, ahol az esküvő lesz, szép lenne, ha szertartás után hazaküldeném őket...

2014. szept. 3. 17:53
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Én egy munkatársamat sem hívtam meg, hanem az esküvő előtti napon beszaladtunk a vőlegényemmel egy nagy doboz sütivel meg néhány üdítővel. Szerintem nem kell őket meghívni ha nincs olyan viszony!
2014. szept. 3. 17:56
 19/23 anonim ***** válasza:
71%
Nekünk idén tavasszal volt, szűk körben (30 fő), és vidéken (200 km), így én nem hívtam meg senkit, pedig 10 éve dolgozom velük.
2014. szept. 3. 18:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Én meg fogom hívni őket a szertartásra - aki akar, eljön, aki nem, nem. De ha te direkt szűk körű esküvőt szeretnél, akkor ne hívd meg őket, nem kötelező és nem is bunkóság. Közvetlenül előtte vagy utána, ahogy meg tudod oldani, vigyél be egy tálca sütit, és egy kicsit ünnepelj velük is.

De mivel még ott se vagy, leginkább adj időt magadnak. Lehet, hogy úgy összebarátkoztok, hogy fél év múlva nem is lesz kérdés, hogy mindenki ott lesz :D

2014. szept. 3. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!