Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmennétek ebben a helyzetben?
800 km-re kellene mennünk esküvőre, október első hetében. A párom nővérének a sógornője megy férjhez.
Sajnos nem vagyunk eleresztve anyagilag, albérletben élünk, én pályakezdő vagyok. Mi is készülünk a saját esküvőnkre, amire most fizettük ki az előlegeket, ez sok spórolt pénzünket elvitte. Jövő hónapban ismét lesz egy nagyobb kiadásunk.
Ha elmennénk az esküvőre eléggé megcsappanna a költségvetésünk...Így azt mondtuk, sajnos nem tudunk elmenni mert az összköltség sok (kiutazás, szállás, ajándék)...A párom nővéréék felajánlották, hogy az út felét fizetik és megoldják a szállást, de számításaink szerint még ez is túl sok...meghaladja amit erre tudunk szánni.
Ha nagyon nagyon akarunk eltudunk menni, de a legjobb az lenne, ha nem mennénk, mert akkor nem lenne álmatlan éjszakám az anyagiak miatt, viszont szégyellem, hogy ennyi mindent felajánlottak és még így sem megyünk el :(.
Ti elmennétek?
Utolsó: attól függ a legjobb barátnőm vagy egy unokatestvér, akivel mondjuk nem vagyunk olyan nagyon nagyon közeli viszonyban. Mert a legjobb barátnőmtől rosszul esne, egy hozzám lelkileg annyira közel nem álló személytől annyira nem esne rosszul...
És nem várnék el nagy ajándékot, vagy ajándékot amúgy senkitől...viszont én nem tudok úgy menni esküvőre, hogy tudjam, hogy az ifjú pár terhére voltam (a menü árát és egy kicsit szoktunk hagyni...)
Valószínűleg ez lesz, írunk egy szép képeslapot és mikor találkozunk egy kis figyelmesség.
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!