Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy habos eskuvoi ruha kinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy habos eskuvoi ruha kinek áll jól?

Figyelt kérdés
Pantnelkuli, csípőtol bővülő . Es milyen tipusú csokor illik hozza?
2014. aug. 31. 11:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Csak nagyon vékony nőn tudom elképzelni ezt a fajta ruhát.

A csokorhoz meg itt találsz segítséget:

[link]

2014. aug. 31. 12:08
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban a magas nőknek áll jól, 170 centi alatt különösen muffin formátummá alakítja a menyasszonyt.

Alakra lehet nagyon vékony, átlagos vagy körte alakú (csípőben nagyobb, de nem hasban! - ezt takarja a ruha). Semmiképp sem áll jól husis vagy erős felsőtestű hölgyeknek (nagy karok, széles vállak, D-E mellek).

A csokor meg egy szubjektív dolog, sokak szerint az uszályos ruhával szép mondjuk a csepp alakú csokor, nekem személy szerint a csepp alakú csokor semmivel sem tetszik.

2014. aug. 31. 12:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. aug. 31. 12:12
 4/13 A kérdező kommentje:
168 cm vagyok, átlagos testalkat. B kosaras mellem van, viszont a csipom szeles .
2014. aug. 31. 12:14
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Hagyjuk már ezt... Bármélyen ruhára azt írják már, hogy csak a magas, vékony nőknek áll jól. Én alacsony vagyok és nem vagyok nagyon vékony se, és hercegnős ruhám volt és baromira jól állt. Csípőben, combban szélesebb vagyok, de ezt a ruha eltakarta, a derekamat kihangsúlyozta, a dekoltázs jól mutatott a nagy mellemhez. Úgyhogy hagyjuk már ezt a baromságot, hogy minden csak a magas, vékony, kismellű nőknek áll jól, a picit teltebbek, meg húzzanak A vonalú zsákot magukra, az jó nekik...
2014. aug. 31. 13:12
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
Muti már mennyire állt jól...ha már ennyire büszke vagy rá.
2014. aug. 31. 13:17
 7/13 anonim ***** válasza:
42%

#5, biztos az anyukád mondta, hogy nagyon jól állt, ugye? :D

Az X-faktorban is minden jelentkező azt mondja, hogy nagyon jó hangja van! :)

Mellesleg, mi az, hogy "bármélyen". Milyen mélyen? Bármélyen? :D

Az "bármilyen", i-vel. :)

2014. aug. 31. 13:38
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

Hagyd a francba 5ös itt mindenki topmodell.

Habos ruhából is van annyiféle szabás és forma, egy jó varrónő simán tudja úgy alakítani, hogy ott csaljon ahol kell.

2014. aug. 31. 13:57
 9/13 anonim ***** válasza:
53%

Van mindenféle szabás és forma, csak olyan nem, ami alacsony, duci lányon valaha is jól mutatna...

Nem vagyok topmodell, kicsit magasabb vagyok az átlagnál, átlagos súlyú, a combomon és a fenekemen nekem is van felesleg. Tisztában vagyok a korlátaimmal, egy testhezálló ruha sosem mutatna rajtam jól, ahogy egy sellő fazonú sem, de egy A vonalú, empire fazonú vagy nagy abroncsos igen.

A duci lányoknak pont fordítva kell gondolkodniuk, nekik az erős, merev szabások, amik az ilyen ruhákra jellemzőek nagyon hátrányosak, csak kövérítenek. Igenis a lenge, mell alatt szabott ruhák lennének a megfelelőek, vagy a lány esésű A vonalú, de mindig akadnak ilyen zsenik akik kijelentik, hogy ők hiába dagadtak, nekik minden istenien áll..

2014. aug. 31. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:
57%

Istenem...mekkora különbség van két hasonló alkatú, de agyilag szögesen eltérő ember között! Az ötös versenyző egy ostoba, öntelt liba, az a jó magyar rövid lábú fajta, aki azért nem hord tampont, nehogy rálépjen a madzagjára, a 9-es pedig egy szerény, kedves, önmaga korlátaival tisztában levő ember.

És mi a ponzotás (előttem)? A 9-est lepontozzátok, az ötöst pedig fel. Ennyi öntelt, agresszív állat anya áldozat gyereke van itt?

Kérdező: csakis a magas, vékony nőknek. Senki másnak, mert ez a ruhatípus iszonyúan "összenyomja" az alacsony nőket.

2014. aug. 31. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!