Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy habos eskuvoi ruha kinek áll jól?
Csak nagyon vékony nőn tudom elképzelni ezt a fajta ruhát.
A csokorhoz meg itt találsz segítséget:
Elsősorban a magas nőknek áll jól, 170 centi alatt különösen muffin formátummá alakítja a menyasszonyt.
Alakra lehet nagyon vékony, átlagos vagy körte alakú (csípőben nagyobb, de nem hasban! - ezt takarja a ruha). Semmiképp sem áll jól husis vagy erős felsőtestű hölgyeknek (nagy karok, széles vállak, D-E mellek).
A csokor meg egy szubjektív dolog, sokak szerint az uszályos ruhával szép mondjuk a csepp alakú csokor, nekem személy szerint a csepp alakú csokor semmivel sem tetszik.
#5, biztos az anyukád mondta, hogy nagyon jól állt, ugye? :D
Az X-faktorban is minden jelentkező azt mondja, hogy nagyon jó hangja van! :)
Mellesleg, mi az, hogy "bármélyen". Milyen mélyen? Bármélyen? :D
Az "bármilyen", i-vel. :)
Hagyd a francba 5ös itt mindenki topmodell.
Habos ruhából is van annyiféle szabás és forma, egy jó varrónő simán tudja úgy alakítani, hogy ott csaljon ahol kell.
Van mindenféle szabás és forma, csak olyan nem, ami alacsony, duci lányon valaha is jól mutatna...
Nem vagyok topmodell, kicsit magasabb vagyok az átlagnál, átlagos súlyú, a combomon és a fenekemen nekem is van felesleg. Tisztában vagyok a korlátaimmal, egy testhezálló ruha sosem mutatna rajtam jól, ahogy egy sellő fazonú sem, de egy A vonalú, empire fazonú vagy nagy abroncsos igen.
A duci lányoknak pont fordítva kell gondolkodniuk, nekik az erős, merev szabások, amik az ilyen ruhákra jellemzőek nagyon hátrányosak, csak kövérítenek. Igenis a lenge, mell alatt szabott ruhák lennének a megfelelőek, vagy a lány esésű A vonalú, de mindig akadnak ilyen zsenik akik kijelentik, hogy ők hiába dagadtak, nekik minden istenien áll..
Istenem...mekkora különbség van két hasonló alkatú, de agyilag szögesen eltérő ember között! Az ötös versenyző egy ostoba, öntelt liba, az a jó magyar rövid lábú fajta, aki azért nem hord tampont, nehogy rálépjen a madzagjára, a 9-es pedig egy szerény, kedves, önmaga korlátaival tisztában levő ember.
És mi a ponzotás (előttem)? A 9-est lepontozzátok, az ötöst pedig fel. Ennyi öntelt, agresszív állat anya áldozat gyereke van itt?
Kérdező: csakis a magas, vékony nőknek. Senki másnak, mert ez a ruhatípus iszonyúan "összenyomja" az alacsony nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!