Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fehér ruha tilos?
Figyelt kérdés
A fekete és a fehér ruhák tilosak egy esküvőn, úgy tudom.
Az elefántcsontszín fekete csíkokkal kétszeresen tiltólistás lenne?
2014. aug. 29. 15:35
1/7 anonim válasza:
nyári esküvőn mikor voltam szinte mindenki valami majdnem fehérben volt sőt volt egy-két fehér is
szerintem hülyeség h ezt azt nem lehet ű
egyet tarts be h nem akarj szebb lenni mint az ara
amit leírtál szerintem teljesen megfelelő
2/7 anonim válasza:
Nem lenne "kétszeresen", mivel csak a tiszta fehér, tiszta fekete vagy egyszínű piros ruhák "tilosak". Pontosabban fogalmazzunk úgy, hogy nem a legszerencsésebb választás ilyenekben menni.
3/7 anonim válasza:
Az egyszínű fehér ruha azért nem illik, mert akkor olyan leszel mint a menyasszony. Fekete-fehér csíkosat simán felvehetsz!
4/7 anonim válasza:
Olyan nem illik mint a menyasszony fehér ruhája más simán mehet.
5/7 anonim válasza:
Nem duplán. Ha nem tudsz válaszolni 10-ből 5 kérdésre, az egyes, ha 10-ből 10-re sem, az nem duplán egyes, ugyanúgy csak egyszer:)
Ne vedd fel az "elefántcsontszínű" ruhádat, mert az fehér, csak a nők kitaláltak 10 szót a "majdnem olyan, mint a fehérre":))
6/7 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy a tiszta fehér és a tiszta fekete az illetlen. Szerintem, ami mintás (pl csíkos ugye), azzal a világon semmi baj nincs. :)
7/7 anonim válasza:
A fekete és a fehér valamint a hivalkodó színek, a piros, az a nagyon pink...szóval a feltűnő színeket nem igazán nézik jól szemmel, mert akkor a menyasszonynak kell a középpontban lennie nem annak aki vendég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!