Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van-e lehetőség házasságkötő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e lehetőség házasságkötő terem kibérlésére úgy, hogy én viszek egy szertartásvezetőt? Tehát nem tartanánk hivatalos esküvőt.

Figyelt kérdés
A hivatalos szertartást megtartanánk korábban,máshol, viszont jó lenne a templomi esküvő és lagzi napján "eljátszani" a polgári szertartást.
2014. aug. 30. 18:08
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Nos ennyi erővel a templomi is felesleges, mivel jogilag az sem számít. De miért is fáj ez neked?! Kinek ártok vele, mondd már még?! Egyáltalán minek beszél egy anyakonyvvezetö az eskuvokon? Elég aláírni, nem kell a duma, ugye?! Ez az én napom, legyen már neked mindegy, hogy csinálom! A kérdésre valaszoltal?!

Egyébként ha a vendégeimnek több esze van, mint neked, akkor szerintem sejteni fogják. Ha én reggel betipegek ausztriában a hivatalba, aláírom a papirt, majd nagyjából 5- 6 óra elteltével ugyanez az anyakonyvvezetö 200 km-rel arrébb elmondja a szöveget is vendégek előtt ( amit való igaz, reggel is megtehetett volna csak nekünk, de én másra kértem), akkor ez miért is olyan nagy probléma? Szerintetek hülyeség, oké. Elárulom, sokan tartanak külső helyszínen polgárit szertartásvezetővel, és valójában már házasok. A vendégek észre sem veszik. De ugye erről még nem is hallottál?!

Sokan csinálják, olvassák utána, tudod, google a barátod...

De ugye aki ilyesmit csinál,az színészkedik, nem meglehet ki mind a négy kereke... nem baj, én is hasonlóan fogom csinálni. Csak nem tudom, tehetem-e mindezt egy házasságkötő teremben. Erre kerestem választ. Kíváncsian várom, van- e még egyéb, hasonlóan témába vágó okos kérdésed...

2014. aug. 30. 21:37
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem lehet házasságkötő termet bérelni.

A nevében is benne van, hogy mire való HÁZASSÁGKÖTÉSRE.

Nem partikra, lánybúcsúra, szilveszteri bulira stb. Mivel nem magántulajdonú rendezvénytermet akarsz, hanem városit ezért megfogják kérdezni milyen célból. Mivel a városnak is köze van hozzá. Pecsétes aláírt engedély kell már mindenhez.

Minimum be kell mutatnotok az érvényes házassági anyakönyvi kivonatotokat, de egy idegen anyakönyv vezetőt kizártnak tartok, hogy odaengednek.

Ez a kérdés pont olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy külföldön járok egyetemre most államvizsgáztam.

De! Úgy döntöttem, hogy idehaza egy külföldről hozott oktatónál szeretnék államvizsgázni "vagy az imitálni" ezen és ezen az egyetemen.

2014. aug. 30. 21:49
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
:D
2014. aug. 30. 22:00
 34/39 anonim ***** válasza:
70%

''Nos ennyi erővel a templomi is felesleges, mivel jogilag az sem számít.''

A hivo parok nem is a jogi resze miatt kot hazassagot templomban, hanem mert hitbeli meggyozodesuk annak szuksegessege. Istent nem erdekli a romai jog. Erre biztos nem is gondoltal.

Ha pedig nem hivok, akkor az ugyanolyan szinjatek, mint az a szertartas, amit te akarsz.

Azt pedig en is remelem, hogy a vendegeknek kicsit tobb eszuk lesz, mint neked, mert egesz szombaton itt lihegsz, ahelyett, hogy penteken felhivtad volna az anyakonyvi hivatalt. Vagy varhattal volna hetfoig is.

Penteken meg nem volt fontos, hetfon meg mar keso?

2014. aug. 30. 22:23
 35/39 A kérdező kommentje:

Valóban agyatlan vagyok, amiért kérdést mertem feltenni, s arra vártam egy tárgyilagos választ.

Ami számomra így néz ki:

1. Nem, ez nem megoldható.

2. Van rá lehetőség.

Erre többször kértem a válaszadókat. Szövegértés egyes.

Ha szombaton este nekem épp nincs jobb dolgom, mint itt lihegni, akkor nincs eszem? Gratulálok ehhez az érveléshez, intelligens következtetés.

Kérdezem én: az itt válaszolók milyen alapon minősítenek engem, vagy a donteseimet? Nekem jó így, a páromnak jó így, a családomnak is.

Ha azt kérdeztem volna, Mi a véleményetek erről a tervről, nem szóltam volna semmit. De nem ez volt a kérdés.

A válaszadók 90%-a megkímélhetett volna.

2014. aug. 31. 06:11
 36/39 anonim ***** válasza:
63%

Ezzel az érveléssel teljesen sarokba szorítottál minket! :O

Igen, agyatlan vagy, mert még arra sem vagy képes, hogy ezt megoldd!

Az itteni válaszadók között úgyis lesz olyan, aki azt mondja, hogy lehet, és olyan is lesz, aki azt mondja, hogy nem.

Konklúzió: fel kell hívnod az anyakönyvi hivatalt, hogy most akkor lehet-e, vagy sem. Ott vagy, ahol a part szakad.

2014. aug. 31. 13:00
 37/39 anonim ***** válasza:
57%

"aláírom a papirt, majd nagyjából 5- 6 óra elteltével ugyanez az anyakonyvvezetö 200 km-rel arrébb elmondja a szöveget is vendégek előtt"

Tehát szerinted ez egy tök normális szertartás lenne, csak nem a végén, hanem kicsivel korábban írnátok alá a papírt.

Drágám, pont a leglényegesebb rész felett siklasz át!

Normális esetben a szertartásra menyasszonyként és vőlegényként érkezik a pár, és csak a legvégén lesznek házastársak, miután aláírták a papírt.

Ti már hazasokként érkeztek oda. Az tök mindegy, hogy 5-6 órája, vagy 5-6 éve vagytok házasok, de az már színjáték. Főleg az, hogy "házasulandók", "igen-igen", stb..

Számomra ez hiteltelen, és inkább rongyrázásnak tűnik, hogy nehogy úgy menj férjhez, hogy nem villoghattál a rokonok előtt.

2014. aug. 31. 13:32
 38/39 anonim ***** válasza:
50%

Ja, és lesz ott egy anyakönyvnek tűnő nagy könyv is, hogy eljátszhassátok az aláírást is?

Tiszta röhej!

Csak arra vigyázz, hogy a tanúkon kívűl, nehogy valaki meglássa, hogy tök üres lapokra szignóztok. Egy életen át szánakozva röhögnének rajtatok!

2014. aug. 31. 13:33
 39/39 A kérdező kommentje:
Neked tényleg nincs jobb dolgod, mint engem győzködni, hogy hülye vagyok?!
2014. aug. 31. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!