Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van-e lehetőség házasságkötő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e lehetőség házasságkötő terem kibérlésére úgy, hogy én viszek egy szertartásvezetőt? Tehát nem tartanánk hivatalos esküvőt.

Figyelt kérdés
A hivatalos szertartást megtartanánk korábban,máshol, viszont jó lenne a templomi esküvő és lagzi napján "eljátszani" a polgári szertartást.
2014. aug. 30. 18:08
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Milyen színészekről beszélsz, most komolyan? Konkrétan van itt külföldön egy anyakonyvvezetö ismerősöm, aki eljön magyarországra, és megtartja a polgári szertartást. Csak a papírt kell külföldön aláírni. Egy teljesen normális polgári szertartást szeretnék tartani igazi anyakonyvvezetövel. Nem érzem a szitut viccesnek. Ehhez keresek egy termet, és mivel ott a házasságkötő terem, kézenfekvő lenne.
2014. aug. 30. 18:55
 12/39 A kérdező kommentje:
Nem házasodtak kétszer hivatalosan. Viszont eljönnek az osztrák anyakonyvvezetö Magyarországra, ahol egy tökéletesen hivatalos esküvőt tartaná még. Csak a papírt kell külföldön aláírni, mert jogilag úgy lesz érvényes. De ez egyébként nem tartozik a kérdéshez. Csak a kötekedés megy. Nem fogok színészkérni.
2014. aug. 30. 19:00
 13/39 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehet ilyet. Hivatalos helyseget csak hivatalos esemenyre lehet kiberelni.

Az etteremben miert nem lehet megoldani?

2014. aug. 30. 19:01
 14/39 anonim ***** válasza:
89%

"Csak a papírt írjátok alá korábban"

Jó napot, az maga a házasságkötés. Azután mindenféle ceremónia, "igen-igen", gyűrű, stb... csak színészkedés.

2014. aug. 30. 19:02
 15/39 anonim ***** válasza:
80%

te magad írtad bele a kérdésbe, hogy el akarjátok játszani a szertartást.

mi ez, ha nem színészkedés?

2014. aug. 30. 19:05
 16/39 A kérdező kommentje:
Bocsánat a sok hibáért, de kicsit már felhúztam magam, amiért mindenki idejön kötekedni, a kérdésre meg nem válaszol. Nem véleményeket kértem. Egyébként bármilyen terem megfelelő lenne, de miért ne lehetne ez egy házasságkötő terem? Ez lesz az én egyetlen ilyen szertartásom, ezért nem hiszem, hogy színészkedés lenne...
2014. aug. 30. 19:05
 17/39 anonim ***** válasza:
87%

Azért furcsállja mindenki a kérdésedet, mert itt Magyarországon nagyon is gyakori, hogy, a polgárira csak a szűk család jön el, nem az egész násznépet szórakoztatják azzal, hogy mindkét esküvőt végig kelljen nézniük, plusz a lagzi.

Azt hogy neked bérbe adják-e, vagy sem a dísztermet, azt az önkormányzattól kell megkérdezni, mivel filmeket is forgatnak benne adott esetben, szerintem lehet bérelni.

Nem tudom miért itt a gyk-n várod a választ, szerintem a teljes magyar lakosságból nem volt még olyan aki házas emberként, még egy polgári esküvőt akart volna tartani, a helyi házasságkötő teremben, a külföldi anyakönyvvezető haverjának a segédletével.

2014. aug. 30. 19:06
 18/39 anonim ***** válasza:
69%
Kár hogy korábban ezt írtad: "A polgári esküvő egyébként külföldön lesz"
2014. aug. 30. 19:09
 19/39 A kérdező kommentje:
19:01 köszönöm, az első ember, aki normális hangnemben, mindenféle magánvélemény nélkül tudott válaszolni a kérdésemre. Majd megoldó másképp. Egyébként az eljátszani szó idézőjelben van a kérdésben.
 20/39 anonim ***** válasza:
Utána pedig ezt: "Egy teljesen normális polgári szertartást szeretnék tartani igazi anyakonyvvezetövel."
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!