Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van-e lehetőség házasságkötő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e lehetőség házasságkötő terem kibérlésére úgy, hogy én viszek egy szertartásvezetőt? Tehát nem tartanánk hivatalos esküvőt.

Figyelt kérdés
A hivatalos szertartást megtartanánk korábban,máshol, viszont jó lenne a templomi esküvő és lagzi napján "eljátszani" a polgári szertartást.
2014. aug. 30. 18:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem egyébként van rá lehetőség, ha magyar állampolgár vagy, a feleséged pedig külföldi, hogy kettő polgári esküvő legyen, mindkét országban. Azt hiszem nagyon régen voltam egy ilyen esküvőn.
2014. aug. 30. 19:12
 22/39 A kérdező kommentje:
A kérdés az volt, bérelhető- e a házasságkötő terem. Minden egyéb információ lényegtelen. És minden egyéb válasz haszontalan.
2014. aug. 30. 19:14
 23/39 anonim ***** válasza:
75%
Na kkor még egy haszontalan válasz: össze-vissza beszélsz, egyszer külföldön lesz a polgári, máskor meg azt írod, hogy itthon, eleve hülyeség az egész, amit szeretnél, és hozzá még baromi arrogáns is vagy. Kérdezd meg az önkormányzattól, de mivel kvázi szívességet kérsz tőlük igyekezz kevésbé bunkó lenni, különben elhajtanak a csába, hacsak nem egy talicska pénzzel mész.
2014. aug. 30. 19:21
 24/39 A kérdező kommentje:
Egyébként ha csak színészkedni szeretnék, ahhoz sincs senkinek semmi köze. Nem a véleményeteket kérdeztem. Tessék a kérdésre válaszolni vagy távol maradni.
2014. aug. 30. 19:23
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

első voltam: mi nem tudhatjuk, hogy az a házasságkötő, ahol Te esküvőt szeretnél bérelhető-e, azért írtam, hogy az önkormányzatot kérdezd, mert oda tartozik az anyakönyvi hivatal. Te tetted fel a kérdést, akkor miért azt írod, hogy nem a véleményekre vagy kíváncsi? Végül is nem derül ki igazából mit szeretnél, hivatalos esküvőt, vagy csak egy eljátszósat.

Akárhogy sikerül elintézned, sok boldogságot kívánok!

2014. aug. 30. 19:23
 26/39 anonim ***** válasza:
Az, hogy van-e ilyen lehetőség, nagyrészt a helytől (is) függ, ezért ha csak véletlenül nem épp itt böngész az aktuális önkormányzati alkalmazott, mi nem fogjuk tudni megmondani neked. De holnapután már odatelefonálhatsz. Vagy írsz nekik most egy e-mailt. Ha nemet mondanak, úgyis hiába érvelnél azzal, hogy "de hát a GYK-n azt mondták..."
2014. aug. 30. 19:25
 27/39 anonim ***** válasza:
Ha nem adják ki a termet, szerintem ne görcsölj rá. Egyszerűbb levezényelni az egész rendezvényt ha nem kell két helyre menni, és az aláírás részt mindenképp megtartjátok ezek szerint Ausztriában. A család úgyis jelen lesz a templomin, bőven jó így is.
2014. aug. 30. 19:36
 28/39 anonim ***** válasza:
62%

"Nem a véleményeteket kérdeztem. Tessék a kérdésre válaszolni vagy távol maradni."

Nocsak, nocsak. De hülye kérdésre ilyen válasz jár. Van nekem egy gyanúm, hogy valakiket te nagyon meg akarsz vezetni ezzel a ál-házasságkötéssel. Különben meg az ír ide választ aki akar, és olyant amilyent akar. Ha neked nem tetszik menj máshova kérdezni, ne a közönséget küldözgesd.

2014. aug. 30. 19:49
 29/39 A kérdező kommentje:
Ez egy teljesen normális kérdés. Bérelhető- e házasságkötő terem magyar anyakonyvvezetö nélkül. Erre válaszolni keveseknek sikerült. Minden további információ felesleges is volt a kérdés szempontjából. Én nem érzem, hogy ez értelmetlen kérdés lenne. Mindenesetre sikerült szétoffolni. Ehhez külön gratulálok mindenkinek. A kevés értékelhető választ viszont köszönöm!
2014. aug. 30. 19:58
 30/39 anonim ***** válasza:
63%
Azt mar meg sem merem kerdeznı, hogy a meghıvott vendegek tısztaban lesznek-e azzal, hogy tı mar hazasok vagytok hıvatalosan (mıvel alaırtatok a papırokat), es az csak egy eljatszott szertartas....
2014. aug. 30. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!