Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a minimum ami vissza jön a menyasszony tancbol? 80 vendég lesz.
Figyelt kérdés
Nem, nem azért tartok lagzit hogy meggazdagodjak, csak kiváncsi vagyok hogy akiknél kb ennyi vendég volt, mennyit szedtek össze . A család egyébként nem gazdag, átlag emberek vagyunk.2014. aug. 29. 12:00
11/43 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen az értelmes válaszokat . Kb 35 család lesz, es kevés gyerek kb. 10-15.
2014. aug. 29. 12:24
13/43 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó , ha Maldív-szigetekre szeretnénk menni, akkor azt a lagzi árából tudnánk fedezni ..
2014. aug. 29. 12:26
14/43 A kérdező kommentje:
Bocs, utolsó előtti
2014. aug. 29. 12:26
15/43 anonim válasza:
szerintem családonként kb 20 ezret számolj akkor 700.000 Ft lesz kb.
16/43 anonim válasza:
De ugye a menyasszony tánc nem plusz bevétel? Vagy úgy gondoltad, hoznak ajándékot (ami többségében úgyis pénz lesz), meg még a menyasszonytáncba is dobáljanak bőven?
17/43 anonim válasza:
Ez a menyasszony-tánc nagyon gusztustalan, ha kaptok nászajándékot, ami úgyis pénz lesz. A mai esküvők döntő többsége már tényleg csak arról szól, hogyan lehet minél több pénzt kicsavarni a rokonokból.
18/43 A kérdező kommentje:
Természetesen nem! Csak tánc lesz, nem kérünk plusz ajándékot .
2014. aug. 29. 12:37
19/43 anonim válasza:
Nálunk volt menyasszonytánc, de jókívánság cetliket dobáltak be, akik az ajándékozásnál odaadták a pénzt. Más meg 500-ast.
Egyébként mi 50 fő esetén kaptunk 680e-t úgy, hogy anyósoméktól kaptunk 1000 EUR-t (300e).
Az én családom anyagi helyzetét ismerve én örültem, hogy egyáltalán eljöttek. A férjem családjától kaptuk a többségét.
20/43 anonim válasza:
Nekem a szüleim azt tanították, hogy minimum mindig annyit illik adnii, amennyi a vacsora ára/ fő! Szóval mi ha megyünk akkor kb. 15 ft-ot szoktunk/ fő :) Mondjuk amikor közeli rokon esküvője volt akkor apa 200e ft-ot adott de azt hozzá kell tennem, h mi azert jobban állunk anyagilag mint az átlag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!