Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudtok menyasszonyi ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok menyasszonyi ruhát ajánlani?

Figyelt kérdés

Bajban vagyok. Úgy döntöttünk, hogy október végén házasodunk össze, a két tanú és a szülők lesznek csak jelen. Az esemény egyszerűsége miatt kizárt dolog, hogy klasszikus menyasszonyi ruhát vegyek fel, így keresgélni kezdtem az alkalmi ruhák között.

Idáig nem volt szerencsém, nem találtam olyat, ami egyszerű, jól állna és menne az alkalomhoz is. Nem szeretnék, mert nem is tudnék százezreket költeni rá. Nem feltétlenül fehér színűt keresek, de nem is sötét vagy rikító színűt. Mivel október végén lesz, így a nyári ruhák kilőve. A kosztümöt nem szeretem. 28 éves vagyok, középmagas, teltkarcsú, arányos alkattal, de nagy a mellem és van egy kis hasam is. Budapesten élek.

Ruhaüzletet is ajánlhattok, ha tudtok valami jót. Köszönöm a válaszokat.

2014. aug. 18. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Dress boxban biztos találsz valamit .
2014. aug. 18. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia :) ezekhez mit szólsz?

[link]

[link] (pl a jobb szélső)

[link]

2014. aug. 18. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
2014. aug. 18. 19:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Uh, köszönöm, nagyon jó fejek vagytok, hogy ennyi linket megosztottatok velem. Vannak köztük, amik kifejezetten tetszenek is, pl. a mostanában amúgy is divatos csipke. :)
2014. aug. 19. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Garai piacsorra érdemes ellátogatni. A kereskedők ott vásárolnak , de sok üzlet kiszolgál magán vevőket is. Alkalmi ruhákból óriási méret és szín választék fog fogadni töredék áron mint a boltokban. Egy barátnőm 52-es méretben is talált ott magának olyan alkalmi mídert és szoknyát, olyan színösszeállításban amilyenben kérte amit vékony alakra valóban is nehéz kifogni más üzletekben. Szerintem egy kört megér a Garai. ÉN is találtam 42-es méretben olyan ruhát amilyent szerettem volna harmad áron mint a boltokban és olyan színt választottam amilyent szerettem volna. Egyébként menya ruhákkal foglalkozó boltokat is láttam ott.
2014. aug. 19. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!