Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is "romás" ez a ruha? Ha a menyasszony anyukája azt mondta, hogy ebben nem mehetek akkor muszáj másikat vennem?
A vőlegény unokatestvére vagyok.
Mikor megkaptuk a meghívot megkérdeztem a menyasszonyt, hogy mehet-e fekete/piros koktél ruhámba? (Többször látta már rajtam) Azt válaszolta, hogy mindenki azt vesz fel, amit csak akar.
Végül úgy döntöttem, hogy inkább nem azt veszem fel, mert elég rövidecske.
Inkább vettünk anyával egy másikat.
Tegnap megkérdezte a menyasszony anyja, hogy milyen ruha lesz rajtam. Mikor megmutattam neki csak vágott egy grimaszt, később viszont felhívott, hogy "cigányos" a ruhám és nem szeretné, hogy ilyen ruhában menjek.
Jövőhét szombaton lesz az esküvő és fogalmamsincs honnan szerezzek egy " nem cigányos" , megfelelő ruhát. :(
Ja, azt kihagytam, hogy Ő szervezte/szervezi az esküvőt.. és ráadásul anya főnöke is.
Így nem tudom mennyire jó ötlet kihúzni nála a gyufát.
Ez a ruha nem sérti a menyasszonyt, nem túl kihívó, és elegánsnak is mondható nagyjából. Boleróval templomban is simán vállalható.
Az, hogy a virágminta tetszik-e vagy sem másoknak, az magánügy, én biztos nem vennék a helyedben másikat.
Szerintem egyáltalán nem romás. Nekem tetszik. Nyugodtan húzd fel.
Nem is értem a menyasszony anyukáját. Mindenkinek előre meg fogja mondani, hogy mit húzhat fel? :S Ráadásul minden esküvőn vannak bőven kifejezetten rosszul öltözött vendégek. Akkor majd nekik is beszól?
Szerintem beszelj a menyasszonnyal! Remelhetoleg helyretszi az anyjat - ha meg nem, akkor ez van, felveszel valami mast.
Amugy szerintem egyaltalan nem romas, lehet, hogy a viragok miatt mondta. Semmi baj nincs vele, en is felvennem.
ez egyaltalan nem romas.
A menyasszony anyja meg tehet egy szivesseget.
De meg ha romas is lenne, vagy te lennel roma, akkor mar nem is mehetnel?
Tenyleg beszelj a menyasszonnyal, aztan ha neki sem tetszik mert "romas" akkor el se menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!