Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is "romás" ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is "romás" ez a ruha? Ha a menyasszony anyukája azt mondta, hogy ebben nem mehetek akkor muszáj másikat vennem?

Figyelt kérdés

A vőlegény unokatestvére vagyok.

Mikor megkaptuk a meghívot megkérdeztem a menyasszonyt, hogy mehet-e fekete/piros koktél ruhámba? (Többször látta már rajtam) Azt válaszolta, hogy mindenki azt vesz fel, amit csak akar.

Végül úgy döntöttem, hogy inkább nem azt veszem fel, mert elég rövidecske.

Inkább vettünk anyával egy másikat.

Tegnap megkérdezte a menyasszony anyja, hogy milyen ruha lesz rajtam. Mikor megmutattam neki csak vágott egy grimaszt, később viszont felhívott, hogy "cigányos" a ruhám és nem szeretné, hogy ilyen ruhában menjek.

Jövőhét szombaton lesz az esküvő és fogalmamsincs honnan szerezzek egy " nem cigányos" , megfelelő ruhát. :(

[link]

2014. aug. 28. 12:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
24%
a ruha nem romás, csak 1 kicsit kirívó. Ne vedd el a figyelmet a menyasszonyról. Anyukád főnöke bosszút álhat ha nem veszel fel 1 másik ruhát.
2014. aug. 28. 14:18
 22/31 anonim ***** válasza:
83%
Jövő héten már szeptember lesz, és a ruha 1 kánikula ruha , amit már ősszel nem hordanak. Így vegyél fel 1 másikat, vagy vegyél fel hozzá 1 kis blézert.
2014. aug. 28. 14:22
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

off:

Egyébként meg tök gáz, hogy emberek ekkora hercehurcát csinálnak egy esküvőből. Nem elég, hogy megtervezik a programot, az útvonalat, hogy ki hány óra hány perckor hova menjen, hova álljon, ja ülésrend is van, szóval ki hova üljön, ki mit vigyen ajándékba és mit ne... már a vendégek ruhája sem mindegy?!?!?!

Ennyi erővel a T. örömanya vagy hogy nevezik, az összes vendégnek varrathatna egyenruhát, hogy jól mutassanak a fényképeken, és ugye nehogy véletlen a menyasszonynál csinosabb legyen bárki is...

Tényleg, nem lehet, hogy az a baja a nőnek, hogy túl csinos leszel abban a ruhában, és majd mindenki téged bámul a menyasszony helyett? :) Ez is benne van a pakliban.

Az meg való-e ez a ruha esküvőre vagy sem, az annyira egyéni... Ja persze a dögunalmas kiskosztüm standard blúzzal már nagyon való lenne a többség szerint... Meg a báliruhákra emlékeztető koszorúslányruhák, meg ilyenek. Szerintem épp ez utóbbi gáz, amikor már-már jelmezbe öltöznek nők, de mindenképp feltűnően ünnepélyes estélyikben jelennek meg...

Egy idősebb, nem túl szép testalkatú nőnek való a kosztüm.

A szatén estélyit meg vegyék fel a végzet asszonyok és a dívák.

A csinos fiatal nőknek meg teljesen jó egy a képen látható vagy hasonló ruha. Templomban vagy hűvösben egy szép kardigánnal vagy boleróval. (Csak az szokta ezt ellenezni, aki maga már nem vehet fel ilyen ruhát, mert hülyén nézne ki benne...)

2014. aug. 28. 14:25
 24/31 A kérdező kommentje:

#19!

A 20. válaszoló már megelőzött a válasz adásban:) Bocsi, hogy érthetetlenül írtam!

A menyasszonynak gyönyörű ruhája lesz (Ő maga még gyönyörűbb!).. szóval én, ha akarnám se tudnám semmilyen ruhában elterelni róla a figyelmet.

2014. aug. 28. 14:27
 25/31 anonim ***** válasza:
75%
a szertartásra vegyél fel valami mást, de a fogadásra pedig ezt a ruhát vedd fel.
2014. aug. 28. 14:29
 26/31 anonim ***** válasza:
75%
ha nem egyházi esküvő lesz, akkor ez a ruha megfelel.
2014. aug. 28. 14:31
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szép ruha , esküvőre nem venném fel , semmi allai jellege nincs . Elmegy egy laza nyári vacsorára egy étteremben ,de esküvőn megjelenni benne , arra nem ideális . (Legalábbis nekem )
2014. aug. 28. 15:32
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha a menyasszony azt mondta, mindenki abban megy, amiben akar, akkor 1. anyuka véleménye kit érdekel, 2. anyuka szereptévesztéses, 3. mert mi köze hozzá.

Semmi baj a ruhával. Én fölvenném. És mi lesz? Kirúgja anyukádat, mert ezt a ruhát veszed fel? Ne már.

2014. aug. 28. 18:23
 29/31 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon helyes kis ruha, Egyáltalán nem romás. Csak a vacsorán és táncnál viseld, ha hűvös van, egy boleróval. Az esküvői szertartásra vegyél fel egy kosztümöt. Nem volt szokásban, hogy egyeztessenek a menyasszonnyal és az öröm szülőkkel. A farmeros vendégeket is szívesen fogadták. A romákat sem nézték ki.
2014. aug. 28. 20:30
 30/31 anonim válasza:
65%

nem cigányos,viszont kihívó.Én sem akarnám,hogy ebben gyere,ez a menyasszony napja,bírd ki,hogy egyszer nem téged bámulnak.

Szerintem ez lehet a baja.

2014. aug. 30. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!