Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászútra anyósékkal? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászútra anyósékkal? Én vagyok bunkó vagy igazam van?

Figyelt kérdés

Októberben lesz az esküvőnk. Anyósomék még korábban mondták, hogy tőlük utazást kapunk. Hétvégén mondták, hogy le is foglalták a szállást: Zalakaros, teljes ellátás egy wellnes-szállodában, masszázs, minden. Nagyon örültünk, amíg nem mondta hogy milyen jó lesz, ők is régen voltak már és milyen jól fogják magukat érezni ők is apósommal.

Ott nem szóltam semmit, gondoltam megbeszéljük itthon nyugodtan a vőlegényemmel. Én úgy gondoltam, kettesben megyünk, eszembe sem jutott hogy szülőkkel mennénk. Vőlegényem viszont nem akarja megbántani a szüleit, szerinte így is rendben lesz, tudunk külön lenni. Én ebben nem vagyok biztos.

2014. aug. 21. 10:27
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem márciusban nászút az nem nászút. Én biztos nem tudnék rá úgy tekinteni. Nekünk az volt a nászút, mikor az esküvő másnapján elmentünk.

Picike esküvőnk volt, lagzi minden nélkül, a nászút pedig egy három napos Plitvice környéki utazás. Imádtuk minden percét. Nem került annyiba az fix, mint a Zalakarosi kikapcsolódás, és csak ketten voltunk. :)

2014. aug. 21. 14:11
 32/43 anonim ***** válasza:
51%

Ha nincs anyagi oka, kérdező, akkor hajrá, szervezzetek magatoknak saját nászutat, de az esküvő utánra!

Ne hagyd, hogy párod is rájuk hagyja. Ennyire függ a szüleitől? Idejében le kell erről szoktatni. Később majd a gyerekneveléstől elkezdve mindenbe belepofáznának, és a párod nem védene meg, mondván, ne legyen konfliktus?

Álljatok a sarkatokra, mondjátok meg: házasságotok első napjait KETTESBEN akarjátok tölteni, olyan helyen, ahol nem ütköztök családtagokba, ismerősökbe.

Ha sértődés lesz, meg kell nekik mondani: egészen az utolsó alkalomig egy szóval sem említették, hogy négyesben gondolták az ajándékutat. Így nektek nem felel meg, és bocsika. Vagy rakassák át máskorra, mikor nektek már megvolt a valódi nászút.

2014. aug. 21. 14:14
 33/43 anonim ***** válasza:
58%
Azért érdekes anyósod van, hallod. Ennyi év alatt képtelen volt megtanulni, hogy a nászút az CSAK nászutasoknak szól, és nem a családnak???
2014. aug. 21. 14:49
 34/43 anonim ***** válasza:
42%

Én ezen nem aggódnék, persze csak ha jó fejek, márpedig annak tűnnek, max megkérdezhettek volna.

Mi idén nyáron voltunk anyósomékkal a tengeren, külön szobában, szállodában. Szuperül éreztük magunkat, esténként sétáltunk, jókat ebédeltünk, vacsoráztunk együtt. Ennek ellenére külön is töltöttünk időt, szuperül éreztük magunkat. Az esküvőnk jövőben lesz, én nem bánnám ha így telne a nászutunk.

Őszintén mi bajod velük? Nem lesznek a feneketekben mindig gondolom...szerintem még jó is, ha néha van más akihez szólni...kacagni...sétálni...

2014. aug. 21. 14:52
 35/43 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó vagyok: azt hozzáteszem, hogy anyósomnak eszében nincs elkísérni minket a nászutunkra, csak én írtam azt, hogy ha így lenne sem bánnám... :D

Kérdező! Legyetek határozottak, amit Ti nem akartok azt NE engedjétek!

2014. aug. 21. 14:55
 36/43 anonim ***** válasza:
69%
Mi az esküvő utáni nyáron voltunk nászúton, mert nekünk sem volt annyi szabadságunk, hogy az esküvő után menjünk. Nektek is javaslom egy extra nászút betervezését jövőre.
2014. aug. 21. 15:33
 37/43 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem semmi esetre se mondjátok le.

Értem, hogy nincs több szabadágotok, de pl. hétvégén gondolom nem dolgozok vagy igen?

Ha ragaszkodtok a "rendes" nászúthoz akkor egy hétvége is megteszi, szerintem.

Anyósodék nem akartak rosszat, de tény hogy elég hüly.e szitu ez.

Mellesleg, attól hogy együtt mentek, egy helyen szálltok meg, nem vagytok összenőve velük, nem kell anyósékkal lenni folton, simán elmehettek valahová kettesben, gondolom meg fogják érteni.

2014. aug. 21. 15:36
 38/43 anonim ***** válasza:
72%

Azokkal értek egyet, akik azt mondják, fogjátok fel nyaralásnak. Aztán jövőre talán több pénzből mehettek kettesben, akár más helyre, külföldre.

Anyós tuti besértődne. Esetleg még annyit, hogy erre a közös nászútra hivatkozz előtte is nyugodtan úgy, hogy "nyaralás", hogy érezze ő is, hogy valami itt nem stimmel.

De amúgy ekkora marhaságot. :D Plusz már a foglalót is letették. Ez így nem nagyon hangzik ajándéknak, inkább belerángattak. És így azért már nem nagyon hangzik ajándéknak. Pl a helyet együtt választottátok? Vagy abba sem volt beleszólásotok?

2014. aug. 21. 15:40
 39/43 anonim ***** válasza:
60%
Én most csak egyet nem értek. Anyósodék utazást adtak ajándékba, vagy nászutat? Mert a kérdésben még szimpla utazás van, utána meg jön a fröcsögés, hogy miért akarnak az anyóség a fiatal párral mézeshetekre menni. Nyilván nem ők fogják nektek megszervezni a nászutat, meg eldönteni, hogy hová menjetek. Szerintem ezt ők nem nászútnak szánták.
2014. aug. 21. 17:45
 40/43 anonim ***** válasza:
66%

*anyósék

béna vagyok

2014. aug. 21. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!