Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen belföldi exkluzív wellness hotelt ajánlanátok nászútra?
Fő célunk a pihenés, wellnessezés, fontos a tisztaság és a változatos, pazar ételek :)
Tapasztalatok? :)
Menjetek szegedre,vagy határ menti vidékekre.
Pazar étel alatt mire gondolsz? :)
Köszi! :)
Utána nézek majd a Spiritnek, bár már néztem is, képek alapján mesés...
Pazar alatt azt, hogy lehessen sok féléből választani, ha már benne van az árban a kaja, akkor ne csak 2 féle legyen, és ne mindig ugyanaz másképp szervírozva... :)
Hévíz, Carbona!
Nagyon jó a wellness rész, van nagy úszómedence, szaunák, kint gyerekeknek locsipocsi, bent egy kis masszírozós medence, és 2 jó meleg. Nagyon szép, én kellemesen csalódtam! Nem az a teljesen luxuskategória, de nagyon jó! Sok az orosz és idős vendég. Tavasszal volt, hogy egyedül úsztam a medencében.
Van persze masszázs, meg egy csomó más lehetőség is, van olyan adó a tv-n, amiben a hotelről megy ajánló, egyik éjszaka azt néztem és csöpögött a nyálam, a sok testkezelés után.
Viszont a kaja teljesen átlagos, svédbüfé jellegű.
A Sárvári Spirit nagyon exkluzívnak néz ki belülről, de még vendégként nem szálltam ott meg.
Kapitány hotel, Sümeg.
Már kétszer is voltam ott, mesés a kaja és a wellness is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!