Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen belföldi exkluzív wellness hotelt ajánlanátok nászútra?
Fő célunk a pihenés, wellnessezés, fontos a tisztaság és a változatos, pazar ételek :)
Tapasztalatok? :)
Nagyon jó hely: oxigén hotel zen and spa, Noszvaj.
Exkluzív helyszín, isteni kaják, kényeztetés és gyönyörű a környék. Nagyon jókat lehet kirándulni, várost nézni, közel van Eger. Nagyon tiszta, igényes hely.
A Spirit Hotel tényleg gyönyörű és én is szívesen elmennék oda 1x, de iszonyatosan drága. Tehát ehelyett én már inkább külföldre mennék a helyetekben, mert az már pénzben sokkal jobban megérné és azért mégis csak a tengerparton vagy.:)
Mi ezért döntöttünk úgy, hogy inkább külföld, jobb esetben csak egyszer van az embernek nászútja és ezt szeretnénk megkoronázni.
Amúgy mennyit szánnátok kb. nászútra?
mi a Hotel Zenit Balaton-ban voltunk, kaja, wellness, környezet nagyon jó.
Egyetlen problémánk az volt, hogy visszaigazolták a franciaágyas szobát, és a helyszínen derült ki, hogy náluk minden szobában összetolt ágyak vannak csak.
Hotel Palotát, és a Hotel Kapitányt csak ajánlani tudom, és nagyon jó még Hévízen a Lothus Therme is.
Mi Noszvajon voltunk nászúton az Oxigén Zen Spa-ban.Mesés volt.Kirándul
ni keveset tudtunk a rossz idő miatt,de Egerbe végre eljutottam.
12-es voltam még annyi, ha itt belföldön mennék valami wellness szállodába, akkor tuti ezek közül választanék:
-Spirit Hotel (Sárvár)
-Shiráz Hotel (Egerszalók)
-Bambara Hotel (Felsőtárkány)
-Cascade Hotel (Demjén)
-Hotel Residence Ózon (Mátraháza)
-Lifestyle Hotel (Mátra)
Húú mennyi válasz, köszönöm szépen!
2-300.000 Ft marad rá, de még semmi nem biztos.
Hévízre nem megyünk, mert a közelében lakunk.
SHIRAZ HOTEL Egerszalók
vagy
BAMBARA HOTEL Felsőtárkány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!