Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nászútra anyósékkal? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nászútra anyósékkal? Én vagyok bunkó vagy igazam van?

Figyelt kérdés

Októberben lesz az esküvőnk. Anyósomék még korábban mondták, hogy tőlük utazást kapunk. Hétvégén mondták, hogy le is foglalták a szállást: Zalakaros, teljes ellátás egy wellnes-szállodában, masszázs, minden. Nagyon örültünk, amíg nem mondta hogy milyen jó lesz, ők is régen voltak már és milyen jól fogják magukat érezni ők is apósommal.

Ott nem szóltam semmit, gondoltam megbeszéljük itthon nyugodtan a vőlegényemmel. Én úgy gondoltam, kettesben megyünk, eszembe sem jutott hogy szülőkkel mennénk. Vőlegényem viszont nem akarja megbántani a szüleit, szerinte így is rendben lesz, tudunk külön lenni. Én ebben nem vagyok biztos.

2014. aug. 21. 10:27
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
89%

Én se örülnék ha a nászútamra az anyósomékkal kellene mennem.

Vedd úgy hogy ez csak egy nyaralás a párod szüleivel és utána menjetek el a pároddal ketteseben nászútra.

Így a párod is elégedett lesz meg te is :)

2014. aug. 21. 10:33
 2/43 anonim ***** válasza:
89%
Húúúúúúúúúú, én biztos nem mennék négyesben, akárki is sértődne meg. Ez nagyon-nagyon-nagyon borzasztó ötlet.
2014. aug. 21. 10:34
 3/43 anonim ***** válasza:
97%
Hatalmas hülyeség!! Nem is értem, hogy anyósék miért úgy adták el ezt az ajándékot nektek, hogy "nászút"! Legyen csak egy sima nyaralás 4-esben. Nászútra 2-esben megy az ember, nem kell senki, hogy tartsa a gyertyát :-)
2014. aug. 21. 10:36
 4/43 anonim ***** válasza:
89%
Már nem vagyok fiatal, de soha nem hallottam ilyen közös nászútról! Neked van igazad. Egy szállodában nem tudjátok megoldani, hogy ne legyetek sokat együtt. Elég buták az anyósodék.
2014. aug. 21. 10:38
 5/43 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon gáz lesz.

Tényleg gondolj arra, hogy ez inkább egy nyaralás, és majd amikor 2-en mentek, az lesz a nászút.

2014. aug. 21. 10:40
 6/43 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs több szabadságunk :-( Ha most megyünk anyósékkal, legközelebb március környékén tudunk leghamarabb.
2014. aug. 21. 10:41
 7/43 anonim ***** válasza:
82%

ez ciki. ez mégiscsak a nászutatok. és ha ti egész nap hemperegni akartok, ők meg kopogtatnak, hogy gyertek reggelizni meg úszni?

pároddal beszéld meg, hogy ez így kínos lesz és nem szeretnéd őket sem megbántani, de nem lesz ez így jó

2014. aug. 21. 10:42
 8/43 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem sem a legjobb ötlet, de ha már megkaptátok, akkor tényleg nem érdemes megbántani őket a visszautasítással.

Majd bepótoljátok máskor :)

2014. aug. 21. 11:11
 9/43 anonim ***** válasza:
93%

Zalakaros nagyon szép hely. Fogd fel úgy, hogy kaptatok egy ingyen üdülést.

Márciusig meg lehet még gyűjtögetni, és akkor majd elmentek nászútra kettesben.

2014. aug. 21. 11:20
 10/43 anonim ***** válasza:
91%
Ez szerintem nagyban függ attól is, hogy milyenek anyósodék. Mert ha jó fejek, jól kijössz Velük és békén hagynak Benneteket, és max a vacsinál találkoztok, akkor kibírható. Szerintem is vedd úgy, hogy ez egy családi nyaralás, később majd bepótoljátok.
2014. aug. 21. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!