Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A bátyám református lelkész,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bátyám református lelkész, ő összeadhat engem és a páromat?

Figyelt kérdés
Csak nem szeretnék tőle hülyeséget kérdezni, a neten meg nem nagyon találtam semmit sem ilyen esetben. Az a lényeg, hogy a bátyám lelkész, mi pedig esküvőt tervezünk a párommal, és ő összeadhat minket? Vagy inkább tanúként számítsak rá? Egyáltalán melyik lenne a nagyobb megtiszteltetés szerintetek? Gondolom mind2 nem lehet...

2014. aug. 16. 23:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
37%

"10-ből legalább 6 ember ismeri, bármilyen keresztényt megkérdezel."

XD

A lakosság 78%-a keresztény.

Biztos vagyok benne, hogy az egész családomban és ismeretségi körömben, munkahelyen, senki nem hallott róla, pedig mindenki keresztény.

2014. aug. 17. 02:48
 12/28 anonim ***** válasza:
64%

Én egy lelkészt se ismerek, megkockáztatom, a párom se. Hidd el, max a ti városotokban, a templomban ahol dolgozik, max a stbil gyülekezet fele tudja megjegyezni, max a keresztnevét.

A többi úgy ismeri, hogy "a fiatalabbik lelkész" vagy hasonlók.

2014. aug. 17. 08:18
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
Persze, minket is a bátyám adott össze, egy barátnőméket is az ő báttya:) Nagyon szép volt mindkettő.
2014. aug. 17. 09:39
 14/28 A kérdező kommentje:
#11 akkor úgy mondom, hogy minden református...;) Nem fogom ide kiírni a nevét, de hidd el, hogy sokan hallottak róla. Kicsit pontatlanul fogalmaztam azzal, hogy "ismerik". Esetleg az ország nyugati felén ismeretlen, de keleten elég "népszerű".;)
2014. aug. 17. 10:14
 15/28 A kérdező kommentje:
#13 És nem volt vele probléma?
2014. aug. 17. 10:15
 16/28 anonim ***** válasza:
58%

Mi probléma lett volna? Azon kívűl, hogy vlgigröhögtük az előkészítőt:))

De amúgy szép volt, megható:)

2014. aug. 17. 10:18
 17/28 anonim ***** válasza:
59%
Református vagyok, 12 évig tanultam református iskolába, mégse tudom egyik lelkész nevét se, csak akik tanítottak. Azért ők nem rock sztárok, akármennyire is lepontozol. Mindig bírom az olyan embereket, akik az ismerősükkel, rokonukkal hencegnek itt, de nevet nem mondanak... most erre mit mondjunk? És szerinted egy Bp-i, vagy Veszprémi, vagy Békéscsabai lelkészt ismer Magyarország reformátusainak 80%-a? Hacsak nem valami Teréz anya szerűség, vagy hasonló, akkor tuti nagyot mondasz.
2014. aug. 17. 10:52
 18/28 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem nem az átlagos templomba járóról beszél, hanem az egyházi személyekről. Aki nekünk a jegyesoktatást tartotta az is ilyen volt. Mondjuk van Magyarországon négy egyházkerület, amit négy püspök vezet, akkor ha ezek közül az egyik, akkor azért mert a Juliska néni nem tudja ki az, attól még elég ismert egyházi berkekben.

Bár azt nem tudom ez hogy jön ide.

2014. aug. 17. 12:03
 19/28 A kérdező kommentje:
#17 Százvai László az illető, kisvárdai református lelkész, TV-ben viszonylag sokat szerepel, Csillagponton egyik főszervező, a Kontrasztkiállításnak szintén az egyik főszervezője, egy kisebb könyve is van. Ha nem ismered akkor ez van, egyáltalán nem hencegek vele, legalábbis nem annak szántam, hogy az ország keleti részén elég sokan ismerik vagy legalább hallottak róla. Szóval ha dicsekedésnek vetted vagy ilyesmi, sajnálom, nem annak szántam, talán ha nem kötnél bele mindenbe...na mindegy. Lehet ti nem hallottatok akkor róla, de eltértünk a témától is.
2014. aug. 17. 12:32
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem volt szükség arra, hogy lepontozzalak, más megtette helyettem is.:)
2014. aug. 17. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!