Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mikor legyen az esküvőnk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor legyen az esküvőnk? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

18 eves lany vagyok. Jovore lesz az eskuvonk a parommal de elotte meg var ram egy erettsegi 2015 majusaban es juniusaban. Utanna szeretnenk valamikor, de őszre mar semmi kepp nem akarjuk elhuzni (tul sokat vartunk mar erre a napra az erettsegim miatt) De eleg sok negativ velemenyt olvastam a nyari melegben tartott eskuvokrol. Raadasul en pont az a tipusu lany vagyok aki nem nagyon birja a meleget. :/ Dillemaban vagyok. segitsetek tapasztalatokkal, julizsba agusztusba legyen az eskuvonk? Vagy ti mikorra tennetek? En szivem szerint tavaszit tartanek de erettsegizni se lenne jo ugy hogy mae feleseg vagyok.

(telefonrol irok... Itt nincs ekezet bocsi) Elore is koszi a valaszokat! :)

2014. aug. 9. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

Oké, értem én, ilyen nevelést kaptatok, biztos nem akartok "szégyent" hozni a családotokra. DE könyörgöm éljetek még egy kicsit! Olyan fiatalok vagytok... nekem nagyon zsákbamacskás lenne így az élet. Most elég hülye hasonlat, de a boltba is felpróbálom a cipőt, ruhát stb... így én biztos nem mernék férjhez menni. Mi van,ha teljesen már az igényetek az ágyban? Együtt laktok már? Nekem az is fontos, hogy jövök ki egy lakásban, légtérben életem választottjával. Sok sikert az érettségihez! Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszoltam! (amúgy érettségi után mennék férjhez a helyedben, mert akkor már nyugodtabban készülhetsz a lagzira, szervezés is higgadtabban megy)

24/N

2014. aug. 9. 21:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Én inkább szeptemberre-októberre halasztanám. Nekünk október végén volt, 25fok, verőfényes napsütés :) Persze ehhez kell a szerencse is, de még mindig inkább egy októberi esküvő mint egy július-augusztusi.

Én a szeptemberre szavazok :)

(meg uye a szervezés se 2 nap, érettségire készülés mellett elég cudar lenne... )

2014. aug. 9. 21:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem augusztus vége, szeptember. Még süt a nap, szép idő van, de már nincs nagy meleg. Azt meg hagyjuk szerintem , hogy "nem birtok tovább várni" . Két éve vártok, akkor már nem mindegy az a pár hét?!
2014. aug. 11. 12:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj hagyjuk már, ha ennyire nyominak neveltek, akkor nem itt kérdeznéd, hanem megmondaná anyád/anyósod/a szektád stb. Ennek az egésznek az a lényege, hogy röhögj a markodba, hogy mennyien próbálnak majd lebeszélni a kitaláld sztorid alapján. Különben nem írtál volna ilyen felesleges részleteket, hogy milyen fiatal vagy, meg szűz meg fäszom tudja. Akkor annyit írtál volna, hogy június közepétől lenne jó, de nem akartok nagy meleget, mi a javaslat.
2014. aug. 12. 01:27
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
hozzámész h dugjatok?? ahhaaa
2014. aug. 12. 12:25
 16/16 anonim ***** válasza:

inkább a helyesírásra fektess energiát!

és ki fizeti? anyukáék? :D

2014. aug. 12. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!