Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha nekünk csak ilyen pici esküvőnk lesz?
A párom legjobb barátjának most lesz az esküvője. A lány hatalmas esküvőt akar, egy film alapján varratták a ruháját (ilyen édes-romantikus tüllcsoda), 3 országban lesz esküvő, rengeteg vendég meg minden, ami kell.
Nekünk egy év múlva lenne, de csak nagyon szerény keretek között. Polgári szertartás, két tanú, szülők, közelebbi barátok, maximum ha ebédet rendezünk.
A ruhám is csak egyszerű lesz, rövid, kb ilyen:
Nászútról ezek után meg ugye szó sincs.
Kicsit félek, hogy a másik pár, meg a közös barátaink, akik mindkét esküvőn ott lesznek, le fognak majd nézni, vagy hogy az lesz a téma, hogy "Xy tavaly mennyivel szebb menyasszony volt".
Egyrészt akkor azok nem igazi barátok, másrészt becsülendő hogy ismeritek a pénzügyi kereteiteket, és addig nyújtóztok ameddig a takarótok ér :)
Másrészt én már voltam mindkét félén, de jobban éreztem magam kisebb, barátibb társaságban.
Harmadrészt a hangulat és a minőség nem ezen múlik.
Amúgy nekünk is kis esküvő lesz.
Ciki?!
Aki a saját esküvője kapcsán képes azt a szót használni, hogy ciki, még nem érett az esküvőre...
Nézd: ha ez így megfogalmazódott benned, akkor te igazából szégyelled a dolgot. És az baj.
Szerintem sürgősen tisztázd le ezt magadban.
Sajnos főként anyagi oka van.
A rövid ruha ötletével ő jött, mert polgári szertartáson nemhogy nem szokás az abroncsos ruha, de sokan esküsznek kosztümben.
Meg egy alkalomért nem akarom megvenni a ruhát, amennyiért meg bérlik, ugyanott vagyok, mintha megvenném.
Remélem, tényleg meghitt lesz és hangulatos, amugy sem vagyunk nagy felhajtás pártiak.
1. Ha nem vagytok nagy felhajtás pártiak, akkor nem értem ,miért merült fel a kérdés.
2. Ha nincs rá több pénzetek, akkor max. morfondírozni tudsz rajta és elhalasztani addigra a szertartást, mikor több pénzetek lesz rá.
3. Ha a feneked a földhöz vered, sincs annyitok,mint a másik párnak és ,ha arra vársz, hogy mikor lesz, akkor fix, hogy nem mész férjhez.
4. Az olyan emberek, akik emiatt megszólnának, nem hiszem ,hogy ott lehetnének az esküvőmön.
5. Egyetértek az előttem szólóval abban, hogy aki kirakatesküvőt szervez és a cikis dolgokon gondolkodik, az éretlen erre.
6. Nem tudom hol élsz, de felén (Nógrád) ugyan abban a menyasszonyi ruhában van a polgári ,mint az esetleges templomi.
7. max. 30 ezerért bérelni is tudsz egy igazi ruhát, ami igazán az alkalomhoz illő.
Külföldön élek.
De ahonnan származom (megint külföld, csak másik), ott a polgári szertartáson kosztümben esküsznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!