Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet felcsatolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet felcsatolni a menyasszonyi ruha uszályát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Uszályos a menyasszonyi ruhám.Mivel tánc közben zavarna,szeretném felcsatoltatni,felhúzatni.Hogy oldható ez meg?A gombos megoldás hogy működik,a ruha kűlső,vagy belső részére gombolják be az uszályt?

2010. jan. 13. 01:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem minden uszályos ruhán "gyárilag" van egy "elrejtett" gomb ahova fel lehet csatolni az uszályt!!!
2010. jan. 13. 07:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Láttam olyan meoldást,hogy a karkötőre csatolják.
2010. jan. 13. 07:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy az első is mondja. Az én ruhámon is volt a legfelső réteg alatt volt 8 gomb, ahova 12 akasztót kellett felakasztani, ami meg az uszály volt. Az én ruhámnál kicsit bonyolult volt, ezért vinnem kellett az egyik koszorúslányomat, amikor mentem a ruháért, és neki mutatták meg.
2010. jan. 13. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
javítás: a 12 akasztó az uszályon volt. De egyébként mondani is fogják a szalonban, hogy mindenképpen fel kell akasztani táncnál a ruhát.
2010. jan. 13. 08:03
 5/6 A kérdező kommentje:

sziasztok

Sajnos nincs rajta"gyárilag" a gomb,és nem kölcsönzöm,hanem vásárolta.Kis átalakításra szorúl,azért kérdeztem hogy hova szokták varni a gombot,és hogy a szoknya belsejébe vagy kivülre csatolják fel az uszályt.

2010. jan. 13. 12:58
 6/6 anonim válasza:
Szia!Ha még aktuális a probléma tegyél fel linket a képről megnézem és elmondom a megoldást.Ha szerencséd van nem kell varrónőhöz vinned.
2010. jan. 20. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!