Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hany evesen lehet ferjhez menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany evesen lehet ferjhez menni?

Figyelt kérdés
16\l vagyok nemsokara 17 es a parom aki 23 eves (termeszetesen ferfi)el akar venni felesegul,mert csak igy tudnek kimenni hozza kulfoldre nyaron,o most is kint van ferbuarban jon haza..kerlek segitsetek
2010. jan. 12. 21:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
es akkor maskepp,hogy mennyek ki?
2010. jan. 12. 22:29
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
Húha kislány, kint nem ismersz senkit, munkád sincs, legalábbis azzal nem dicsekedtél. A nagy férjhezmenési mániád, még te is gyerek vagy. A lányom 25 évesen borzasztóan nem akar férjhez menni, de nem is erőltetem, minek, ha így jól érzi magát a barátjával hát éljenek így is boldogan.
2010. jan. 12. 22:35
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Úgy, hogy odautazol. EU-s tagállam, nézz utána, de szerintem csak egy személyi kell. Meg persze az, hogy a szüleid elengedjenek. Voltam én már egy csomószor külföldön 18 éves korom előtt, szülők nélkül, és semmi nem kellett hozzá, csak a személyim, meg útlevél amikor még kellett az is. Szép is lenne, ha férjhez kéne menni ahhoz, hogy az ember elutazhasson.
2010. jan. 12. 22:36
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

Komolyan nem értelek, Te, ezt ki mondta neked, hogy határt átlépni csak gyűrűvel az ujjadon lehet? :D Nem lehet, hogy barátod etetett be, hogy "igen"-t mondj? ;)

Nem kell hozzá házasség, hogy ki menj hozzá, vele élj...

Fogsz egy útlevelet meg egy buszt, vonatot, autót és egyszerűen KIMÉSZ. Nem bonyolult.

Ne esküdj még meg, nagyon fiatal vagy. Gondolkodásban sem vagy felnőtt, ne haragudj. 2 év múlva MINDENT (nagybetű nem véletlen) másképp fogsz gondolni. Tapasztalatból mondom. Ha 100 ember 1 dolgot állít ott már rég nem szabad saját fejed után menni.

(Az "egy bolond százat csinál, ellenben egy fecske nem csinál nyarat" effektustól eltekintettem :) )

2010. jan. 12. 23:14
 15/20 anonim ***** válasza:
87%

Először is: gyámhatósági engedéllyel házasodhatsz 18 éves kor alatt. Ezt viszont nem könnyű megkapni, csak ha mondjuk terhes leszel...

Másodszor: ki mondta azt az oltári nagy marhaságot, hogy csak úgy mehetsz ki hozzá? A Schengeni határokon belül minden EU-polgár szabadon mozoghat.

2010. jan. 13. 00:08
 16/20 anonim ***** válasza:
80%
Juj, maradj itthon és okosodj, nagyon butának tűnsz az írásod alapján.
2010. jan. 13. 00:56
 17/20 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy ilyen fiatalon férjhez menj, gyámhatósági engedély, háziorvosi engedély és pszichológusi vizsgálaton való részvétéről kell igazolás, illetve család védelemhez kell felvilágosításra járj, jaaa és persze nem utolsó sorban mind két szülőd beleegyezése gyámhatósági tanú jelenlétében. Én 2.5 éve mentem férjhez. Befejeztem a sulit csak még volt pár hónap a 18-ig. Nem voltam terhes. Csak mi minden kép szeptember 1.-én szerettük volna tartani az esküvőt, így nem vártunk tovább. Azóta is boldogon élünk.

Az tényleg butaság, hogy csak akkor utazhatsz külföldre ha férjéhez mész. Én is sokat voltam anno a szüleimmel külföldön. Ha mégis úgy döntenél, hogy férjhez mész, akkor sok boldogságot és tanulj tovább, én is azt csinálom:-)

2010. jan. 13. 16:50
 18/20 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy kint akar élni. Na az viszont nem megy olyan könnyen, hogy fogja magát egy személyivel és kimegy.
2010. jan. 13. 18:36
 19/20 anonim ***** válasza:
54%
én az anyukád helyében nem engednélek ezzel a fiuval, még akkor se ha haragudnál rám. esetleg egy év mulva 3-s ikreket akar? tök jo lesz neked ha 20 évesen egy elvállt, több gyerekes gyerek leszel, aki nem végzett sulit, nem élt, nem bulizott, és még aszülei is megvetik. csináld, és menj a cseh-be..
2010. jan. 13. 19:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kioktatást kért. Én is helytelenítem. De nem az volt a kérdés, hogy mit szólunk ehhez. Majd ha a véleményünket kérdezi, akkor lehet kioktatni. A választ megkaptad, szülői, gyámhatósági engedélyekkel házasodhatsz.
2010. jan. 14. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!