Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany evesen lehet ferjhez menni?
Komolyan nem értelek, Te, ezt ki mondta neked, hogy határt átlépni csak gyűrűvel az ujjadon lehet? :D Nem lehet, hogy barátod etetett be, hogy "igen"-t mondj? ;)
Nem kell hozzá házasség, hogy ki menj hozzá, vele élj...
Fogsz egy útlevelet meg egy buszt, vonatot, autót és egyszerűen KIMÉSZ. Nem bonyolult.
Ne esküdj még meg, nagyon fiatal vagy. Gondolkodásban sem vagy felnőtt, ne haragudj. 2 év múlva MINDENT (nagybetű nem véletlen) másképp fogsz gondolni. Tapasztalatból mondom. Ha 100 ember 1 dolgot állít ott már rég nem szabad saját fejed után menni.
(Az "egy bolond százat csinál, ellenben egy fecske nem csinál nyarat" effektustól eltekintettem :) )
Először is: gyámhatósági engedéllyel házasodhatsz 18 éves kor alatt. Ezt viszont nem könnyű megkapni, csak ha mondjuk terhes leszel...
Másodszor: ki mondta azt az oltári nagy marhaságot, hogy csak úgy mehetsz ki hozzá? A Schengeni határokon belül minden EU-polgár szabadon mozoghat.
Ahhoz, hogy ilyen fiatalon férjhez menj, gyámhatósági engedély, háziorvosi engedély és pszichológusi vizsgálaton való részvétéről kell igazolás, illetve család védelemhez kell felvilágosításra járj, jaaa és persze nem utolsó sorban mind két szülőd beleegyezése gyámhatósági tanú jelenlétében. Én 2.5 éve mentem férjhez. Befejeztem a sulit csak még volt pár hónap a 18-ig. Nem voltam terhes. Csak mi minden kép szeptember 1.-én szerettük volna tartani az esküvőt, így nem vártunk tovább. Azóta is boldogon élünk.
Az tényleg butaság, hogy csak akkor utazhatsz külföldre ha férjéhez mész. Én is sokat voltam anno a szüleimmel külföldön. Ha mégis úgy döntenél, hogy férjhez mész, akkor sok boldogságot és tanulj tovább, én is azt csinálom:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!